Kimyasal dusuk yapip gelecege umutla bakanlar...

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Arladaslar acim cok taze. Gectigimiz cuma cinsiyetini ogrenmek icin gittigimde 17 haftalik ikiz bebeklerimin 3 hafta gelisim geriligi oldugunu kalplerinin durdugunu ve kafa taslarinda su toplamasi oldugunu ogrendim.dunya basima yikildi. En cok istedigim sey ikiz bebek sahibi olmakti. Allah verdi Allah aldi. Hayirli olani buydu aslinda cunku yasasalardi down sendromlu gibi olacaklardi. Depresyona girmemek icin cabaliyorum.gozumden yas dinmiyo. Icim parcalaniyor. Kimyasal dusuk yasadim hastahaneye gidip. Normal dogum gibi gecti. Cok zordu. Sabah 8den aksam 7 ye kadar... suan 1 hafta raporluyum. Kanamam var. Doktor 3 hafta iliskiyi yasakladi. 3 ayda korunmam gerek sanirim. Bebeklerimi patalojiye gonderdim.3 ay sonrada genetik test yaptircam. Ilk bebegimdi bunlar.

Simdi sormak istedigim benim gibi olan var mi.
Pataloji ve genetik test yaptirdiniz mi
Sonuc ne cikti.
Bir daha ne zaman hamile kaldiniz ve ayni seyi yasadinizmi.
Bebekleriniz sagliklimi.
Tekrar ikize hamile kalma sansim yuksekmi

Bir daha ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hic mi yok benim gibi olannn (

46 kisi goruntulemis bir cvp veren olmamis :'(

Cnm cok uzuldum.. Allaha sigin bol bol dua et.. Her şerde bi hayir vardir..eminimki Rabbim senin icin en hayirlisini sana vericektr..sorunu cvplamak isterdm cnm ama inan hicbi bilgim yok..hamilelik tecrubem de yok.Allah sabir versin cnm

Sagol canim Allah razi olsun. En azindan cvp verdin ya bu bile yeter. Allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…