kanama kandaki beta hcg seviyesini düşürmez seninkisi kimyasal gebelik çünkü düşüşe geçmiş sağlıksız bir gebelik dr. git istersenÖncedende düşüğüm oldu 1 yıl sonrada bu :-( peki kanama veya düşük tehditi hgc yi düşürür mü yani kimyasal gebelik olmama ihtimali varmı çünkü bebek olsa bile 10 günlük filan olur du testlere göre:-( kanamam 1 gün oldu birde akşam az oldu kesildi.
hayırlısı olsun artık ihmal etmedeGitmem mi gittim doktor da bir garip :-/kanaman kesildi madem Salı tekrar bakalım normal mi kimyasal gebelik de olabilir dış gebelik de dedi salı tekrar gel dedi..! Yani bütünnn. Kapıları açık Bıraktı :-(
Ben ilk adetim geçince test yaptırdım 568 çıktı. Şu an 7 haftalık hamileyim 44300 beta hcg değerim. Dün hafif bir kan geldi dr a gttk acile orda ultrasonda dr boş gebelik muhtemelen dedi yarın öZelde dr uma gitçez sizce beta hcg bu kadar artmışken boş gebelik yaşanır mı? Yaşayan var mı? Bebek çok mu küçük ondan mı görünmedi ki off..
Üf ya çok üzücü bişey bende 5 haftalıkken de bebek görünmemişti bakalım yarın özeldeki cihazda göründü göründü yoksa benm sonum da aynıInsallah cihazda sorun vardir.
Benim 2.gebeligimde 6.hafta kontrolunde bebek vardi. 8+1de leke gelince hastaneye gittim. Bebek yoktu ve yolc sac olmasi gerekenden cok buyuktu. Betahcg de 32000 küsürdü. Bos gebelik dediler ve kürtaj oldum.
Bebeğimi gördükk kalbini bile duyduk 6+5 hamileyim şükür rabbimeInsallah cihazda sorun vardir.
Benim 2.gebeligimde 6.hafta kontrolunde bebek vardi. 8+1de leke gelince hastaneye gittim. Bebek yoktu ve yolc sac olmasi gerekenden cok buyuktu. Betahcg de 32000 küsürdü. Bos gebelik dediler ve kürtaj oldum.
Merhabalar, geçen ay aşılama tedavisi oldum. Göbekten igneler sonrasında 3mayısta çatlatma ignesi ve 5 mayısta aşılama oldum. Sonrasında hiç ilişki olmadı. 17 mayısta beta hcg değerim 2.5 idi, çatlama ignesinin etkisidir diyerek sonucu negatif kabul ettim.zaten 19mayısta da regl oldum. 4gün dolu dolu güzel güZel sürdü. 24 mayısta ilişki oldu.29 mayısta kanamam oldu yine az ama böyle zara benzer şeyler geldi. 30-31 mayıs temiZdi. 1-2 haZiranda yine başladı kanama bol ve pıhtısız berrak. İşime yakın diye başka bir doktora gittim. Hırmon tahlili ve beta hcg baktı. Beta hcg 2haziranda 13 çıktı. Bana kimyasal gebelik dedi. Fakat inanmadım:) çünkü okuduğum kadarıyla regl gecikmesi ve aZalan beta değerleri oluyor ben de böyle bir şey olmadı. Aşılamadan kalan olsa diyorum neden regl oldum ve neden değerim düşük neden 1ay sonra ortaya cıktı? Yeni olsa diy