- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Evet kızlar neden böyle oluyo bilmiyorum,hhiçkimseye bi şey hissedemiyorum artık. 20 yasındyım Hiç sevgilim olmadı konuştuklarım oldu. Lisede bi cocuga platoniktim görünce uzaktan kalbim heyecandan çarpardı çocukluk işte... Geçen sene arkadaş grubundan biri vardı ona da baya bağlanmıştım ama sevglisi oldugunu öğrendim. O zamandan beri kimseye ısınamıyorum kaç kişiyle konustum mesela ama yokolmuyor. Neden zorluyosun kendni diceksiniz bu sefer üzülüyorum çevremdeki mutlu çiftlerigörünce.. Ben ne zaman böyle olucam diyorum.gerçek aşkı aradım hep ama böyle bekleyincede gelmiyor.birilerine şans vermem gerekiyormus gibi hissediyorum Bikaç kişiyi reddettim bu konustuklaım dışında arkadaşlarım bile neden reddediyosun diyo.. Yani o heyecanı hissedemiyorum kimsede neden böyle oldu
bana dertsiz başına dert arıyormuşsun gibi geldi.
daha 20 yaşındasın oturup buna üzülüyorsan cidden derdin yok herhalde.
mutlu çiftleri görünce imrenmeni anlarım da üzülmek ne?
ayrıca bir şey hissetmediğin birini niye kabul edeceksin ki mantıklı değil. etme akışına bırak.
birine bir şey hissedersen o zaman düşünürsün.
ayrıca insanın her gördüğüne içi ısınsa kalbi çarpsa sence de tuhaf olmaz mıydı? herkes herkese aşık olurdu o zaman.
biraz sert oldu yorumum belki ama 20 yaşındasın buna üzülmen için çok çok erken.
Olmak zorunda mı ki?
Ben de çok zor beğenirim
2-3 ayda bir birine kapılmaktansa bence böyle olman daha iyi
Kusra bakma 35yasinda bekar bayan gibi dertlenmissin.illa sevgilinmi olmak zorunda daha yasin kac?