Kimseye bi şey hssedemiyorum artık neden böyle oluyor :(

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Evet kızlar neden böyle oluyo bilmiyorum,hhiçkimseye bi şey hissedemiyorum artık. 22 yasındyım Hiç sevgilim olmadı konuştuklarım oldu. Lisede bi cocuga platoniktim görünce uzaktan kalbim heyecandan çarpardı çocukluk işte... Geçen sene arkadaş grubundan biri vardı ona da baya bağlanmıştım ama sevglisi oldugunu öğrendim. O zamandan beri kimseye ısınamıyorum kaç kişiyle konustum mesela ama yokolmuyor. Neden zorluyosun kendni diceksiniz bu sefer üzülüyorum çevremdeki mutlu çiftlerigörünce.. Ben ne zaman böyle olucam diyorum.gerçek aşkı aradım hep ama böyle bekleyincede gelmiyor.birilerine şans vermem gerekiyormus gibi hissediyorum Bikaç kişiyi reddettim bu konustuklaım dışında arkadaşlarım bile neden reddediyosun diyo.. Yani o heyecanı hissedemiyorum kimsede neden böyle oldu

Son düzenleme:

bana dertsiz başına dert arıyormuşsun gibi geldi.

daha 20 yaşındasın oturup buna üzülüyorsan cidden derdin yok herhalde.

mutlu çiftleri görünce imrenmeni anlarım da üzülmek ne?

ayrıca bir şey hissetmediğin birini niye kabul edeceksin ki mantıklı değil. etme akışına bırak.

birine bir şey hissedersen o zaman düşünürsün.

ayrıca insanın her gördüğüne içi ısınsa kalbi çarpsa sence de tuhaf olmaz mıydı? herkes herkese aşık olurdu o zaman.

biraz sert oldu yorumum belki ama 20 yaşındasın buna üzülmen için çok çok erken.

23 yaşındayım keşke daha önce kalbim o insanlar için atmasaydı yanlış kişi olacağına hiç olmasın boşver

Emin ol kafan daha rahat oluyor

canım seni çok iyi anlıyorm :)) aynı şeyleri çok yasadım resmen kıskançlık derecesine geldi umarım düzelir. bence biraz sabırlı davran ve yurtdışına falan çıkıp yeni insanlarla tanış belki hoşlanacaın biri çıkar karsına :d

Olmak zorunda mı ki?
Ben de çok zor beğenirim
2-3 ayda bir birine kapılmaktansa bence böyle olman daha iyi

Kusra bakma 35yasinda bekar bayan gibi dertlenmissin.illa sevgilinmi olmak zorunda daha yasin kac?

Elbette zorunda degil oturup sevgilim yok diye ağlamıyorum ama insan imreniyor görünce elimde değil yani

20 yaş zaten küçük bir yaş,daha kimlerle tanışacaksın. Ben 25 yaşımdayım hepi topu 2 kişi için attı kalbim.Bak biri 18-19 yaşındayken biri de 24 yaşında, onca sene onca kişi oldu hiçbirine kıpırdamadı kalbim. Bunun için yapabilecek bir şey yok ama dertlenmeye gerek de yok. Dert bunun neresinde be canım :)

tabi kreşteyken gel nişanlıcılık oynayalım diye sıkıştırdığım alicanı saymıyorum

birilerine bir şey hissetmek için bekleme, o öyle zorla olmaz bir anda olur nasıl olmuş anlamazsın bile..

Keşke hepimizin kalbi ilk evleneceği adam için atsa:) bence zamana bırak belki hayırlısı budur

Daha 20 yaşındasın ya bu neyin derdi, herhlde kafana takacak bir şey bulamadın kendi kendine dert ettin. Biz ne yapalım o zaman, benim gibi nerede serseri var bulmaktan daha iyidir emin ol.

Cok erken bana gore ama elbet cikicak..31 oldum bu zamana kadar 2kez asik oldum misal...bundan sonra olacagimida sanmiyorum..olmiyimda bilhassa..ask oyle kolay yakalanan bisey degil..aceleyede gerek yok bu tarz seyler icin..hayatin keyfini cikar bosver..vakti zamani gelince bak nasil hersey beklenmedik bi hizla gerceklesicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…