R rinda Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Mayıs 2010 Mesajlar 127 Emoji Skoru 0 Puanlar 46 Yer Fransa 11 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi rinda #1 kizlar burada kimseye anlatamadigimiz sirlarimizi paylasalim.Belki de farkinda olmadan icimizde buyutmusuz hala etkisinden kurtulamamisizdir.Biraz da olsa rahatlatir diye dusundum...gerci biraz cesaret isi ama..hadi bakalim... Son düzenleme: 11 Mayıs 2011
kizlar burada kimseye anlatamadigimiz sirlarimizi paylasalim.Belki de farkinda olmadan icimizde buyutmusuz hala etkisinden kurtulamamisizdir.Biraz da olsa rahatlatir diye dusundum...gerci biraz cesaret isi ama..hadi bakalim...
R rinda Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Mayıs 2010 Mesajlar 127 Emoji Skoru 0 Puanlar 46 Yer Fransa 11 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi rinda #2 dedim ya cesaret isi diye..oyle sirlarimiz vardir ki bazilarimizin,kendimize bile yok sayip unutmus gibi yapariz hatta...
dedim ya cesaret isi diye..oyle sirlarimiz vardir ki bazilarimizin,kendimize bile yok sayip unutmus gibi yapariz hatta...