kimsesizlik

su_ltan89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
509
203
103
Merhaba arkadaslar bursaya yeni tasindim.cok buyuk hayallerle gelmistim.ailemizden uzagiz.yalnizlik hic istemem.bir oglum var ve hamileyim.sirf cewrem oldun diye sitede biyer aldik.fakat soyle sansdixim ki hepsi yasli.hic yok genc cocukta yok.off iyice bunaldim.ewdeyim bosum.isim yok.cslissam cocuguma kim bakacak derdi.ewde is yapmak istiyorum ama onuda bilmiyorum nerelerde var.napcam bi akil verin.cok huzursuzum ve ailemede huzur vermiyorum

Ne iş yapıyorsunuz? Daha yeni taşınmışsınız olur illaki çevreniz. Kreş falan düşünmez misiniz? Bu arada Allah bağışlasn Allah kolaylık versin

yaşlılarla vakit geçir canım emin ol onlardan öğreneceğimiz çok şey var.. Ben genelde yaşlı insanlarla daha çok anlaşırım.. Ben onlara yardımcı olurum onlar bana.. Ortaklaşa sevaba gireriz :) Çok fazla kalabalık olcağına samimi tek kişi olsun yeter.. Bu arada hamileymişsin Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah

Canim burdakiler bi degisik yasli hepsinin altinda araba var .benim oglum 2 yasinda onu bile sewen yok

Canim burdakiler bi degisik yasli hepsinin altinda araba var .benim oglum 2 yasinda onu bile sewen yok
Ben turbanliyim.onlar acik.mewlud yaptim cagirdim.okadar zorlandim ki.kredi oduyoruz birde site olsun cewrem olur diye aldik ewi simdi suclu hissefiyorum kendimi

Çıtır teyzeler desene :)) Allah vakti gelince anlaşabilceğin çok seveceğin bir arkadaş çıkarsın karsina inşallah canım üzülme bebiş etkilenmesin

Nerde oturuyorsun kız gel arkadaşlık edelim

Ben ca
Ne iş yapıyorsunuz? Daha yeni taşınmışsınız olur illaki çevreniz. Kreş falan düşünmez misiniz? Bu arada Allah bağışlasn Allah kolaylık versin
ben calismiyorum.cocugum 25 aylik.gida teknikerligi mezuniyum.cok hareketli civil civilim ama bayagdir sondum gittim

Aslında biraz zaman geçse alışırsın bi de bebek gelince vaktin olmaz zaten sıkılmaya fırsat bulamazsın bu arada ben de aynı durumdayım en yakın arkadaşım 4 yaşındaki oğlum

A
Amin ins.canim sagolasin.

Yani uyaniyorum sabah ewde yapilcak is yok 5 dak.toparliyom.cocugum okadar rahat buyutuyorum ki cunku onada uzuluyorum ni dede nene yok teyze amca yok uzaktalar istanbul be izmirdeler.kisaca soyle diyim yorulmuyorum ki uyuyabileyim.uykunun tadini alayim.gidebilcegim sohbet ortamlari fln olsada olur ne biliim beni taniyan sewer.taniscak biri olsa :)

Bu Erikli Bursa Erikli mi

Orada nerede bu altı arabalı teyzeli site

75. Yıl da mı

Yani Erikli daha farklı bir yerdir teyzeler vs daha halk tipidir

Neyse bu aşamada çözüm zaten ikinci Bebek de geliyor oğlunuzla ilgilenmek

Her gün kreş gibi düzenli etkinlik saatleriniz olsun

Parka gidin kış da olsa yarım saat

Markete pastaneye gidin oğlan uyurken dinlenin kitap okuyun tv izleyin

Uyanınca yemek börek çörek yapın

Canim hergun yapioz onlari.cocukta bikti benden artik anne git diyor :)

Yok canim ilkay sitesi.benim dairemde oyle.obur daireleri bilmem.
Eriklinin ne tarafı

Havuza git diyeceğim mesela da çocuğu eşine bırakma imkanın var mı

Çocuk ile etkinliği saatli yaparsanız sıkılmazsınız ki kreş gibi

Montesorri yi inceleyin bence eğlenceli ve eğitici

25 aylik oglum.esenevler
25 aylik oglum etkinlik pek anlamio sadece kuduruo esenevler mah
cnm.sen nerde otutyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…