Merhaba arkadaslar bursaya yeni tasindim.cok buyuk hayallerle gelmistim.ailemizden uzagiz.yalnizlik hic istemem.bir oglum var ve hamileyim.sirf cewrem oldun diye sitede biyer aldik.fakat soyle sansdixim ki hepsi yasli.hic yok genc cocukta yok.off iyice bunaldim.ewdeyim bosum.isim yok.cslissam cocuguma kim bakacak derdi.ewde is yapmak istiyorum ama onuda bilmiyorum nerelerde var.napcam bi akil verin.cok huzursuzum ve ailemede huzur vermiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kimsesizlik
- Konu Sahibi su_ltan89
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çevre arkadaş sıkıntı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.624
- 348
yaşlılarla vakit geçir canım emin ol onlardan öğreneceğimiz çok şey var.. Ben genelde yaşlı insanlarla daha çok anlaşırım.. Ben onlara yardımcı olurum onlar bana.. Ortaklaşa sevaba gireriz :) Çok fazla kalabalık olcağına samimi tek kişi olsun yeter.. Bu arada hamileymişsin Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah
Canim burdakiler bi degisik yasli hepsinin altinda araba var .benim oglum 2 yasinda onu bile sewen yokyaşlılarla vakit geçir canım emin ol onlardan öğreneceğimiz çok şey var.. Ben genelde yaşlı insanlarla daha çok anlaşırım.. Ben onlara yardımcı olurum onlar bana.. Ortaklaşa sevaba gireriz :) Çok fazla kalabalık olcağına samimi tek kişi olsun yeter.. Bu arada hamileymişsin Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah
Ben turbanliyim.onlar acik.mewlud yaptim cagirdim.okadar zorlandim ki.kredi oduyoruz birde site olsun cewrem olur diye aldik ewi simdi suclu hissefiyorum kendimiCanim burdakiler bi degisik yasli hepsinin altinda araba var .benim oglum 2 yasinda onu bile sewen yok
- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.624
- 348
Çıtır teyzeler desene :)) Allah vakti gelince anlaşabilceğin çok seveceğin bir arkadaş çıkarsın karsina inşallah canım üzülme bebiş etkilenmesinCanim burdakiler bi degisik yasli hepsinin altinda araba var .benim oglum 2 yasinda onu bile sewen yok
- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
- 198
Merhaba arkadaslar bursaya yeni tasindim.cok buyuk hayallerle gelmistim.ailemizden uzagiz.yalnizlik hic istemem.bir oglum var ve hamileyim.sirf cewrem oldun diye sitede biyer aldik.fakat soyle sansdixim ki hepsi yasli.hic yok genc cocukta yok.off iyice bunaldim.ewdeyim bosum.isim yok.cslissam cocuguma kim bakacak derdi.ewde is yapmak istiyorum ama onuda bilmiyorum nerelerde var.napcam bi akil verin.cok huzursuzum ve ailemede huzur vermiyorum
Nerde oturuyorsun kız gel arkadaşlık edelim
Ben ca
ben calismiyorum.cocugum 25 aylik.gida teknikerligi mezuniyum.cok hareketli civil civilim ama bayagdir sondum gittimNe iş yapıyorsunuz? Daha yeni taşınmışsınız olur illaki çevreniz. Kreş falan düşünmez misiniz? Bu arada Allah bağışlasn Allah kolaylık versin
Valaaa:) eriklide canimNerde oturuyorsun kız gel arkadaşlık edelim
- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
Ben ca
ben calismiyorum.cocugum 25 aylik.gida teknikerligi mezuniyum.cok hareketli civil civilim ama bayagdir sondum gittim
Pardon canm ya o kadar yazmışsın çalışıyorum diye okudum resmen
A
Amin ins.canim sagolasin.yaşlılarla vakit geçir canım emin ol onlardan öğreneceğimiz çok şey var.. Ben genelde yaşlı insanlarla daha çok anlaşırım.. Ben onlara yardımcı olurum onlar bana.. Ortaklaşa sevaba gireriz :) Çok fazla kalabalık olcağına samimi tek kişi olsun yeter.. Bu arada hamileymişsin Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah
Sen nerde oturuyorsun.Nerde oturuyorsun kız gel arkadaşlık edelim
Yani uyaniyorum sabah ewde yapilcak is yok 5 dak.toparliyom.cocugum okadar rahat buyutuyorum ki cunku onada uzuluyorum ni dede nene yok teyze amca yok uzaktalar istanbul be izmirdeler.kisaca soyle diyim yorulmuyorum ki uyuyabileyim.uykunun tadini alayim.gidebilcegim sohbet ortamlari fln olsada olur ne biliim beni taniyan sewer.taniscak biri olsa :)
Bu Erikli Bursa Erikli mi
Orada nerede bu altı arabalı teyzeli site
75. Yıl da mı
Yani Erikli daha farklı bir yerdir teyzeler vs daha halk tipidir
Neyse bu aşamada çözüm zaten ikinci Bebek de geliyor oğlunuzla ilgilenmek
Her gün kreş gibi düzenli etkinlik saatleriniz olsun
Parka gidin kış da olsa yarım saat
Markete pastaneye gidin oğlan uyurken dinlenin kitap okuyun tv izleyin
Uyanınca yemek börek çörek yapın
75. Yıl da mı
- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
Turbanli olmanla onlarin acik olmasi ne alaka anlamadimBen turbanliyim.onlar acik.mewlud yaptim cagirdim.okadar zorlandim ki.kredi oduyoruz birde site olsun cewrem olur diye aldik ewi simdi suclu hissefiyorum kendimi
Ayrica yeni tasinmissiniz elbet olur cnm
Canim hergun yapioz onlari.cocukta bikti benden artik anne git diyor :)Bu Erikli Bursa Erikli mi
75. Yıl da mı
Eriklinin ne tarafıYok canim ilkay sitesi.benim dairemde oyle.obur daireleri bilmem.
Havuza git diyeceğim mesela da çocuğu eşine bırakma imkanın var mı
Çocuk ile etkinliği saatli yaparsanız sıkılmazsınız ki kreş gibi
Montesorri yi inceleyin bence eğlenceli ve eğitici
25 aylik oglum.esenevler
cnm.sen nerde otutyon
25 aylik oglum etkinlik pek anlamio sadece kuduruo esenevler mahEriklinin ne tarafı
Havuza git diyeceğim mesela da çocuğu eşine bırakma imkanın var mı
Çocuk ile etkinliği saatli yaparsanız sıkılmazsınız ki kreş gibi
Montesorri yi inceleyin bence eğlenceli ve eğitici
cnm.sen nerde otutyon