- Konu Sahibi nadideiris
Arkadaşlar eğer çabalamanıza rağmen çocuğunuz olmuyorsa size bir tavsiyem var! Eğer ekonomik durumunuz iyiyse çocuk yuvalarında bir sürü kimsesiz çocuklar onları evlat edinebilirsiniz ve onları yahata kazandırabilirsiniz ve sizde böylece annelik ve babalık duygularını tatmış olursunuz. Bence tüp bebek merkezlerine dünyanın parasını harcayacağınıza o para ile kimsesiz bir çocuk büyütebilir, okutabilir ve topluma kazandırabilirsiniz.Belki sizler sayesinde büyüdüğü zaman serseri yada sokakta yaşamaya mahküm olma ihtimali olan bir çocuk sizlerin sayesinde belki doktor,öğretmen ,avukat belki de polis olacak.Benim ablamın çocuğu olmuyordu o da gitti evlat edindi ve şimdi çok şükür çok mutlular ve buna benzer çok insan var etrafımda. Bence zaman kaybetmeden kimsesizlere sıcak bir çorba,sıcak bir yuva ve mutlu bir aile ortamı yaşatabilirsiniz ve onları topluma kazandırabilirsiniz diye düşünüyorum.Ben çocuğumun olma ihtimali olmasına rağmen evlatlık almak istiyorum çünkü onların da anne baba duygusunu yaşamaya hakları var diye düşünüyorum.
Son düzenleme: