İstanbul umraniyeHangi şehirdesiniz?
Aslında şoyle..Sadece bir çocukla ilgilenmek değilde onlarla alakalı projeler filan olabilir gönüllü katılmak istiyorum.bende bilmiyorum aslında ne yapabilirim yonlendirilmek bilgi almak istiyorumİlginiz çok güzel ama bu durumu devam ettirebilecekseniz başlayın derim.2 kez gidip 3.de bırakacaksanız hiç gitmeyin.Çocukların psikojileri açısından pek iyi olmuyor çünkü
Himmet anladım..haklisiniz olmaz dersiniz oluverir Allah korusun.bu yönünü dusunmemistimBenim bildiğim haftasonu alıp vakit geçirilebiliyor bir çocukla.ne bileyim sinemaya yemeğe götürmek şeklinde. Belli başlı şartları da vardır. Araştır istersen ama lütfen yarı yolda bırakma. İki üç hafta alıp sonra almayınca bırakınca gerçekten üzülüyorlarmış. Ama her şeyin bir riski var emanet çocuk zor, ayrıca işte pedofili olayları filan, çocuklar bazen hayal gücüyle hareket edip olmayan şeyleri de söyleyebiliyor binde bir de olsa çünkü psikoloji biraz farklı olabiliyor. Ha en temizi maddi yardım kıyafet vs
Aslında bir animasyon şirketiyle anlaşıp ,ilgili kurumla bu konuyu görüşebilirsiniz,çocukları ayda belli günlerde ya da oradaki çocukların doğum günlerinde sevindirmek için böyle bir organizasyon planlayabilirsiniz aklıma sadece bu fikir geldi...İstanbul umraniye
Fikriniz çok güzel gerçekten:)Aslında bir animasyon şirketiyle anlaşıp ,ilgili kurumla bu konuyu görüşebilirsiniz,çocukları ayda belli günlerde ya da oradaki çocukların doğum günlerinde sevindirmek için böyle bir organizasyon planlayabilirsiniz aklıma sadece bu fikir geldi...
Maşallah harikasınız gerçekten..Bu tarz fikirler arıyorum işte.öncelikle evinize yakın olan çocuk esirgeme kurumu müdürüyle iletişime geçip varsa ihtiyaçları öğrenin (ikinci el ve defolu ürün kabul etmiyorlar bilginiz olsun) maddi durumunuz elverdiğince destek olabileceğiniz gibi yakınlarınız varsa sponsor da bulabilirsiniz,
mesela biz -beyazıtta terlik üretimi yapan bir abimizden bahçelievler çocuk esirgemedeki tüm çocuklar için bize indirimli terlik satmasını istemiştik, abi bizden numaraları falan aldı, çuvalları teslim etti ve tek kuruşumuzu almadı, yani bütün çocuklara bizim aracılığımızla terlik hediye etmişti.
yine tekstil firmalarıyla irtibata geçebilirsiniz, insanlar hatırlatılırsa elini taşın altına koyuyor cidden, giysi, çarşaf, yorgan, battaniye, alez çok lazım oluyor, üreticilerle irtibata geçip çoook indirimli fiyata alabilirsiniz.
ziyaret konusunda bazı yuvalar çok esnekken bazıları değil, ki olmamakta da haklılar o çocuklar bir günde bile size bağlanıyor... yine de müdürlüklerle görüşüp organizasyonlar ayarlayabilirsiniz.
kolay ve eğlenceli bir organizasyon olarak sinema önerebilirim, ihtiyacınız olan tek şey bir projeksiyon cihazı, ve güzel bir çizgi film tabi :) odayı onlar ayarlıyor, izin isteyip meyve suyu ve patlamış mısır da götürebilirsiniz.
küçükyalı yuvası sevgi evlerinin kermesleri oluyor mesela, onları takip edip yine o vesileyle de destek olabilirsiniz (bu bahaneyle buradan da yazayım arkadaşlar geçen yıl vicco bir tezgah açmıştı ilkadım ayakkabısından bebek çizmesine her şey 5-10-15 tl idi, diğer standlar keza öyle, hem size ekonomik alışveriş hem çocuklara yardım)
benim elimden gelenler bu kadar, konuyu takipteyim ve yeni fikirlere açığım...
Maşallah harikasınız gerçekten..Bu tarz fikirler arıyorum işte.
Çok teşekkür ederim..Aslında ben düşünen siz ise bunu hayata geçiren biriymissiniz tebrik ederim sizi..Keşke herkes sizin gibi duyarlı olabilse.çalışmıyorken tek uğraşım bunlardı, şimdi işten güçten, kapıdaki kedilerin sağlık sorunlarına bile vakit bulamıyorum...
neyse...
özellikle avrupa yakasındakilerin çok ihtiyaçları var,
burda küçükyalıyla bağlantı kurdum çoğunlukla, küçükyalı civarında bolca çalışmayan, yüksek gelirli kadın olduğu için onların yardım gönüllüsü çok.
üsküdar ve ataşehirin durumunu hiç bilmiyorum ama uğrar ya da telefon açarsanız yardımcı olurlar.
bu arada çok mutlu oldum düşüncenize, dünyanın böyle insanlara ihtiyacı var :)
Çok teşekkür ederim..Aslında ben düşünen siz ise bunu hayata geçiren biriymissiniz tebrik ederim sizi..Keşke herkes sizin gibi duyarlı olabilse.
Bunu yapicam ins teşekkür ederimBulunduğunuz ilin sosyal hizmetler il müdürlüğüne veya belediyeye gidin.
Onların bu tarz çalışmaları oluyor belki bir katkınız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?