- 5 Temmuz 2015
- 2.245
- 5.854
evetİhtiyaç kredisi mi çektiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evetİhtiyaç kredisi mi çektiniz?
ne doğru demişlerişini bilmeyen kasap gö.... girer masat demiş atalar
bir daha yapmazsın inşallah
babam öyle biri değil. borcum var şu kadar desem kendisi borç alır benim borcumu kapatır sonra o borcu öder durur. imkanı yok ikna edemem.Eğer babanız verebiliyorsa 30-40 bin borcu kapatın.
Babanıza ayda 2 bin ödeyin.
Eşiniz sorarsa birgün babama borcum var diyebilirsiniz.
Bir de her krediye ayrı faiz ödeniyor. Hem yazık, hem günah.
Mahçup olursunuz belki ama yine de bilmesi gerekir. Çok çok yakından tanıdığım bir çift bu sebeple boşanma aşamasına geldi.hayır başka borcum yok ama çok mahcup olurum bir de ne zamandır saklamışım ne bileyim yıllar sonra.
valla araba alsam gam yemem. yeminle ıvır zıvır aldım
eşime bu yüzden söylemedim. ondan para almıyorum ama para da arttıramıyorum. ben arttırmayınca o da arttırmıyor. ona dokunmuyor yani. ama yine de eşim böyle bir şey yapsa benim de hoşuma gitmezdi haklısınızBen bekarken borc yapipta evlilikte odenmesine karsiyim. Oh sen bekarken ye evliyken esinde senle beraber odesin. Borcun olmasa o parayi biriktirebilirdiniz. Saklamayi ise ayrica arkadan is cevirmek olarak goruyorum. Evleniyosun ama bastan guvenini sarsacak bir olay bu
soracakları bir şey olmadı. eşimle ödediğimiz şeyler ayrı. fatura ve kirayı o öder. yemek ve giyecek gezme vs bendedir. o yüzden şimdiye dek farkedilmedi. utanıyorum bu kadar büyük çocukluk yaptığım için. ve söyleysem berabner ödemeye kalkar eşim de babam da. kabul etmem.
rahatlatmak için söylediğinizi biliyorum ve işe yarıyor biliyor musunuz sağolunAmaaannn sefan olsun ,çalışmış yemişsin, şimdi de çalışır ödersin .bundan sonraki harcamalarına biraz dikkat edersen yeter .kendine harcamayıp ne yapacaksın ,yasin gençtir sanıyorum .kefen parası biriktirmeye daha çok var :) ye iç gez ama bundan sonra dikkatli ol ,hatta evliysen kendini çok sıkmadan borcun biter bitmez birikim yapmaya başla .
sizin borcunuzun miktarı da bu kadar fazla mıydıAynısını yaşadım yiğitliğe b*k sürdürmemek için eşime söylemedim ama işler boyumu aşınca anlatmak zorunda kaldım.
Benim tavsiyem babanıza anlatın durumu. Ondan borç alın banka yerine ona ödeyin mesela 50 bin aldınız babanıza 1000-1000 ödeyin gibi.
sizin borcunuzun miktarı da bu kadar fazla mıydı
Vallahi ciddiyim ,kazanan sen değil misin ? İster borç ödersin ister biriktirirsin ,kime ne ? Hem de öyle vahim bir durumun yokmuş .esin de çalışıyor .borçtan kalan para yeter sana .kendini sıkmana gerek yok .rahatlatmak için söylediğinizi biliyorum ve işe yarıyor biliyor musunuz sağolun