soracakları bir şey olmadı. eşimle ödediğimiz şeyler ayrı. fatura ve kirayı o öder. yemek ve giyecek gezme vs bendedir. o yüzden şimdiye dek farkedilmedi. utanıyorum bu kadar büyük çocukluk yaptığım için. ve söyleysem berabner ödemeye kalkar eşim de babam da. kabul etmem.Maaşın var ödersin. Akıllandım diyorsun bir daha yapmazsın olur biter. Niye kimseye söylemiyorsun borcunu? Sormadılar mı, yalan mı söyledin?( bu kısım sadece merak)
Sağlığınız yerinde olsun tabi ki çalışıp ödersiniz. Buraya iç döktüğünüze göre dersinizi almışsınız.
Borç bitmeden yerinizden kıpraşmayın, çocuk da yapmayın.
Zaten siz hatanızı farketmişsiniz.Borcunuzu ödeyince bir daha borç yapmazsınız olur biter.
Olan olmuş kendinizi üzmenin anlamı yok ki.
valla ayakkabı çanta için çektimAyakkabi canta icin kredi cekilmez ki ne icin cek mistiniz Bu onemli
bilmiyorum hiç hesaplamadım. günü geliyor gidip parayı yatırıyorum köle gibi. valla kredi çekme niyeti olan varsa elden borç alsın konuyu görsün de. ibret alsın bendenToplam borç ne kadar?
hayır başka borcum yok ama çok mahcup olurumAslında başka borcunuz ( ev, araba gibi) yoksa iki bin yüksek bir rakam değil. Durumu eşinizle paylaşın, daha sonra öğrenirse bence hoş olmaZ.
Bir de özel olmazsa 30aylık kredi diyorsunuz, bu kadar uzun vadeli giyim kuşam harcaması olamaZ.
Araba falan mı aldınız? Nereye borçlandınız bu kadar yıl?
Eğer babanız verebiliyorsa 30-40 bin borcu kapatın.bilmiyorum hiç hesaplamadım. günü geliyor gidip parayı yatırıyorum köle gibi. valla kredi çekme niyeti olan varsa elden borç alsın konuyu görsün de. ibret alsın bendenama borç çok yani. 30-40 bin tl falandır herhalde