Okuyana kadar canım çıktı yaa niye böyle üst üste yazmışlar1 yıldır gebe kalamiyorum eşimin sonuçlarını yorumlayabilirmisiniz?
O kadar üzgünüm ki burdan başka paylaşacak kimsem yok bize dua edin lutfen
Çakşır suyu alın aktardan her gün kullansın yeter o. Çabuk etki etsin istiyorsanız bi de keçiboynuzu özü alabilirsiniz o da iyiTakviye derken peki ne yapmamız lazım o kadar üzgünüm ki paylaşacak kimsem yok
Peki sizce ben de tekrar doktora gitmelimiyim?İleri hızlı hareketli sperm yok, ileri yavaş hareketli var ama düşük. Sperm sayısı da az sanırım (orayı okumakta çok zorlandım). Kendinizi üzmeyin sakın. Bu sonuç bir yandan da güzel. Birincisi sorununuzun ne olduğunu bulmuş oldunuz. İkincisi çok şükür sperm var ve canlı! Üçüncüsü de bu tedavisi çok kolay bir sorun. Arkadaşların dediği gibi keçiboynuzu (özü, pekmezi, suyu... ), antioksidan içeren özel takviyeler, sağlıklı beslenme ve hafif spor ile bu değerler düzelebilir. Aşılama da denenebilir belki (bunu en iyi doktor bilir). Bir süre sonra kesinlikle ikinci bir test yaptırmanızı öneririm çünkü sperm çok değişken bir şey. Bol şans.
Eğer uykusu ve stresli bir şekilde verdiyse oda yetkiliyor sonuchPeki sizce ben de tekrar doktora gitmelimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?