• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimse yardımcı olmayacak mi bana:((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Buurcuumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
396
445
53
31
1 yıldır gebe kalamiyorum eşimin sonuçlarını yorumlayabilirmisiniz?

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-11-09-26-56.png
    Screenshot_2020-02-11-09-26-56.png
    86,8 KB · Görüntüleme: 56
bu sonuçlarla ilgili pek bir bilgim yok
konu önlere çıksın diye yorum yaptım canım

önce spor sonra sağlıklı beslenme , siğara alkol varsa onu bırakacak ,
ve keçiboynuzu ,bal propolis takvileride kullansa çok faydasını görebilir , nacizane tavsiyem

O kadar üzgünüm ki burdan başka paylaşacak kimsem yok bize dua edin lutfen😢

Ileri hız ve sayı biraz düşük ama karaları bağlayacak değerler değil merak etme, sigara kullanıyorsa bıraksın, fazla kilo varsa versin. Saraçoğlunun keçi boynuzu kürünü denesin, promen takviyesi falan. Düzelir inşallah üzülme 💕

İleri hızlı hareketli sperm yok, ileri yavaş hareketli var ama düşük. Sperm sayısı da az sanırım (orayı okumakta çok zorlandım). Kendinizi üzmeyin sakın. Bu sonuç bir yandan da güzel. Birincisi sorununuzun ne olduğunu bulmuş oldunuz. İkincisi çok şükür sperm var ve canlı! Üçüncüsü de bu tedavisi çok kolay bir sorun. Arkadaşların dediği gibi keçiboynuzu (özü, pekmezi, suyu... ), antioksidan içeren özel takviyeler, sağlıklı beslenme ve hafif spor ile bu değerler düzelebilir. Aşılama da denenebilir belki (bunu en iyi doktor bilir). Bir süre sonra kesinlikle ikinci bir test yaptırmanızı öneririm çünkü sperm çok değişken bir şey. Bol şans.

Arkadaşlar bahsetmiş ama evet sigara alkol kullanıyorsa bıraksın. En azından bi süre ara versin. Spor düzenli uyku sağlık beslenme de önemli. Çok umutsuz olmayın kötü bi sonuç değil. Ben tamamının sıfır olduğu tüp bebek bile olmaz dedikleri sonuçlar gördüm. Bu onların yanında süper. Dediklerimi düzenli kullanın her ay sperm tahlili yaptırın bu arada çok umutlanmadan denemeye devam edin yumurtlama günlerini değerlendirin. Karı koca birlikte E vitamini almaya çalışın. Doğurganlığı arttırıyor

Çiğ badem çiğ Fındık fıstık incir ceviz keçiboynuzu suyu veya özü aralıksız 1 ay yapsın tahlil versin sonuç baya değişik olacak

İleri hızlı hareketli sperm yok, ileri yavaş hareketli var ama düşük. Sperm sayısı da az sanırım (orayı okumakta çok zorlandım). Kendinizi üzmeyin sakın. Bu sonuç bir yandan da güzel. Birincisi sorununuzun ne olduğunu bulmuş oldunuz. İkincisi çok şükür sperm var ve canlı! Üçüncüsü de bu tedavisi çok kolay bir sorun. Arkadaşların dediği gibi keçiboynuzu (özü, pekmezi, suyu... ), antioksidan içeren özel takviyeler, sağlıklı beslenme ve hafif spor ile bu değerler düzelebilir. Aşılama da denenebilir belki (bunu en iyi doktor bilir). Bir süre sonra kesinlikle ikinci bir test yaptırmanızı öneririm çünkü sperm çok değişken bir şey. Bol şans.
Peki sizce ben de tekrar doktora gitmelimiyim?

Ilks defa mi yaptirdiniz. Sperm sayisi ml de 15 mjlyon olmasi lazimken 1 milyon ckmis anlaidgim kadariyla bi de hiz %40 olmasi lazmken %27 ckmis keci boynuzu kuru. Findik denesin bence yeniden tekrarlayin testi ilk seferde cok dogru sonuc cikmayabiliyo basks ozel bi hastanede yeniletin AMA.bunlarida yinede yapsn

Back