kimse varmı sesime ses..

calemityjane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
1.381
0
günaydın arkadaşlar... bu ay hamile olduğumu düşünmeye başlamıştım ..yaklaşık iki haftadır gögüslerimde büyüme ve aşırı duyarlılık var.ama bu sabah açık renkte 4 5 damla geldi..adet ağrılarıyla..şimdi napıyım ben

canım günaydın adet tarihin geçmişmiydi pekiiiiiii....
ben hamileykende kanamam olunca adet oldum sanmıştım test yaptınmı hiç.

2 gün geçti sanırım 28 günde bir olurum cnm ama bu ay 30.gün oldu şimdi tekrar baktım devamı yok pembe renk bi kaç damla ..ağrıda geçti,umutlansammı ki beklesem mi.. dün idrar testi yapıyım derken biraz hata yaptım az damlatmışım bişi çıkmadı tekrar yaptım ama aynı testi negatif çıktı ama o test geçersiz oldu bence

birkaç gün daha bekle istersen eğer kanaman olmazsa tekrar test yap varsa kesin çıkar zaten eğer hamile değilsen dr. gitmelisin canım..........

kan vermeye gideyim diyorum 9.30 a kadar bekleyip canım ya,hiç sıkıntım yoktur benim reglimle ilgili hep düzenlidir. hep 4 gün olur ne biliyim hiç böyle bişi olmamıştı,ama psikolojik de olabilir tabi beklemek ne kadar zor bilirmisin? var mı bebşin senin cnm

Evet canım kan testi daha etkili olur.Beklemek çok zor tabi bilmemmi...Benimde adetim düzenliydi önceden ama bebek istemeye başladığımdan beri düzensizleşti doktor sorun yok diyordu ama sonra PKO olduğunu öğrendi.Ben ocak ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.Bidaha hamile kalabilirmiyim bilmiyorum.Bu hastalıkta hamile kalmak çok zor......

canım benim çok büyük geçmiş olsun,
Allah hayırlısıyla kollarını dolduracak bir evlat nasip etsin en kısa zamanda sana, ve tabiki bana ve tüm isteyenlere..umudunu hep yüksek tut baksana bende ki umuda tüm belirtileri yaşadım bile sırf isteyerek az kalsın hamile bile kalıyordum:)önemli olan senin inanman böyle zor zar dersen şansını azartırsın Rabbim istedikten sonra gerisi hikaye

Saol canım inşallah herkese nasip eder rabbim.2 senedir uğraşıyorum ama yoruldum artıkbir ara farkettim artık başka konu konuşulmuyodu evimizde.Eğer çalışmıyo olsaydım evde çoktan bebek diye delirmiştim:)Şimdi herşeyi oluruna bıraktım rabbim nezaman vereceğini bilir...

Saol canım inşallah herkese nasip eder rabbim.2 senedir uğraşıyorum ama yoruldum artıkbir ara farkettim artık başka konu konuşulmuyodu evimizde.Eğer çalışmıyo olsaydım evde çoktan bebek diye delirmiştim:)Şimdi herşeyi oluruna bıraktım rabbim nezaman vereceğini bilir...

canım sabret ben 3.5 sene uğraştım rabbim nasip etti herşeyin bir vakti var unutma şimdi oğlum 3.5 yaşında 2. için uğraşıyorum rabbim inşallah nassip eder:emir_bebek:

2 gün geçti sanırım 28 günde bir olurum cnm ama bu ay 30.gün oldu şimdi tekrar baktım devamı yok pembe renk bi kaç damla ..ağrıda geçti,umutlansammı ki beklesem mi.. dün idrar testi yapıyım derken biraz hata yaptım az damlatmışım bişi çıkmadı tekrar yaptım ama aynı testi negatif çıktı ama o test geçersiz oldu bence

canım umudunu kırmak istemem ama bu ay benim 4 gün geçti sonra oldum ilk gün seninki gibi pembe geldi... tabi saolsunlar arkadan kendileri teşrif etti.. o yüzden yarına kadar bekle ..inşallah olmazsın... şimdiden umutlanma insan sonra çok yıkılıyo.. ben öyle her ay umutlanıyorum sonrada oturup ağlıyorum.. rabbim tüm istiyenler versin tez zamanda

inşallah canım hamilesindir. bi kaç gün geçsin test al yeniden yap. ama çok merak ediyosan kan testi yaptır onda hemen çıkar.

benimde 2 gün geçti
ne yapıcam bilmiyorum
beklesemmi yoksa testmi yapsam
ama sanki regl olcam gibi geliyo
çünkü göğüslerim çok fena ağrıyo
hamile kalıncada böyle oluyomuş ama bilmiyorum artık
fazlada umutlanmak istemiyorum

günaydın arkadaşlar... bu ay hamile olduğumu düşünmeye başlamıştım ..yaklaşık iki haftadır gögüslerimde büyüme ve aşırı duyarlılık var.ama bu sabah açık renkte 4 5 damla geldi..adet ağrılarıyla..şimdi napıyım ben

sakin ol stres yapma oluruna bırak takma taktıkça beden degişime ugruyo kendimizi hep gebe hissediyoz
a.s.

canım benimde bu ay 2 gün gecikti .. kzıım ısrarı ile test yaptım.. tabi negatifti.. sonra oldum zatii.benimde tam günümde pembe akıntım oldu.. acaba dedim.. ama diilmişimm.. bence sende bir test yap.. çünki genelde idrar testinde bile gecikince silikde olsa çıkyor..bekle en az 3 gün daha.. sonra kan testi yaptırıın. inş vardır hayırlısı.

inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına almak nasip olur.ALLAH'ım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.bana,sana herkese......

kızlar kan testim negatif çıktı...:KK43: zatan adetim de devam etti,
artık belirtilere hiç inanmıyorum,hepsini yaşamıştım oysa,
çok üzüldüm çok
ama alıştım yavaş yavaş..

bu ay bendede aynı şeyler oldu pembe leke geldi ardındanda beklenen misafir:KK43:((.....üzüldüm ama ne yapalım arkadaşlar herşeyde vardır bir hayır deyip zamanını bekliycez meleklerin.belirtilere baktıkça vücud kendini hamile zannedip ona göre değişime uğruyor bence bu ayki belirtilere göre kesin hamileydim ben :) ama malesef olmadı.

X