nasıl ağladım bilemezsin.Allah seninkini kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı bize olur umarım. bende bazen diyorum ki gözümü kapatıp açtığımda kucağımda bir çocuğum olsun, yada ben mutfaktayken kapı aralığından anne diye seslensin. yürüyüp gelsin yanıma. işte hayal ediyorum öyle. ama yok. ne kucağımda ne de başka yerde.
nasıl ağladım bilemezsin.Allah seninkini kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı bize olur umarım. bende bazen diyorum ki gözümü kapatıp açtığımda kucağımda bir çocuğum olsun, yada ben mutfaktayken kapı aralığından anne diye seslensin. yürüyüp gelsin yanıma. işte hayal ediyorum öyle. ama yok. ne kucağımda ne de başka yerde.
Nasıl mutlu oldum anlatamam tam anlamıyla mucizenin ta kendisi yaşadıklarınız..
İnşallah bizlerinde birgün hiç ummadıgımız bir anda miğdemizi çalar bebeişimiz..
Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah..
Umudumun tükendiği anda böyle konulara denk geldiğimde yeniden yeşeriyor umutlarım.
Allah'ım mucizesini bütün Anne olmak iisteyen kadınlarına yaşatsın inşallah.
Anne olmayı bende çok istiyorummm artık.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herkesin böyle hüzünlü ve mucizevi hikayeleri vardır bende 8 senelik hasretim umarım sonucum değerim iyi çıkarda bizde seviniriz allah mutlu mesut etsin....
yeni transfermi yapıldı yoksa canım.inşallah iyi çıkar.dua edelim.
evet ama benim durumum sizinkinden çok farklı yan topicden geldim ben geçen hafta oldum transferi 3 mayıs test sonucumu öğrenecem...
umarım öyle olur inşallah bizde senin yaşadığın heyecanları yaşarız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?