Kimse ümidini kaybetmesin

nasıl ağladım bilemezsin.Allah seninkini kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı bize olur umarım. bende bazen diyorum ki gözümü kapatıp açtığımda kucağımda bir çocuğum olsun, yada ben mutfaktayken kapı aralığından anne diye seslensin. yürüyüp gelsin yanıma. işte hayal ediyorum öyle. ama yok. ne kucağımda ne de başka yerde.

sende beni ağlattın...........inşallah rabbim sanada anne diyecek hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder

Nasıl mutlu oldum anlatamam tam anlamıyla mucizenin ta kendisi yaşadıklarınız..
İnşallah bizlerinde birgün hiç ummadıgımız bir anda miğdemizi çalar bebeişimiz..
Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah..
Umudumun tükendiği anda böyle konulara denk geldiğimde yeniden yeşeriyor umutlarım.
Allah'ım mucizesini bütün Anne olmak iisteyen kadınlarına yaşatsın inşallah.
Anne olmayı bende çok istiyorummm artık.

Bende çok ağladım hiç böyle olmamıştım bi an birsürü hayale daldım..

hiç ümidini kaybetme arkadaşım.benim sağ tüpüm alınarak olmayan ümidimin yarısını almışlardı ama rabbimden ümit kesilmez.herşeyin vakti zamanı var.yeterki sabretmesini bilelim.

umutsuzluğa kapıldıkça gelip bu sayfayı okuyorum...rabbm daha fazla aratmasın isteyen dileyen herkese nasip etsin..aminn

Goz yaşlarımı sel yaptın. Umarım bir an once kucagına alırısn canım

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herkesin böyle hüzünlü ve mucizevi hikayeleri vardır bende 8 senelik hasretim umarım sonucum değerim iyi çıkarda bizde seviniriz allah mutlu mesut etsin....

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herkesin böyle hüzünlü ve mucizevi hikayeleri vardır bende 8 senelik hasretim umarım sonucum değerim iyi çıkarda bizde seviniriz allah mutlu mesut etsin....

yeni transfermi yapıldı yoksa canım.inşallah iyi çıkar.dua edelim.

evet ama benim durumum sizinkinden çok farklı yan topicden geldim ben geçen hafta oldum transferi 3 mayıs test sonucumu öğrenecem...

3 mayısta bizimde kontrolümüz var.cinsiyeti kesinleşecek.testlerimiz var.inşallah güzel sonuçlar alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…