- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
- Konu Sahibi savrukzeynep
-
Baskanlık zımbırtısına en guzel gonderme olmus.. sah mat..İlerde eyaletlere bölünürsek bizde de böyle olur, x eyaleti reddeder mesela, kabul eden eyaletin halkı aaa ne ayıp der
Teksas eyaleti haklı mı? Korkuyorlar, Suriye'lileri tanımıyorlar, üstelik bizim milletten bile pasaportunu yırtıp ben Suriye'li deyip Avrupa Ülkelerine gitmeye çalışanlar var, yani mültecilerin hepsi gerçek Suriye'li mi muamma.
yasavrukzeynep iyi yazıyorsun hoş yazıyorsun da giden tırlardan hiç bahsetmiyorsun canım ya. hani bence ABD'yi falan eleştirecek konumda değiliz ülke olarak.
Türk zekası her yerde aktif yani...Hey Allah'ım.İlerde eyaletlere bölünürsek bizde de böyle olur, x eyaleti reddeder mesela, kabul eden eyaletin halkı aaa ne ayıp der
Teksas eyaleti haklı mı? Korkuyorlar, Suriye'lileri tanımıyorlar, üstelik bizim milletten bile pasaportunu yırtıp ben Suriye'li deyip Avrupa Ülkelerine gitmeye çalışanlar var, yani mültecilerin hepsi gerçek Suriye'li mi muamma.
Evet aynen öyle, Avrupa ülkeleri mültecileri alacağız deyince pasaport yırtıp gidenler var, Türkiye'de de yardım ederler deyip Suriye'liyim diyenler var, zoru görünce bülbül gibi Türkçe konuşmaya başlıyorlarTürk zekası her yerde aktif yani...Hey Allah'ım.
aynen öyle.İşe bak.Hem bölgeyi karıştır hem de ölüme terket.Güzelmiş hakikaten.
Yazık olan masum onca insana oluyor.Bir suçları yok bir çoğunun ülkeleri karışık,kime güveneceklerini de bilmiyorlar kaç senedir,hani burada gelip kin,nefret kusuyor bazı arkadaşlar da biraz empati yapın.Ülkeniz iç karışıklıkla meşgul,ortalık kaos ve kimse size yardım etmek istemiyor...Tabi buna da çözüm hazır ''hepsi tecavüzcü,hepsi terörist,hepsi bilmemne''...
Esad ile ilgili söylediğiniz şey dışındakilere katılıyorum .Gerçekten dimi ama herşeyde suçlu Avrupa, ABD, yahudi, onlar saf müslüman insanları böldü, öldürdü.
Şu olayların asıl çiban başı Esad, iktidar hırsına milletini feda etti, böldü şimdi onu suçlayan yok. Suçlu ABD.
Tırlarca silah gitti IŞİD'e hükümet yalanlayamadı ama Türkiye'nin parmağı yok.
O değil de batının krizi çözmek adına kendi kendine bomba patlattığına inanıyorsun da, Türkiye devletinin Ankara'da kendi kendine bomba patlttığına neden inanmıyorsun, demek ki devletler istese bomba patlatabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?