• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kimse Suriyelilerin Terörist Olmadığını Garanti Edemez"

savrukzeynep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
1.704
1.735
133
teksas-valiligi-suriyeli-multecilere-kapilari-7882614_x_1750_400.jpg

Teksas Valiliği, Suriyeli Mültecilere Kapıları Kapattı
ABD'nin Teksas Eyaleti Valisi Greg Abbott, ABD Başkanı Barack Obama'ya yazdığı mektupta, Suriyeli sığınmacıları almayı reddettiklerini açıkladı.
Teksas Valiliği'nin internet sitesinde yayınlanan mektupta, "Paris'teki trajik olaylar dikkate alındığında Texas, eyalete Suriyeli sığınmacıların yerleştirilmesini öngören programa katılmayı göze alamaz. Bu sığınmacıların her birisi terörist olabilir" dendi.

OBAMA'YA ÇAĞRI: VAZGEÇİN

Verdiği emirle Teksas Eyaleti'nin bugünden itibaren Suriyeli sığınmacıları almayacağını belirten Abbott, "Başkan olarak sizi, Suriyelileri nerede olursa olsun ABD topraklarında yerleştirme planlarından vazgeçmeye çağırıyorum" dedi.

"KİMSE SURİYELİLERİN TERÖRİST OLMADIĞINI GARANTİ EDEMEZ"

Abbott, "Ne siz, ne de başka bir federal yetkili, Suriyeli sığınmacıların terörist olmadığını garanti edemezsiniz. Onlara göç izni vermek sorumsuz bir şekilde Amerikalı yurttaşlarımızın hayatlarını tehlikeye atmak anlamına gelir" ifadelerini kullandı.

ALABAMA EYALETİ DE REDDETMİŞTİ

Daha önce Alabama Eyaleti, Suriyeli sığınmacıları kabul etmeyi reddetmişti. Diğer eyaletler, kontrol tedbirleri artırdıklarını açıklamıştı. ABD Ulusal Güvenlik Danışman Yardımcısı Ben Rhodes, valileri sakinleştirmek için ülkeye gelen tüm Suriyeli sığınmacıların çok karmaşık ve maliyetli bir kontrol prosedüründen geçtiğini söyledi. Ancak New Yorklu Kongre üyesi Pete King, bu açıklamaya kuşkuyla baktığını, çünkü ABD gizli servislerinin elinde Suriyeli vatandaşlar hakkında veri tabanının olmadığını ifade etti.
http://m.haberler.com/teksas-valiligi-suriyeli-multecilere-kapilari-7882614-haberi/

Batı mülteci krizini çözdü arkadaşlar :KK9: bi tane bomba patlat; patlat ki halkın vicdanı sussun; sonra da hiçbirini alma! Bak mülteci krizi mrizi kalmadı...

İlerde eyaletlere bölünürsek bizde de böyle olur, x eyaleti reddeder mesela, kabul eden eyaletin halkı aaa ne ayıp der:KK14:
Teksas eyaleti haklı mı? Korkuyorlar, Suriye'lileri tanımıyorlar, üstelik bizim milletten bile pasaportunu yırtıp ben Suriye'li deyip Avrupa Ülkelerine gitmeye çalışanlar var, yani mültecilerin hepsi gerçek Suriye'li mi muamma.

İşe bak.Hem bölgeyi karıştır hem de ölüme terket.Güzelmiş hakikaten.
Yazık olan masum onca insana oluyor.Bir suçları yok bir çoğunun ülkeleri karışık,kime güveneceklerini de bilmiyorlar kaç senedir,hani burada gelip kin,nefret kusuyor bazı arkadaşlar da biraz empati yapın.Ülkeniz iç karışıklıkla meşgul,ortalık kaos ve kimse size yardım etmek istemiyor...Tabi buna da çözüm hazır ''hepsi tecavüzcü,hepsi terörist,hepsi bilmemne''...

çok doğru demiş aynen katılıyorum kimse kendi halkından kıymetli değil...
fikir benim saygı duyulur saygı duyulmaz çokta tın...:KK75:

Mesele şu ki; Suriye yi kana bulayan zaten kendileri... yoksa masum mültecilerin arasına elbet teröristler de karışıp gelebilir. Hem bölgeyi kana bulayip hem insanları da kabul etmeyerek resmen tüm Suriye ölsün istiyorlar; buna soykırım denir

Narkoz olmadigi icin yara alan cocuklarin ayaklari narkozsuz kesiliyor Suriye'de. Allah kimsenin vatanini kariştirmasin. Evine mermi isabet etmesin. Bahcesine kimsenin bomba düşmesin. Tek suçlari petrol rezervlerinin olmasi. Aileler dagildi ki ne dagilma. Geride kalanin etleri parca parca. Ara ki cenazesini bulasin. Yavrum kafasini carpmiş yüregim pir pir. Suriye'de ana olmak var bir de. Suriye ' de kadin olmak var bir de...:stop:

Milletin ülkesinden ,petrolunden cekin elinizi :stop::stop::stop:.

Cekin Afganistan' dan elinizi yakutundan zümrütünden cekin, Afrikadan cekin elinizi, suyundan, elmasindan...

Her kim varsa bu oyunun arkasinda Allah beter etsin onu.

Haksiz sayilmaz. Kimse gelenlerin tororist olup olmadigini garantileyemez. Bu konu hassas bir konu. Ya ben bunu masum insanlarin hayatta kalabilmeleri adina bu riski aliyorum der kapilarini acarsin. Ya da benim vatandasim zarar gorebilir endisesiyle reddedersin. Aslinda bi yandan bakildiginda sadece kadin ve cocuklar alinsa ama bu seferde alinmayan erkeklerin yasama haklari ne olacak? Gercekten cok hassas bir konu. Endiselerinde haklilar.

Haksiz sayilmaz. Kimse gelenlerin tororist olup olmadigini garantileyemez. Bu konu hassas bir konu. Ya ben bunu masum insanlarin hayatta kalabilmeleri adina bu riski aliyorum der kapilarini acarsin. Ya da benim vatandasim zarar gorebilir endisesiyle reddedersin. Aslinda bi yandan bakildiginda sadece kadin ve cocuklar alinsa ama bu seferde alinmayan erkeklerin yasama haklari ne olacak? Gercekten cok hassas bir konu. Endiselerinde haklilar.

İlerde eyaletlere bölünürsek bizde de böyle olur, x eyaleti reddeder mesela, kabul eden eyaletin halkı aaa ne ayıp der:KK14:
Teksas eyaleti haklı mı? Korkuyorlar, Suriye'lileri tanımıyorlar, üstelik bizim milletten bile pasaportunu yırtıp ben Suriye'li deyip Avrupa Ülkelerine gitmeye çalışanlar var, yani mültecilerin hepsi gerçek Suriye'li mi muamma.
Baskanlık zımbırtısına en guzel gonderme olmus.. sah mat..

ya savrukzeynep savrukzeynep iyi yazıyorsun hoş yazıyorsun da giden tırlardan hiç bahsetmiyorsun canım ya. hani bence ABD'yi falan eleştirecek konumda değiliz ülke olarak.

Gerçekten dimi ama herşeyde suçlu Avrupa, ABD, yahudi, onlar saf müslüman insanları böldü, öldürdü.

Şu olayların asıl çiban başı Esad, iktidar hırsına milletini feda etti, böldü şimdi onu suçlayan yok. Suçlu ABD.

Tırlarca silah gitti IŞİD'e hükümet yalanlayamadı ama Türkiye'nin parmağı yok.

O değil de batının krizi çözmek adına kendi kendine bomba patlattığına inanıyorsun da, Türkiye devletinin Ankara'da kendi kendine bomba patlttığına neden inanmıyorsun, demek ki devletler istese bomba patlatabilirmiş o_O

Türk zekası her yerde aktif yani...Hey Allah'ım.

İşe bak.Hem bölgeyi karıştır hem de ölüme terket.Güzelmiş hakikaten.
Yazık olan masum onca insana oluyor.Bir suçları yok bir çoğunun ülkeleri karışık,kime güveneceklerini de bilmiyorlar kaç senedir,hani burada gelip kin,nefret kusuyor bazı arkadaşlar da biraz empati yapın.Ülkeniz iç karışıklıkla meşgul,ortalık kaos ve kimse size yardım etmek istemiyor...Tabi buna da çözüm hazır ''hepsi tecavüzcü,hepsi terörist,hepsi bilmemne''...
aynen öyle.
Bir aileyi fakirliğinden ya da akılsızlığından faydalanıp darmadağın edip sonra da pislik muamelesi yapıyorlar. Işid silahları nerden almış .HAngi ülkelerin üretimi acaba ?Savaşın bitmesini istemeyen ülkeler batılı ülkelerdir.Çıbanın başı onlar

Gerçekten dimi ama herşeyde suçlu Avrupa, ABD, yahudi, onlar saf müslüman insanları böldü, öldürdü.

Şu olayların asıl çiban başı Esad, iktidar hırsına milletini feda etti, böldü şimdi onu suçlayan yok. Suçlu ABD.

Tırlarca silah gitti IŞİD'e hükümet yalanlayamadı ama Türkiye'nin parmağı yok.

O değil de batının krizi çözmek adına kendi kendine bomba patlattığına inanıyorsun da, Türkiye devletinin Ankara'da kendi kendine bomba patlttığına neden inanmıyorsun, demek ki devletler istese bomba patlatabilirmiş o_O
Esad ile ilgili söylediğiniz şey dışındakilere katılıyorum .

Back