Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cor cristal leri cok merak ediyorum. Musait oldugunda fotosunu atar misin?Nc topazio bu işte canım.
Teşekkür ederim canm fikir verdigin için Aslında quartzodan daha iyi bence topazioNc topazio bu işte canım.
Atarım canım birazdan sana.Canim cor cristal leri cok merak ediyorum. Musait oldugunda fotosunu atar misin?
Teşekkür ederim canm fikir verdigin için Aslında quartzodan daha iyi bence topazio
evet bencede quartzo cok kötü duruyor berbat bir renk ve cok yapay.soloticadan memnun kalmadım bende birdaha almayacağım freshlook bile daha cok yakısıyordu enazından korkunc yapmıyordu yılan gibi yapıyor ifadeyiBEN BÜYÜK Bİ HEVESLE QUARZTO ALMISTIM 1 KERE BILE KULLANMADIM RESMEN GOZLERIMI BEMBEYAZ BI YESIL YAPTI KORKUNÇ DURUO LENSIM DIE BAĞRIO
aynen öle cnm çok korkunç görünüo freshlook hareli yeşil kullanıom ben daha guzell çok çok daha güzel:)evet bencede quartzo cok kötü duruyor berbat bir renk ve cok yapay.soloticadan memnun kalmadım bende birdaha almayacağım freshlook bile daha cok yakısıyordu enazından korkunc yapmıyordu yılan gibi yapıyor ifadeyi
ayy hareli yesili merak ediyordum canım var mı ki resmi:):)cok sevinirim memnun musun doğal mı duruyor?ben birdaha soloticaya bulasmayacağım en azından freshlookların fiyatları uygun beğenmezsem cok da üzülmem:)aynen öle cnm çok korkunç görünüo freshlook hareli yeşil kullanıom ben daha guzell çok çok daha güzel:)
cnm bır sene once felan cok resmım vardı ama su an gerçekten yok resmı ama söz bı ara koyarım tekrar çekip .çok doğal bilmiyorum ben kendıme en cok onu yakıştırıyorum .daha once bi lens daha kullanmıştım adını bılmıyorum ama griydi oda cok guzeldı acık mavı gıbı duruodu ama markası ne bılmıyorum o yüzden tekrar ulaşamadım aynı lenslere)ayy hareli yesili merak ediyordum canım var mı ki resmi:):)cok sevinirim memnun musun doğal mı duruyor?ben birdaha soloticaya bulasmayacağım en azından freshlookların fiyatları uygun beğenmezsem cok da üzülmem:)
freshlookların hareli gri miydi canım:)ben hareli gri ve hareli yesil arasında kaldım karar verebilirsem eğer siparis edicem netten:)zümrüt yesili falan da varmıs canım of cok kararsızım ama yacnm bır sene once felan cok resmım vardı ama su an gerçekten yok resmı ama söz bı ara koyarım tekrar çekip .çok doğal bilmiyorum ben kendıme en cok onu yakıştırıyorum .daha once bi lens daha kullanmıştım adını bılmıyorum ama griydi oda cok guzeldı acık mavı gıbı duruodu ama markası ne bılmıyorum o yüzden tekrar ulaşamadım aynı lenslere)
pardon hareli yesil miydin?:):)cnm bır sene once felan cok resmım vardı ama su an gerçekten yok resmı ama söz bı ara koyarım tekrar çekip .çok doğal bilmiyorum ben kendıme en cok onu yakıştırıyorum .daha once bi lens daha kullanmıştım adını bılmıyorum ama griydi oda cok guzeldı acık mavı gıbı duruodu ama markası ne bılmıyorum o yüzden tekrar ulaşamadım aynı lenslere)
bak aklın karıştı hareli yeşil kullanıyorum freshlook un çokta memmunum dedım .freshlookun grisinide kullandım hıc memmun kalmadım zümrüt yeşilinide kullandım o grisinden iyi ama hareli yeşili bana göre ikisindende iyi . benım kullandığım gri başka markaydı freshlook degıl. ama onun adını hatırlamıyorum onuda sevıyordum dedım.pardon hareli yesil miydin?:):)
evet son iki saattir okadar cok lens yorumu yazdım ki kafam karıstı sonunda:):)peki kullanmıs biri olarak hareli yesili mi zümrüt yesilini mi önerirsiniz hangisi doğaldı?ben koyu duracak bir lens istiyorum hatta karsıdan gözümde renkli olduğı bile belli olmasın yakına gelince parlaklık ve biraz da renk katsın istiyorum cok değistirmesin yani göz rengimi:)solotica mel aldım cok radikal bir değisim yaptı oyüzden kullanamadım simdi freshlook yesili denicem:)bak aklın karıştı hareli yeşil kullanıyorum freshlook un çokta memmunum dedım .freshlookun grisinide kullandım hıc memmun kalmadım zümrüt yeşilinide kullandım o grisinden iyi ama hareli yeşili bana göre ikisindende iyi . benım kullandığım gri başka markaydı freshlook degıl. ama onun adını hatırlamıyorum onuda sevıyordum dedım.
o zaman benim deneyimlerime göre sana zümrüt yeşili uygun koyu bi yeşil çünkü hareli yeşil ise daha açık duruo benim gözümde gözlerim kahverengi ama ben hareli yeşili daha çok seviyorumevet son iki saattir okadar cok lens yorumu yazdım ki kafam karıstı sonunda:):)peki kullanmıs biri olarak hareli yesili mi zümrüt yesilini mi önerirsiniz hangisi doğaldı?ben koyu duracak bir lens istiyorum hatta karsıdan gözümde renkli olduğı bile belli olmasın yakına gelince parlaklık ve biraz da renk katsın istiyorum cok değistirmesin yani göz rengimi:)solotica mel aldım cok radikal bir değisim yaptı oyüzden kullanamadım simdi freshlook yesili denicem:)
Zümrüt yeşili dediginiz haresiz serimi ?,videosu vardı onların makyöz duygu yazarsanız youtube dan bulabilirsiniz fikir olur...:)o zaman benim deneyimlerime göre sana zümrüt yeşili uygun koyu bi yeşil çünkü hareli yeşil ise daha açık duruo benim gözümde gözlerim kahverengi ama ben hareli yeşili daha çok seviyorum
zümrüt yesili haresiz serinim sonradan cıkan renklerinden cok güzel görünüyor fotoraflarda yesilinin tonu baya parlak internetten arastrdm yazınca cıkıyor google da:)Zümrüt yeşili dediginiz haresiz serimi ?,videosu vardı onların makyöz duygu yazarsanız youtube dan bulabilirsiniz fikir olur...:)
hangisi daha doğal peki benim de gözlerim kahverengi hangisi doğalsa onu tercih ediyim simdi de ikisi arasında kaldım:)zümrüt yesilinin de tonu cok güzel resimlerde ama doğallığı daha önemli benim icin:)o zaman benim deneyimlerime göre sana zümrüt yeşili uygun koyu bi yeşil çünkü hareli yeşil ise daha açık duruo benim gözümde gözlerim kahverengi ama ben hareli yeşili daha çok seviyorum
kendimde hareli yeşil doğal durdu canım az kullandım zümrüt yeşilini bilmiom oda güzeldi aslında ama hareli yeşili yıllardır kullanıom al ikisinide :)hangisi daha doğal peki benim de gözlerim kahverengi hangisi doğalsa onu tercih ediyim simdi de ikisi arasında kaldım:)zümrüt yesilinin de tonu cok güzel resimlerde ama doğallığı daha önemli benim icin:)
evet ya denemek lazım ikisini de yarın vericem siparisini internetten:)gelince resimleri paylasırım cok tesekkür ederim canım yardımların icin:):)kendimde hareli yeşil doğal durdu canım az kullandım zümrüt yeşilini bilmiom oda güzeldi aslında ama hareli yeşili yıllardır kullanıom al ikisinide :)