Kontakt Lens KİMSE Mi MEMNUN DEĞİL SOLOTİCALARINDAN ?

SacakLi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
121
42
Evet kızlarrrr kimsenın ben solotıcanın şu lensınden memnun kaldım yazdığını görmüyorum artık maalesef. Bu son seri çok mu kötü ??? Alan gören memnun olan var mı acabaaa ???

Kızlar hidrocor cristal aldım gözüm koyu kahve. Solotica alıp da burda o kadar yardım isteyen kişilere yardım etmeyen bir iki cümleyi yazmaya üşenenlere tesüf ederim.Yazık..
Bilgi paylaştıkça çogalır ama çogu kişi bundan aciz malesef....

Canım merhaba, ben aldım son seriden ve gayet de memnunum, sorun yaşamadım. :)
Bende bu lensi düşünüyordum bir ara ama dün cor ccristalim geldi.acıp takmaya fırsatım olmadı. Taktıgımda resim cekip buraya koyucam ins senin ki kadar banada yakısır benim lensim. Bu arada kendi gözün ne renk canım? Ve ne kadara aldın acaba

Gözüm koyu kahve, ama böyle çok simsiyah değil. Lensoptik'ten 220 TL'ye aldım canım. Umarım seninki de istediğin gibi çıkar. :)

BEN BÜYÜK Bİ HEVESLE QUARZTO ALMISTIM 1 KERE BILE KULLANMADIM RESMEN GOZLERIMI BEMBEYAZ BI YESIL YAPTI KORKUNÇ DURUO LENSIM DIE BAĞRIO

BEN BÜYÜK Bİ HEVESLE QUARZTO ALMISTIM 1 KERE BILE KULLANMADIM RESMEN GOZLERIMI BEMBEYAZ BI YESIL YAPTI KORKUNÇ DURUO LENSIM DIE BAĞRIO
Canım bende geçtiğimiz pazar quartzo siparişi vermiştim lensoptikten. Senin gibi memnun olmayan bir arkadasın baskısıyla hrmrn siparişimi geti cektim. İyi ki cekmişim.

Canım bende geçtiğimiz pazar quartzo siparişi vermiştim lensoptikten. Senin gibi memnun olmayan bir arkadasın baskısıyla hrmrn siparişimi geti cektim. İyi ki cekmişim.
Çok iyi yapmışşın CNM ben o kadr mutlu olarak kişide en doğalı ve çok satılanı quarzto ve mel dedi doğal buysa olmayan nasıldır 25 30 liralık bousch lomb bile daha doğal ve gzl
çok iyi yapmışşın CNM paran çöpe götmesin boşuna herkezde aynı durmaz belki ama gercekten çok yapay bn internet üzerinden aldm satıcı en doğal ve en çok satan quarzto ve mel dedi B'nde quarzto almıştım br kere bile kullanmadım kullansam uzaylı fln zannederler çünkü:)bousch lomb un 25 30 liralık lensi çok daha gzlçok valla

Evet kızlarrrr kimsenın ben solotıcanın şu lensınden memnun kaldım yazdığını görmüyorum artık maalesef. Bu son seri çok mu kötü ??? Alan gören memnun olan var mı acabaaa ???
charm mel çok güzel ,renk olarak. ancak solotica materyalini bozzdu. kalınlaştı. ve artık gözüm rahatsız oluyor. meli aldım ve hiç takamadım. batıyor,kayıyor,rahatsız ediyor. solotica sevdam bu mellerden sonra sona ermiştir.

Melleri de kaybettik ki en incesi en doğalıydı. Araya sahte soloticalar mı karısıyor diye düşünmüyor değilim.

Melleri de kaybettik ki en incesi en doğalıydı. Araya sahte soloticalar mı karısıyor diye düşünmüyor değilim.
yani ben takamadım. sahte değiller. çünkü arzudan alırım hep. ama solotica bir türlü standartını tutturamadı. renklerdede lensin çapındada,ve materyalindede.
kkdan bir arkadaşta almış. mel. o çok rahatım diyor. demekki bu yeni seriler bana göre değil. gözüm kabul etmiyor. oysa şeffaf takıyorum. sorun yok gözdede değil olay kısacası

Gözlerinizde kuruma olabilir mi? Soloticaların seffaf lenslere göre su oranı düsük oldugu için gözünüzü yeterince nemlendiremiyor olabilir diye düşünüyorum.

Arkadaşın dediği gibi standart denilen şeyden eser yok. Nc quartzolar berbat ötesi, almayın aldırtmayın. Ziyadesiyle opak ve doğallıktan uzak.
Bende quartzo siparisi vericektim bi arkadaş almş foto attı kkya begenmedim gerçekten yapay wazgeçtim ama n.c topazio yıllık düşünüyorum topaz nasıl bilen varmı?

Canım kendi göz rengin ne renk?
Koyu kahve göz rengim çok açık mavi istemiyorum bi konu açtım orda bi resim paylaştım bakabilirsiniz ordaki bayanında göz rengi kahveydi çok hoş duruyo 3 ay önce çekilmiş ama lensin hangi seri oldugunu bilmiyorum

topazio acık mavi malesef o resimin videosunu birkaç defa izlemiştim. Resimde koyu cıkmıs. Topazio ice gibi acık degil evet ama sadece biraz daha koyusu ve parlağı.böyle değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…