- 5 Mart 2011
- 188
- 2
- 116
- Konu Sahibi Carpediem25
-
Hanimlar dogum yaptiktan sonra siteye girmiyor sanirsam. Ben mesela anadolu yakasinda dogum icin hastane ariyorum fiyatlari arastiriyorum ama konular 2009dan kalmA yeni konu aciyoruz kimse cevap vermiyor. burda ilk dogumumuz bilgisisiz haliyle hanimlar lutfen sorulan sorulara bakip gecmeyin ilgilenin..
Selam canim bak bakip gecmek zorunda kaliyorum yardimci olamiyacam canim ben hala hamis kalmadigim icin , insallah yardim edecek biri cikar
Tesekkur ederm bu inceligin icin oncelikle. insallah sende bir an once aramiza ka
tilirsin.
Evet bu ilk haliyle insan tecrubesiz oluyor herseyi merak ediyorum.
Cnm inanmasi zor ama ben dusunmuyordum bende gurbette sayilirim isimiz dolayisiyla dogudayiz normalde istanbuldayim normalde korunuyordum o gece karar verdik konustuk korunmadim hemen hamile kalmisim
Ne guzel sevindim sizin adiniza canim benim .. insallah saglikli bir bebegin olur ve kolaycana bir dogum yaparsin ve anali babali buyutursunuz canim benim .. Hayirli geceler ben cikiyorum gec oldu baya.
Ben elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım. Bir kızım var şimdi de oğlum yolda sağlıkla doğar inş. Tabiki de tüm bebeklerimiz sağlıkla doğsun....
Cnm inanmasi zor ama ben dusunmuyordum bende gurbette sayilirim isimiz dolayisiyla dogudayiz normalde istanbuldayim normalde korunuyordum o gece karar verdik konustuk korunmadim hemen hamile kalmisim
Oncelikle herkese tesekkur ederm Rabbim bebek isteyipte olmayanlarada nasip etsin ins 32 haftalik gebeyim dogudan geldigim icin henuz devm ettgm hastane yok gecen gun zeynep kamile gittim noralimi cok bozdular bebegm tersmis bacak boyu kisa dendi cok moralimi bozdular sonra ozele gittm norml dendi sgkli bir hastane istiyorum umraniyede oturuyorum fazla uzak olsn istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?