kimse kimseye yardimci olmuyor!

Carpediem25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
188
2
116
Hanimlar dogum yaptiktan sonra siteye girmiyor sanirsam. Ben mesela anadolu yakasinda dogum icin hastane ariyorum fiyatlari arastiriyorum ama konular 2009dan kalmA yeni konu aciyoruz kimse cevap vermiyor. burda ilk dogumumuz bilgisisiz haliyle hanimlar lutfen sorulan sorulara bakip gecmeyin ilgilenin..

Selam canim bak bakip gecmek zorunda kaliyorum yardimci olamiyacam canim ben hala hamis kalmadigim icin , insallah yardim edecek biri cikar

Evet bu ilk haliyle insan tecrubesiz oluyor herseyi merak ediyorum.

Haklisin katiliyorum sana bende hamile kalsam senin gibi tedirgin olurdum galiba . Ben kendim yurtdisinda yasiyorum allahtan tr gibi bir suru hastane yok bir tane kocaman var yani herkes ayn yere gidiyor devlet hastanesi ama ozel gibi .. Ne zamandir bebek istiyordunuz canim kusura bakma merakimdan soruyorum .

Cnm inanmasi zor ama ben dusunmuyordum bende gurbette sayilirim isimiz dolayisiyla dogudayiz normalde istanbuldayim normalde korunuyordum o gece karar verdik konustuk korunmadim hemen hamile kalmisim

Cnm inanmasi zor ama ben dusunmuyordum bende gurbette sayilirim isimiz dolayisiyla dogudayiz normalde istanbuldayim normalde korunuyordum o gece karar verdik konustuk korunmadim hemen hamile kalmisim

Ne guzel sevindim sizin adiniza canim benim .. insallah saglikli bir bebegin olur ve kolaycana bir dogum yaparsin ve anali babali buyutursunuz canim benim .. Hayirli geceler ben cikiyorum gec oldu baya.

Ben elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım. Bir kızım var şimdi de oğlum yolda sağlıkla doğar inş. Tabiki de tüm bebeklerimiz sağlıkla doğsun....

Hayırlı olsun öncelikle. Daha detaylı bilgi verip, anlatırsan daha iyi yardımcı oluruz. Ne kadarlik hamilesin, su anda hangi hastanede devam ediyorsun? Ya da başladın mı bir Dr un var mı? SGK nin geçip geçmemesi onemli mı senin icin? Bunları söylersen daha iyi yardımcı oluruz.

canım öncelikle tebrik ederim. inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini. nazarım değmesin ama o kadar özeniyorum ki senin gibi kolay hamile kalabilen bayanlara....Rabbim benim gibi umutla bekleyenlere de nasip eder inşallah...

Oncelikle herkese tesekkur ederm Rabbim bebek isteyipte olmayanlarada nasip etsin ins 32 haftalik gebeyim dogudan geldigim icin henuz devm ettgm hastane yok gecen gun zeynep kamile gittim noralimi cok bozdular bebegm tersmis bacak boyu kisa dendi cok moralimi bozdular sonra ozele gittm norml dendi sgkli bir hastane istiyorum umraniyede oturuyorum fazla uzak olsn istemiyorum

ümraniyede afiyet hastanesi var oraya gidebılırsın.bende orada dogum yaptım.sormak ıstedıgın bişi olursa sorabılırsın.

Ümraniye de erdem hastanesinin Dr larından cogunlukla memnun insanlar.
Dogum fiyatları da makul Ordaki dgr hastanelere gore. Bence direkt gidip hasta yatistakilerle konuşursan sana bilgi verirler.

Bir cok hastane yılbaşında fiyat artısı yapıyor. Güncel bilgileri ordan alabilirsin. Hayırlı olsun.

Bir de ben dogum ya da gebelik icin gitmedim ama cocuğumu giturdum. Universal hospital çamlıca da guzel hastane. Ve fiyatları uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…