'Kimse bunu görmek istemez, doktorunuz hariç'

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.655

ABD'nin Chicago kentinde otobüse binenleri bugünlerde oldukça sıradışı bir görüntü karşılıyor. Koltukların arkasına yapıştırılan bu afişlerle halkın kolon ve rektum kanserine farkındalığı artırılmak hedefleniyor.
Afişte, "Kimse bunu görmek istemez, doktorunuz hariç. Kolon kanseri en ölümcül ikinci kanser. Fakat erken teşhisle tedavi şansının en yüksek olduğu kanser türü" denilerek toplumda bilinç yaratılmak isteniyor.

Rakamlar geçtiğimiz yıl ABD'de 136 bin 830 kişinin kolon kanserinden yaşamını yitirdiğini ortaya koyuyor.

Proje, kolon kanseri ve kalın bağırsak kanseri için farkındalık yaratmayı amaçlayan "Meredith’s Miracles" isimli yardım kuruluşuna ait.

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/28494264.asp

türkiyedi sapık ruhlular bunu görse hastalığın farkına varmak şöyle dursun tahrik olurdu

türkiyede olsa koltukları beceren birçok insan çıkardı. sonuçta masum damacanayı veya parktaki masum bankı beceren böyle bir resim asılmış koltuğa haydi haydi hallenirdi.

Tabi koltuk üzerindeki yazıyla çok manidar olurdu. Kimse bunu görmek istemez yazıyor ya bizimkiler ayıla bayıla bakar tahrik olur daha bir de dıııııııtttt....

bu afişin bizim ülkemize girmesi oldukça zor,bunun mesaj kısmı degilde günah kısmıyla ilgilenirler bunlar gavur icadı günah zinhar deyip yasak koyarlar

oldu da Türkiye geldi ve yapıldı bu afişler...kalçanın bir tarafına kendi adının baş harfini diğer tarafa sevgilsinin adının baş harfini yazarlar...

aids le ilgili bir röpartaj da biz türküz bize bir şey olmaz diyen yurdum insanı herşeyi yapar.

türkiyedi sapık ruhlular bunu görse hastalığın farkına varmak şöyle dursun tahrik olurdu

O bir yana bence çoğunluk ahlaksızca bulurdu. Abartmıyorum yasaklanması için ülkenin dört bir yanında protestolar yapılırdı hatta.

O bir yana bence çoğunluk ahlaksızca bulurdu. Abartmıyorum yasaklanması için ülkenin dört bir yanında protestolar yapılırdı hatta.

bizim sıkıntımızda bu zaten.
ayıp diye dr. bile gitmeyiz rahim,kolon kanseri gibi hastalıkları son anda farkederiz.
Ahlaksızlığın en büyüğünü yaparlar ama şurada estetik bile olmayan görüntüden rahatsız olurlar,haklısınız.

Kimse bunu görmek istemiyor da her yere yapıştırmışsınız arkadaş..

algı meselesi bu ya devamlı kafanda cinsellik olursa herseyde cinsellik cagrıstırır..

Kadinin topugundan tahrik olan bir ulkede yasiyoruz. Adam anasinin dizinden tahrik oluyormus, gecende soylemisti unuttunuz mu? Kadinin tepesinden tirnagina kadar herseyin tahrik unsuru sayildigi bir ulkede bu afis infiale bile sebep olabilir.. En iyisi karikaturlerdeki gibi ustune bir kac siyah nokta koymak, kil niyetine, erkek totosu diyerekten..

Türkiye'de olsa koltukların bir çoğuna çatalları kapatacak sekilde üzerinde 'Edep Ya Hu!' yazılı kağıtlar yapıstırılırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…