ABD'nin Chicago kentinde otobüse binenleri bugünlerde oldukça sıradışı bir görüntü karşılıyor. Koltukların arkasına yapıştırılan bu afişlerle halkın kolon ve rektum kanserine farkındalığı artırılmak hedefleniyor.
Afişte, "Kimse bunu görmek istemez, doktorunuz hariç. Kolon kanseri en ölümcül ikinci kanser. Fakat erken teşhisle tedavi şansının en yüksek olduğu kanser türü" denilerek toplumda bilinç yaratılmak isteniyor.
Rakamlar geçtiğimiz yıl ABD'de 136 bin 830 kişinin kolon kanserinden yaşamını yitirdiğini ortaya koyuyor.
Proje, kolon kanseri ve kalın bağırsak kanseri için farkındalık yaratmayı amaçlayan "Meredith’s Miracles" isimli yardım kuruluşuna ait.
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/28494264.asp
türkiyedi sapık ruhlular bunu görse hastalığın farkına varmak şöyle dursun tahrik olurdu
Bazıları da afişi ahlaksız bulurdu, farkındalık kısmıyla ilgilenen sayısı az olurdu bencetürkiyedi sapık ruhlular bunu görse hastalığın farkına varmak şöyle dursun tahrik olurdu
türkiyedi sapık ruhlular bunu görse hastalığın farkına varmak şöyle dursun tahrik olurdu
tamirci çatalı görünümünden de tahrik olurlarsa yapacak birşey yok
O bir yana bence çoğunluk ahlaksızca bulurdu. Abartmıyorum yasaklanması için ülkenin dört bir yanında protestolar yapılırdı hatta.