Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kimyasal bu kadar belirgin çıkar mıGeçen ay kimyasal yaşadıniz diye bu ay da kimyasal olucak diye bir kaide yok ki . İçinizi karartmayin . Kan testi verip artışı takip edin . Hayırlısı olsun![]()
Zannetmiyorum ama kan testi en güveniliri sonuçta.Teşekkür ederim kimyasal bu kadar belirgin çıkar mı
Kimyasal gebelikte nezaman adet oldunuz acaba
[/QUOTEay bende bekliyorum yaa 36 gün oldu kanamam biteli
Ay bende bekliyorum ya 36 gün oldu kanamam biteliKimyasal gebelikte nezaman adet oldunuz acaba
Nasıl yani adet oldunuz mu ben adet oldum bugün yani adet gibi şuandaAy bende bekliyorum ya 36 gün oldu kanamam biteli
Kimyasal gebelikte nezaman adet oldunuz acaba
Nasıl yani adet oldunuz mu ben adet oldum bugün yani adet gibi şuanda
Kimsasal gebelikte adet gecikmesinin 4. Günü adet oldum normal adete göre biraz daha sancılıydı ve gitti Şubat ayı tekrar gecikti ve hamileyim şuan 14 haftalık olduk rabbim hak eden herkese nasip etsinKimyasal gebelikte nezaman adet oldunuz acaba
Bende Marta geçirdim bu ay hamile olduğumu öğrendimKimsasal gebelikte adet gecikmesinin 4. Günü adet oldum normal adete göre biraz daha sancılıydı ve gitti Şubat ayı tekrar gecikti ve hamileyim şuan 14 haftalık olduk rabbim hak eden herkese nasip etsin
Adet gördünüz mü yoksa adet olmadan mıBende Marta geçirdim bu ay hamile olduğumu öğrendim![]()
Nisan da gördümAdet gördünüz mü yoksa adet olmadan mı
Niye olmuş peki kimyasal doktor bişy dedi miNisan da gördüm
Yok demedi canımNiye olmuş peki kimyasal doktor bişy dedi mi
Şuan herhangi olumsuz bişey yok değil miYok demedi canım
Şuan herhangi olumsuz bişey yok değil mi
Kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik yaşayanları çok duydum inşallah sağlıklıdırMerhabalar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim testim çok silik çıkmıştı kan testi ile kimsal gebeliğin sonlandığını öğrendim
Adetim yine 3 gün geçti bu gün erken gebelik testi yaptım çok aşırı belirgin çıktı resminide ekledim sizce kimsal gebelik olma ihtimali varmıdır. Eki Görüntüle 3397994
Yaa gerçekten mi acaba nedeni ne tam olarakKimyasaldan sonra sağlıklı gebelik yaşayanları çok duydum inşallah sağlıklıdır
Nedenini tam olarak bilmiyorum ama kanla alakalı herhalde kimyasaldan sonra kan sulandırıcı kullanıyorlarmi tam bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem egerki kan sulandırıcı kullanıyorlarsa kan la alakalı ben hiç geçirmedim günü güne oluyorum iki kere boş gebelik geçirdim ikincisini yeni geçirdim sonuçlarım da kötü geldi mol gebelikmiş 1 sene korun dedi doktor bakalım hayırlısı Allahtan Isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde içinde benimde AminYaa gerçekten mi acaba nedeni ne tam olarak