How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kimlik yenileme

Olanbanaoldu

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
128
113
18
33
Ben bugüne kadar kimliğimi yenilemedim hep geçiştirdim , ama bugün saat 2 de randevum var yenilemek için nüfus müdürlüğüne gidicegim sormak istediğim şey bu parmak izi alınırken sorun yaşar mıyım, yaşarsamda ne yapılabilir,ben rahatsızım çocuk yaştan , beri sol elimin parmakları çok açılmıyor, az açılıyor ondan parmak izimi alabiliceklerini sanmıyorum sağ elim daha çok açılıyor onda çok az bir kasılma var , sadece sağ elimden alinan parmak izi yeterli olur mu acaba stres oldum ben bu konuda 😥

Sorun olmaz da hala kimlik yeniletmeyen kaldı mı? Bugün hastanede de gördüm ben şok yani

Ben bugüne kadar kimliğimi yenilemedim hep geçiştirdim , ama bugün saat 2 de randevum var yenilemek için nüfus müdürlüğüne gidicegim sormak istediğim şey bu parmak izi alınırken sorun yaşar mıyım, yaşarsamda ne yapılabilir,ben rahatsızım çocuk yaştan , beri sol elimin parmakları çok açılmıyor, az açılıyor ondan parmak izimi alabiliceklerini sanmıyorum sağ elim daha çok açılıyor onda çok az bir kasılma var , sadece sağ elimden alinan parmak izi yeterli olur mu acaba stres oldum ben bu konuda 😥
Sorun olacağını sanmıyorum. Alabildikleri kadarını alırlar. Sonuçta bu sizin elinizde olan bir şey değil, özel bir durumunuz var. Parmakları, elleri hiç olmayan insanlar var. Bunun için de bir prosedür vardır mutlaka.

Çok kolay hiç kendinizi strese sokmanıza gerek yok. Olmadı görevli personelden yardım alırsınız kendisi parmaklarınızı yönlendirerek parmak izini alır. Zaten gördüğüm kadarıyla yardımcı oluyorlar.

Ocakta yeni kimlik aldım. Sıkıntılıydı. Bir cihazda her parmağı tek tek döndürüyordu. Sorun çıkarsa mutlaka başka bir prosedürleri vardır onu yaparlar.

Hiç sıkıntı yapmayın. Biz 2018 de değiştirdik. Orada çalışan sorumlu çok yardımcı oluyor. Benim parmaklarımı tek tek kendi tutup döndürmüştü sağ, sol olarak. Ben yardım talep etmemiştim bile.

Bir sorun olmaz merak etme..Gerekirse özel durumunuzu anlatırsınız yardimci olurlar muhakkak..Dert etmeyin

Sıkmayın canınızı, oradaki görevlinin görevi parmak izi almak. Karşısındaki kişinin durumu ne olursa olsun parmak izini almak zorunda, yani sizin göreviniz kolaylıkla parmak izi vermek değil, onun görevi sizden almak. O yüzden başkasının işini kendinize yük edinmeyin

Ben gittiğimde bütün parmaklarımın izlerini aldılar ama ablamın sadece baş parmaklarını almışlardı. Memurdan memura göre bile değişiyor bunlar.

Sorun olacağını sanmıyorum kendileri yönlendiriyor zaten,parmağınızı bastırıp sağdan sola çeviriyorlar. 1 kez vermeniz yeterli zaten bir dahakine gerekmeyecek işlemlerinizde parmak izi.

Ya evet haklısınız ama her yerde sorun ediyorlardı o yüzden hiç sorun olmadı mı bugün hastanede 2 kişi gördüm sağlık raporu alacaklardı vermediler
Hiç bir yerde sorun yaşamadım şimdiye kadar. Bir fotoğraf çektirsem değiştireceğim ama çektiremedim bir türlü :D

Teşekkür ederim hanımlar cevaplarınız için , gittim sizden parmak izi almicaz o zaman tutanak tutarız dedi bayan , birkaç imza attım bilgisayar üzerinden de buraya özel durumu var diye yazdım dedi boşuna o kadar stres yapmışım ☺️

Hiç bir yerde sorun yaşamadım şimdiye kadar. Bir fotoğraf çektirsem değiştireceğim ama çektiremedim bir türlü :KK70:
Ben de değiştirmedim henüz. Ya benim de en sinir olduğum insan tipi şeydir daha ilk günden kuyruğa girip çile çekip illa yeni sisteme geçiş yapanlar🤣 biri de son dkya bırakanlar bi ayarımız olsun yani dert nedir😂 ben rahat insanım hiç de sorun yaşamadım bu güne kadar ne hastanede ne merkezi sınavlarda ne gbtde.

Back