Kimleri grmedik ki....

DESPO

HATALIYSAM editöre bildir
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
1.910
2
116
Diğer
selamlar...yine küçükkuyu kadırga koyundayız.burası küçük çok fazla keşfedilmemiş bir yer.bilen bilir daha önce çadırda kalmıştık.fotolarını koymuştum..muhteşem bir yer tam kafa dinlemelik.evet kaldığımız çadır kampa kimlerr gelmediki YAVUZ BİNGÖL,baba ocağı dizisinden ALİ SÜRMELİ,kurtlar vadisinden avukat rolündeki bi oyuncu(adını bilemeyceğim:))))..dün bi anda ünlüler kampı gibi oldu..yavuz bingöl daha sonra teknesiyle açılıp saatlerce balık tuttu.... bu sabah ali sürmeliyle yanyana masalarda kahvaltı ettik,çok efendi bi insan .hani diyorum eşime biraz daha sıksak tarkan falanda gelecek hehe -tatlicadiarzu-.ayrıca eşim akşam 2 adet çipura tuttu heyyy maşalllahhhh..akşam yemeğimiz onlar bizim.bide kalamar tuttu 2 gün önce söylemesi ayıp onlarıda akşama götürecez inşallah...yarın sabaha yada akşama dönecez......herkeslere tavsiyemdir süpper yerler canlarım.....:lepi:

cok ayip insan bi davet eder,baligin ucundan koklatir,boyle yaptin,borcun olsun,balik ziyafeti,,,,,,,,,,yerimseniben

saka bi yana muhabbetiniz,keyfiniz bol olsun iyisallah:Saruboceq:

saolasın cnm ne demek çipranın lafımı olur ?desemdeee inanmaa olur olurrrrr millet çipra diye deli oldu buralarda....vallla kokusunlan yetinin artık ne diyim lülülülülülü....çok teşekkür ederim iyi temennilerin için...opuyorumnanaktan

ooo alaçatı he...sörfçüler boldur orada...bir iki tane burdada var...sanada iyi eğlenceler charming

Bizde 10 gün önce Kücükkuyu'daydik.Amcamin yazligi var orada.Annemler hep
gidiyorlardi ama bien ilk defa gittim.Ama senin tam tersi ben hic begenmedim oralari yaaa.Kumsali cok kötüydü.Hic kum diye bisey yok,cakil taslari dolu.Suyu cok soguk.8 gün orada kaldik.Bir gün bile zevkle girmedim denize.Buzluk suyu gibiydi.Bir daha gitmeyi düsünmüyorum valla.

cnm burası küükkuyuyu bayaa bi geçiyosun.koy burası.kadırgakoyu..buraları gördünmü hiç?ama havadan dolayı bu sefer suyu banada soğuk geldi.geçen sefer geldiğimizde çok ılıktı.ama çok temiz denizi var.

Oralari gezerken bir ara cadirlik bir bölge gördük.Belkide siz oradasinizdir:CüvCüveki oranin kumsali nasildi.Taslimiydi bizimki gibi.Yoksa kum dolumuydu.?Kumsa güzeldir,kumsal dedigin kumlu olmali.Adi üstünde KUMsal....

güzel bi tatil olduğu taa burdan görünüyor hiç canım çekmedi desem yalan olur kaydirigubbakcemile

saol pamukcum...valla cançekmicek gibi değil.ama bugün hava azcık bozdu.deniz azdı.ama olsun yine de güzel ..

ohhhhhhhh sefan olsun balımmmmmmmmm
ıyı yapdın da hanı bana balık yaw:))))))))))
cok sevındım guzel gecmesıne tatlım..

bende 10 ün önce ordaydım canım yeni geldim sayılır :asigim:

harika yerler :asigim:

beğendiğine sevindim lilyum cum..bayram tatilindede kaçmayı düşünüyoruz kısmetse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…