Kimler Hamile???????

Ooy kuzum benim ya etmez olurmuyum hic sen icini ferah tut stres yapma dusunme bile rabbim verir nasilsa dogru zaman geldiginde boyle dusun 6 aydir ugrasiyoduk istiyoduk stres yaptim olmuyo diye icim sisiyodu uzuntuden son 3 aydir artik tmm dedim olursa olur olmazsada vardir rabbimin bildigi dedim dusunmeedim bile :) sonuc cok sukur rabbim bize nasip etti tamamen stresle olan bi durum hic takma kafana canim ya inan rabbim biliyo dogru zamani geldiginde sizede tattiricaktir bu duyguyu :) tez zamanda nasip etsin mevlam insallah:KK68:
AMİN KUZUM AMİN

Ben test yapmakla uğraşmadım bahsettiğim telefon uygulamasında gereken doneleri girince ihtimali yümsek günleri gösteriyor zaten ..o günleri atlamayın .. Nasipse olacaktır .İçinizi ferah tutun ... Bazen bu yolculuk uzun sürüyor , benimki gibi ,, herkes hızlıca hamile olacak kadar sanslı değil ama olacaksa oluyor .. Yeterki rahat olun ...

akıllı telefonda ovulasyon mu indiriyorsun canım

Ilk baslarda güzel güzel yazip birden kayip olmusum ilk bebegimiz hayirlisiyla Erkek cikti insallah ikincisi kiz olur :) ben hep abim olsun istemistim artik ikinci bebegimin abisi olur :-)Dilerim Allahtan bu ay senin bebek tutsun bizde zorlandik bu bebek olana kadar uc ay fln surdu ben hic korunmadim bizde esim korunuyordu hep

Son düzenleme:
Ilk baslarda güzel güzel yazip birden kayip olmusum ilk bebegimiz hayirlisiyla Erkek cikti insallah ikincisi kiz olur :) ben hep abim olsun istemistim artik ikinci bebegimin abisi olur :-)Dilerim Allahtan bu ay senin bebek tutsun bizde zorlandik bu bebek olana kadar uc ay fln surdu ben hic korunmadim bizde esim korunuyordu hep
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM HAYIRLI SAĞLIKLI BİR EVLAT OLUR İNŞAALLAH AMİN

KIZLAR BENDE YENI GORENDIM BETA DEGERIM 1,869 CIKTI YENI HAMILE OLAN YOKMU TECRUBELERINDEN FAYDALANABILECEGIM :)

X