Kimler Hamile???????

hemserım yaaaa bir gün dedi

yarın yap ay ben hıc bekleyemem testlerı hemen yapmak ısterım bakalım ne cıkacak
ben de sıkıldım test yapmaktan bir kez pozitif çıkmıştı o da hüsran oldu zaten

ben de sıkıldım test yapmaktan bir kez pozitif çıkmıştı o da hüsran oldu zaten
ay kız ben de ama o merak benı daha cok sıkıyı hanı ıngılızlerın mı ne bı atasozu var ya merak kedıyı öldurur dıye sımdı yarın ovu testlerım gelecek hemen yapıcam bı tane :)

ay kız ben de ama o merak benı daha cok sıkıyı hanı ıngılızlerın mı ne bı atasozu var ya merak kedıyı öldurur dıye sımdı yarın ovu testlerım gelecek hemen yapıcam bı tane :)
hadi bakalım canım hayırlısıyla bebişlerimize kavuşsaydık ele kolay olan bize zor ne bileyim bakalım göreceğiz ALLAH nasip etsin yeter ki

hadi bakalım canım hayırlısıyla bebişlerimize kavuşsaydık ele kolay olan bize zor ne bileyim bakalım göreceğiz ALLAH nasip etsin yeter ki
ewetttt nasıp bu ısler vaktı zamanı var demekkı bızım okulda bı kadın 6 sene cocuk ıstememıs sonra hadı cocuk yapalım demısler hoop o ay hamıle kalmıs bu kadar basıt ama bızım ugrasmamız gerekıyor demekkı

biz de aman olmasın desek olur belki ama aklımdan çıkmıyor

haniş anneler nasılsınız darısı bize artık bu ay umut bitti umudum artık nisan ayına benim

kızlar mrhaba.ben doğum kontrol hapıyla korundum 2,5 yıl ve hapı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım.nasıl kaldım;
1.en önemlisi duygularla hormonlar doğru orantılı sakın kafanıza takıp strese sokmayın kendinizi yumurtlamanız düşer
2.internetten ovulasyon testi aldım kesinlikle işe yarıyor o ay hamile kaldım
3.bal tarçın çörek otu kürü yapın yumurtlamayı hızlandırıyor çok faydalı internette var
4.hepinizi çoook öpüyorum oğlumla sizlere iyi çalışmalar diliyoruz teyzoşlarrrr

aaa o bal tarçın çörek otunu ben de yapayım 10. ayımız biz de 7 ay korunduk şimdi de olsun diye uğraşıyoruz

aaa o bal tarçın çörek otunu ben de yapayım 10. ayımız biz de 7 ay korunduk şimdi de olsun diye uğraşıyoruz
yap canım dene.ama ovu testi mutlaka al ki yumurtlama zamanını iyi tuttur.herkesin farklı oluyor.

ovu testi aldım pek anlamadım tek olunca ne çift olunca sinirlendim sonra da bıraktım
canım adetimin bitiminden itibaren kullanmaya başladım ben.çünkü kimi adet sonrası kimi adetten 7 gün önce yumurtlar.o yüzden adetim biter bitmez her gün aynı saatte ama asla sabah ilk idrar olmayacak unutma bu çok önemli testi yaptım.ikinci çizgi ilk çizgiyle aynı koyuluğa ulaştığı zman bil ki yumurtluyorsun.önce ki gün o gün ve sonra ki gün hamilelik ihtimali yüksek günler.ben bu şekilde hamile kaldım.

Benim 1,5 sene kadar sürdü hamile kalmam .. Ovülasyonu gösteren applicationlar var (uygulamalar) telefona ondan yükleyin ... Ovülasyon olma ihtimali olan günleri özellikle boş geçmeyin ...

Benim 1,5 sene kadar sürdü hamile kalmam .. Ovülasyonu gösteren applicationlar var (uygulamalar) telefona ondan yükleyin ... Ovülasyon olma ihtimali olan günleri özellikle boş geçmeyin ...
insan artık neyi takip edeceğini de bilemez oluyor ya

Katıl tabii canım hamişleri bekliyoruz hamile olmak isteyenleri de
:))) yaa super ben 1 ay 6 gunluk hamisim rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu tez zamanda tattirsin iinsallah bebislerimizide sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

:))) yaa super ben 1 ay 6 gunluk hamisim rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu tez zamanda tattirsin iinsallah bebislerimizide sag salim kucagimiza almayi nasip etsin
senin adına çok sevindim canım ben de istiyorum bebiş ama sorun olmamasına rağmen stres nedeniyle bir türlü hamiş kalamıyorum demin test yaptım adetime 5 gün var ama dayanamadım ama negatif çıktı daha da yapmayacağım oluruna bırakacağım benim için dua et kuzum

Ooy kuzum benim ya etmez olurmuyum hic sen icini ferah tut stres yapma dusunme bile rabbim verir nasilsa dogru zaman geldiginde boyle dusun 6 aydir ugrasiyoduk istiyoduk stres yaptim olmuyo diye icim sisiyodu uzuntuden son 3 aydir artik tmm dedim olursa olur olmazsada vardir rabbimin bildigi dedim dusunmeedim bile :) sonuc cok sukur rabbim bize nasip etti tamamen stresle olan bi durum hic takma kafana canim ya inan rabbim biliyo dogru zamani geldiginde sizede tattiricaktir bu duyguyu :) tez zamanda nasip etsin mevlam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…