Kimler Hamile???????

hayırlısı bakalım canım ben de kafama tak tak eşim çıkar aklından diyor çıkarmam lazım ama nasıl olacak bilemiyorum
uğraşacak bişeyler bul canım, çok takma böyle. stres de önemli bir engel biliyosun değil mi? kendini derslere ver :KK66:

ben naapııım kuzu gonal f ıgne basladık ama dozu cok dusuk geldı yum gelısmedı maalesef bugun tekrar bakıldı bugun de bısey yoktu oyle ıste onumuzdekı maclara bakıcaz yıne canım
Meryem Suresine başlasana kuzum sen de bakalım ben eğer bu ay hamile kalırsam Meryem Suresinin etkili olduğunu düşüneceğim Allah bu surenin hikmetiyle hamile kaldım derim etkisi oldu derim yani bir sürü kişi bitirdikten sonra kalmış hamile ya da birkaç ay sonra

kv ler dondumu canım daha ıyısındır
evet canım 15 gün oldu gideli evi temizledim düzenimi kurdum kafam dinlendi biraz işte kitaplarımı da düzenledim ders çalışmaya da başladım işte

neden bu kadar düşük uygulamış ki :KK43: boşu boşuna bi ay daha geçirtmiş doktor, ayy bunları söylüyorum ama kendim için üzüldüğüm kadar sizlere de üzülüyorum.
hayırlısı olsun artık. inşallah bir sonraki aya.

Meryem Suresine başlasana kuzum sen de bakalım ben eğer bu ay hamile kalırsam Meryem Suresinin etkili olduğunu düşüneceğim Allah bu surenin hikmetiyle hamile kaldım derim etkisi oldu derim yani bir sürü kişi bitirdikten sonra kalmış hamile ya da birkaç ay sonra
başlayayım bende ıkı tane yasın okumam lazım ewet baslıyım bende adet olursam bırınden rıca ederım esım bılmez okumayı

neden bu kadar düşük uygulamış ki :KK43: boşu boşuna bi ay daha geçirtmiş doktor, ayy bunları söylüyorum ama kendim için üzüldüğüm kadar sizlere de üzülüyorum.
hayırlısı olsun artık. inşallah bir sonraki aya.
cnm bıde hocam bu doz cok dusuk ıse yaramazkı dedım bana guldu sen benden ıyı mı bıleceksın dıye hadı bı sonrakı ay beraber bekleyelım olsun oınsallah :KK60:

cnm bıde hocam bu doz cok dusuk ıse yaramazkı dedım bana guldu sen benden ıyı mı bıleceksın dıye hadı bı sonrakı ay beraber bekleyelım olsun oınsallah :KK60:
ay her şeyi de onlar biliyor offff ben en son gittiğim doktor erkek di çok ilgiliydi cuma günü yine gideceğim belki bana klomen verir

sen de deseydin 'ee hoca hani yumurta' diye allah allah:KK12::KK12:
hadi inşallah kızlar inşallah! :anneadayı:

adetın 3. gunu gıdeceksın cnm adet oldun mu kı
yok olmadım da bir soracağım bakalım ne diyecek o zamana kadar cumaya kadar adet olmazsam da test yapayım diyorum aslında yarın ya da bir gün test yapsam mı

yok olmadım da bir soracağım bakalım ne diyecek o zamana kadar cumaya kadar adet olmazsam da test yapayım diyorum aslında yarın ya da bir gün test yapsam mı
hemserım yaaaa bir gün dedi :KK68::KK68::KK68:

yarın yap ay ben hıc bekleyemem testlerı hemen yapmak ısterım bakalım ne cıkacak

X