Kuzuuuuum Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin İnşAllah ,dualarımdasin
AMİN canım amin şurada bana dua eden sizlerin belki duaları kabul olacak bu kadar kişi ALLAH sana da nasip etsin diyor sonuçta ALLAH'IM sen ÇOK BÜYÜKSÜN hayırlısıyla bana ve eşime de nasip et AMİN...kafanı başka şeylerle dağıt bence ben doktora gittim canım bana polikistik over dedi bebek olmaz doğal yolla dedi başka jastaneye gittim oda alakası yok insülin direnci yüksek dedi oda olmaz ama sebebini farklı dedi problemlerim vardı işle ilgili onda rahata erdim hastaneye gitmedim bıraktım ilaçta almadımn hiç bişey düşünmedim ama o ara hamile kaldımdarısı sana Allahım tez zamanda eşine ve sana bu mutluluğu yaşatır canımmmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kimseyi evlatsız bırakmasın hele ki isteyenleriBen varim
Allah isteyen herkesi evlat sahibi etsin insallah ..
hayırlısıyla en kısa zamanda miden bulantıların geçer canımbenim hamilelik zor geçiyor mide bulantılarımdan dolayı sürekli isitifra ediyorum , istifralarım yarısıda geniz akıntım ve boğazımda sürekli balgam var beni bütün gün öğürttürüyo keyifine varamadım bir türlü
inşaallah canım beklemedeyimaaynaa bu ay hayırlı haberlerini alalım inş :)
benim de bu ay 9. ayımızSelam kızlar bende hamileyim 9 ay bekle dikten sonra kavuştuk melegimizeallahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
inşaallah canım çok hamiş anneler var bakalım hepsinden dua alsakkk nın anneleri, güzel anneleri.. bana da dua edin ben de anne olayım hayırlısıyla en kısa zamanda
geçen ay 21'in de oldum canım bakalım bu ay bilmiyorum en erken 18 ya da 19 unda olmam lazım 2 gün bir gün önden geliyor benim adetim ama pek de umutlanamıyorum canım ya Meryem Suresini okumaya başladım işte şubatın 26 sında başladım bakalım adetliyken de eşime okutturacağım ...sen neler yaptın canım? ders çalışmaya da başladım bakalımkaç gun var canım adetıne hamıle ol ınsallah bu ay
AMİNNNNNNNNNNNNNN....Allah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.dualarım sizlerle
ben naapııım kuzu gonal f ıgne basladık ama dozu cok dusuk geldı yum gelısmedı maalesef bugun tekrar bakıldı bugun de bısey yoktu oyle ıste onumuzdekı maclara bakıcaz yıne canımgeçen ay 21'in de oldum canım bakalım bu ay bilmiyorum en erken 18 ya da 19 unda olmam lazım 2 gün bir gün önden geliyor benim adetim ama pek de umutlanamıyorum canım ya Meryem Suresini okumaya başladım işte şubatın 26 sında başladım bakalım adetliyken de eşime okutturacağım ...sen neler yaptın canım? ders çalışmaya da başladım bakalım
canım bu ay da mı gelişmedi yumurtaların??ben naapııım kuzu gonal f ıgne basladık ama dozu cok dusuk geldı yum gelısmedı maalesef bugun tekrar bakıldı bugun de bısey yoktu oyle ıste onumuzdekı maclara bakıcaz yıne canım
hayırlısı bakalım canım ben de kafama tak tak eşim çıkar aklından diyor çıkarmam lazım ama nasıl olacak bilemiyorumben naapııım kuzu gonal f ıgne basladık ama dozu cok dusuk geldı yum gelısmedı maalesef bugun tekrar bakıldı bugun de bısey yoktu oyle ıste onumuzdekı maclara bakıcaz yıne canım