Kimler Hamile???????

Kuzuuuuum Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin İnşAllah ,dualarımdasin
çok sağol canım ALLAH razı olsun ben de buraya hamileyim diye yazmayı o kadar çok istiyorum ki tabii hayırlısıyla sonra bebeğime takımlar almayı falan annem de heyecanla bekliyor kazak öreceğim toruna diye ne bileyim karışık duygulardayım

AMİN canım amin şurada bana dua eden sizlerin belki duaları kabul olacak bu kadar kişi ALLAH sana da nasip etsin diyor sonuçta ALLAH'IM sen ÇOK BÜYÜKSÜN hayırlısıyla bana ve eşime de nasip et AMİN...

benim hamilelik zor geçiyor mide bulantılarımdan dolayı sürekli isitifra ediyorum , istifralarım yarısıda geniz akıntım ve boğazımda sürekli balgam var beni bütün gün öğürttürüyo keyifine varamadım bir türlü

hayırlısıyla en kısa zamanda miden bulantıların geçer canım

kk nın anneleri, güzel anneleri.. bana da dua edin ben de anne olayım hayırlısıyla en kısa zamanda

kk nın anneleri, güzel anneleri.. bana da dua edin ben de anne olayım hayırlısıyla en kısa zamanda
inşaallah canım çok hamiş anneler var bakalım hepsinden dua alsak oo ne güzel olur ama konu yeni olduğundan çok buraya takılan olmadı henüz

kaç gun var canım adetıne hamıle ol ınsallah bu ay

kaç gun var canım adetıne hamıle ol ınsallah bu ay
geçen ay 21'in de oldum canım bakalım bu ay bilmiyorum en erken 18 ya da 19 unda olmam lazım 2 gün bir gün önden geliyor benim adetim ama pek de umutlanamıyorum canım ya Meryem Suresini okumaya başladım işte şubatın 26 sında başladım bakalım adetliyken de eşime okutturacağım ...sen neler yaptın canım? ders çalışmaya da başladım bakalım

ben naapııım kuzu gonal f ıgne basladık ama dozu cok dusuk geldı yum gelısmedı maalesef bugun tekrar bakıldı bugun de bısey yoktu oyle ıste onumuzdekı maclara bakıcaz yıne canım

ben naapııım kuzu gonal f ıgne basladık ama dozu cok dusuk geldı yum gelısmedı maalesef bugun tekrar bakıldı bugun de bısey yoktu oyle ıste onumuzdekı maclara bakıcaz yıne canım
canım bu ay da mı gelişmedi yumurtaların?? sen pko lu muydun?? neden gelişmiyor doktor bişey demedi mi?

hayırlısı bakalım canım ben de kafama tak tak eşim çıkar aklından diyor çıkarmam lazım ama nasıl olacak bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…