- 16 Mayıs 2016
- 643
- 941
- Konu Sahibi turuncusemsiye
Öncelikle herkese merhabalar... 13 aydır bebek yolu gözleyen ama hala kavuşamayan biri olarak neredeyse kim ne dediyse uyguladım ovülasyon testleri kürler vesaire ama yok olmuyor işte ... KK da ilk kez başlık açıyorum bu başlığı açma nedenimse gerçekten bu gebe kalmanın sadece özel bir günü mü var yani BATdan 14 gün önce mi????? yoksa herhangi bir gün de gebe kalına bilir mi??Kimisi diyor yok adete 5 gün varken kaldım kimisi adetim biter bitmez kaldım, aslı ne sizce?
Böyle bir başlığı araştırdım ama daha önce buna benzer konu açılmadığını fark ettim eminim bunu tek merak eden ben değilimdir
başlığı gören ve hamile kaldığı günü net olarak bilen yada yakın çevresin de örneği olan arkadaşlar sizleri bu başlıkta bekliyor olacağım...
Böyle bir başlığı araştırdım ama daha önce buna benzer konu açılmadığını fark ettim eminim bunu tek merak eden ben değilimdir
başlığı gören ve hamile kaldığı günü net olarak bilen yada yakın çevresin de örneği olan arkadaşlar sizleri bu başlıkta bekliyor olacağım...