KİMLER HAMİLE KALDIĞI GÜNÜ KESİN OLARAK BİLİYOR HADİ HERKES YAZSIN KIZLARRRR

turuncusemsiye

***RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN ***
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
643
941
Öncelikle herkese merhabalar... 13 aydır bebek yolu gözleyen ama hala kavuşamayan biri olarak neredeyse kim ne dediyse uyguladım ovülasyon testleri kürler vesaire ama yok olmuyor işte :KK61:... KK da ilk kez başlık açıyorum bu başlığı açma nedenimse gerçekten bu gebe kalmanın sadece özel bir günü mü var yani BATdan 14 gün önce mi????? yoksa herhangi bir gün de gebe kalına bilir mi??Kimisi diyor yok adete 5 gün varken kaldım kimisi adetim biter bitmez kaldım, aslı ne sizce? :işsiz:
Böyle bir başlığı araştırdım ama daha önce buna benzer konu açılmadığını fark ettim eminim bunu tek merak eden ben değilimdiro_O
başlığı gören ve hamile kaldığı günü net olarak bilen yada yakın çevresin de örneği olan arkadaşlar sizleri bu başlıkta bekliyor olacağım...:KK52::KK52::KK52:

bunun sabit bi zamanı yok galiba kişiden kişiye değişiyor. mesela yengemde rastgele bigun denemişler hemen hamile kaldı akışına bırakmak lazım galiba :)

bunun sabit bi zamanı yok galiba kişiden kişiye değişiyor. mesela yengemde rastgele bigun denemişler hemen hamile kaldı akışına bırakmak lazım galiba :)
Konuya Hoşgeldinnnn :)
Açıkcası bende öyle düşünüyorum. İnşallah daha çok arkadaş buraya yazar bizde teyit etmiş oluruz

takvimin gösterdiği gün tam ovulasyon günü yada ertesi gün hamile kaldım. allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Bu arada 7. ayımda hamile kaldım.
hoşgeldin konuya katıldığın için teşekkürler :KK9:
hayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla kucağına al inşallah. bizde 13 aydır deniyoruz hala olmadı. ovülasyon günümü takvimdeki gibi sanıyordum ovülasyon testi yaptım farklı gün çıktı.. o günde denedik takvime görede denedik ama olmadı işte... doktorada gittim sorun yok dedi ama hala gelen giden yok:cry:

Benm arkadasım adetıne uc gun kala hamıle kaldı bı arkadasımda adetı bıter bıtmez hamıle kaldı.yanı benım anladıgım bu ıs nasıp kısmet ısı hesap ısı degıl rabbım ol dedıkten sonra oluyo kardesım.

hoşgeldin konuya katıldığın için teşekkürler :KK9:
hayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla kucağına al inşallah. bizde 13 aydır deniyoruz hala olmadı. ovülasyon günümü takvimdeki gibi sanıyordum ovülasyon testi yaptım farklı gün çıktı.. o günde denedik takvime görede denedik ama olmadı işte... doktorada gittim sorun yok dedi ama hala gelen giden yok:cry:
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için allah isteyen herkese nasip etsin beklemek gerçekten zor. 13 ay olmuş sizin yumurta takibi yaptırın bence

12 aydır da benim olmadı. ben pko luyum ama artık iyileşmiş. değerler normal çıktı, kist de yok. adetim düzenli. sadece rahim filmi çekilmedim ve eşime bakılmadı. birkaç ay daha olmazsa bunlara yoğunlaşıcam

Benm arkadasım adetıne uc gun kala hamıle kaldı bı arkadasımda adetı bıter bıtmez hamıle kaldı.yanı benım anladıgım bu ıs nasıp kısmet ısı hesap ısı degıl rabbım ol dedıkten sonra oluyo kardesım.
evet haklısın canım ''Vermezse mabut neylesin mahmut '' demişler Rabbim verirse her türlü olacak

12 aydır da benim olmadı. ben pko luyum ama artık iyileşmiş. değerler normal çıktı, kist de yok. adetim düzenli. sadece rahim filmi çekilmedim ve eşime bakılmadı. birkaç ay daha olmazsa bunlara yoğunlaşıcam
canım ben doktora gittim tüm tetkikleri yaptırdım hsg bile çektirdim tüpler de açık çok şükür bi sıkıntı çıkmadı..ama eşimin ileri sperm sayısı biraz az çıktı ona kür yapıyorum. İnşallah yakın zamanda hepimiz güzel haberler alırız

ben açıkçası hiç bilmiyorum süprizli oldu bizimki. 3 ay denedik ovulasyon takibi,yok ayağını kaldır, yok çatlatma iğneleri hiçbiri başarılı olmadı. tam erteledik yaz sonrası bakarız tekrar yazın tatil yapalım dediğimiz ay hamile kaldım ne gün takibi ne başka bişi hatta o ay sık birliktelik bile olamadı ben grip oldum eşim şehirdışına çok çıktı. sadece kafamızdan attık stres yapmadık diyebilirim.

ben açıkçası hiç bilmiyorum süprizli oldu bizimki. 3 ay denedik ovulasyon takibi,yok ayağını kaldır, yok çatlatma iğneleri hiçbiri başarılı olmadı. tam erteledik yaz sonrası bakarız tekrar yazın tatil yapalım dediğimiz ay hamile kaldım ne gün takibi ne başka bişi hatta o ay sık birliktelik bile olamadı ben grip oldum eşim şehirdışına çok çıktı. sadece kafamızdan attık stres yapmadık diyebilirim.
ayyy ne güzel darısı bize olsun inşallahhhhhhhhh:dua:
zaten bu ay olmazsa (ki umarım olur) bir daha ki ay bende takip yapmayacağım...

X