• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimin ne kadar internete bağlanacağına siz karar verin

mavrulam

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2007
6.527
884
363
38
Sizlere bu anlatımımda interneti tamamen kendi kontrolünüze geçirmeyi öğrenecek ve internetinize hükmedeceksiniz.Program çeşitli özelliklerden oluşuyor.Bunlardan biri internet bağlantısını kesip siz istemediğiniz sürece asla internete bağlanmaması.Yani interneti sizden başka biri kullanıyorsa ve onun internete bağlanmasını önlemek istiyorsanız bu program işinizi fazlası ile görecektir.

Programın diğer bir özelliği ise belirlenen zamanda internetin otomatik olarak kapanması.Özellikle anne ve babalar çocuklarının internete çok fazla girmesinden şikayetçi iseler bu program ile çocuklarının haftanın belirli günlerinde kaç saat internete girebileceğini belirleye bilirler
buydun :

www.blumentals.net/download/inetprot3.exe

tam benlik ama denicez bakalım işe yarıcakmı :icecream: evet denedim işe yaradı repimide verdim bacım eline emeğine sağlık alnız bağlanamayınca çok korktum ingilizce program ve şifreyi unutmamanız laızm kolay gelsin

Back