- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
-
- Konu Sahibi huzurgerek
ıste davul bıle dengı dengıne
dusunsene sevgılın uzuyormus 180 sen kalıyormusun
ınanmıyorum oyle seylere ben
bana da lazımböyle bişi. bende 160 ım
O yorumları genelde o firma çalışanları yazıyor, çok güvenmeyin derim. Ki zaten mantık olarak boy belli bir yaşa kadar uzar, dahada uzaması mümkün degildir.Kızlar sürekli sitelerde reklamı yapılıyor bu boy uzatmak için kullanılıyormuş. http://www.kiminewstime.com/yoko/
Benim boyum 1.60 sevgiliminde 1.65 alıp kullansak mı ne?
Deneyen var mı aranızda? Yorumlara bakıyorum olumsuz yazan olmamış ama kararsız kaldım.
O yorumları genelde o firma çalışanları yazıyor, çok güvenmeyin derim. Ki zaten mantık olarak boy belli bir yaşa kadar uzar, dahada uzaması mümkün degildir.
ben de güvenmiyorum böyle şeylere.sizin ve sevgilinizin yaşı kaç?
maalesef belli bir yaştan sonra uzama olmuyor.kemik gelişimi tamamlanmışsa yapacak bişey yok.
spor ve dengeli beslenmeyle 23-24 yaşına kadar uzama olabildiğini duymuştum.20 benim 21 de onun.
spor ve dengeli beslenmeyle 23-24 yaşına kadar uzama olabildiğini duymuştum.
en iyisi spor.basketbol oynayabilirsiniz.hiçbir şey olmasa da zararı olmaz.farklı faydaları olur.
Dışardan yapılan hiç bir müdahale boyu uzatmaz. Bunun tek çaresi çok acılı bir dizi ameliyatlar serisidir. Onda da 5-7 cm arası uzar bacak boyu.
spor ve dengeli beslenmeyle 23-24 yaşına kadar uzama olabildiğini duymuştum.
en iyisi spor.basketbol oynayabilirsiniz.hiçbir şey olmasa da zararı olmaz.farklı faydaları olur.
aslında evet o çok doğru.birazda kalıtsal mirastır bu diye düşünüyorum.mesela anne baba uzundur.çocuk 160 cm dir.sağlıklı beslenme ve basketbolla 170 cm olabilir fakat 180 cm olmaz.genlerden gelen sınırların çok dışına çıkılamıyor sanırım.eğer hafızam beni yanıltmadıysa lisede ki spor hocası yapmıştı bu açıklamayı.Basketbol boy uzatmaz canım, uzama potansiyeli olanları basketbolcu yaparlar. Zilyon tane teste sokmuşlardı beni
Voleybol ve yüzme ise tam tersi muazzam boy uzatır.