- 19 Mayıs 2015
- 32
- 5
-
- Konu Sahibi kivircikbirkiz
ona yakın yerlerde bulun seni görebilmesini sağla biraz da süslen tabi :) bi süre böyle devam et baktın olmadı açılırsın dünyanın sonu değil ya keşke demekten iyidirkızlar öncelikle sşze derdimi uzun uzun anlatacağım.
kızlar okulda hoşlandığım biri var. ve ben o çocuğun benden hoşlanmadığını düşünyorum. daha doğrusu hiç tanışmıyoruz bile. bu çocuk gerçelkten duygu hissederek biriyle sevgili olacak biri değil. ama kalp işte yinede hoşlanıyprum. cevresinde birçok kız var. ve ben ona kendimi nasıl gösterebileceğimi bilmiyorum. yardım edin
bu çocuk gerçelkten duygu hissederek biriyle sevgili olacak biri değil.
kızlar öncelikle sşze derdimi uzun uzun anlatacağım.
kızlar okulda hoşlandığım biri var. ve ben o çocuğun benden hoşlanmadığını düşünyorum. daha doğrusu hiç tanışmıyoruz bile. bu çocuk gerçelkten duygu hissederek biriyle sevgili olacak biri değil. ama kalp işte yinede hoşlanıyprum. cevresinde birçok kız var. ve ben ona kendimi nasıl gösterebileceğimi bilmiyorum. yardım edin
Konu başlığı ile konu içeriği çok alakasız:S
içimizde kaldı deseneÖyle cidden , ben de gelip iki laf edecektim böyle kaldı dilimin ucunda
evet biraz öyle değiştiremedim sonradan. aslında kimi sevdiğimi değilde onu seviyormuyum bilmiyorum olacaktıKonu başlığı ile konu içeriği çok alakasız:S
haha konu baslıgını görünce ve içeriği okuyunca benn kaçar
teşekkür ederim fikirlerin için canımgenç yaşta böyle uçarı biriyle kendini yıpratma iradeni eline al öncelik ailen ve derslrin olsun kendini geliştir ilerde kendin gibisini bulursun. doğru insan gelir seni bulur alır senin çabalamana gerek yok canım. ilerde evleneceğin erkeğe sevgini veremessin olmassa yani o çocukla kendini yıpratma derim
dur bak anlatayım ben :) o başlık hatalı oldu kusura bakmayın kızlar :/ şimdi ben bu çocuktan bayağı hoşlanıyorum bakıyorum ama bu çocuk çok havalı biri ya. severek sevgili olacak değil yani ama bunu bildiğim halde hoşlanıyorum ilgi duyuyorum ama seviyor muyum bilmiyorum. dikkatini çekmek için ne yapacağım onu da bilmiyorumEe hani uzun uzun anlatcaktın, kimi sevdiğimi bilmiyorum derken sevdiğin birinden de söz etmemişsin ki. Hay Allah yorumlicaktım ya ben
dur bak anlatayım ben :) o başlık hatalı oldu kusura bakmayın kızlar :/ şimdi ben bu çocuktan bayağı hoşlanıyorum bakıyorum ama bu çocuk çok havalı biri ya. severek sevgili olacak değil yani ama bunu bildiğim halde hoşlanıyorum ilgi duyuyorum ama seviyor muyum bilmiyorum. dikkatini çekmek için ne yapacağım onu da bilmiyorum