kimi sevdiğimi bilmiyorum

kivircikbirkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
32
5
kızlar öncelikle sşze derdimi uzun uzun anlatacağım.
kızlar okulda hoşlandığım biri var. ve ben o çocuğun benden hoşlanmadığını düşünyorum. daha doğrusu hiç tanışmıyoruz bile. bu çocuk gerçelkten duygu hissederek biriyle sevgili olacak biri değil. ama kalp işte yinede hoşlanıyprum. cevresinde birçok kız var. ve ben ona kendimi nasıl gösterebileceğimi bilmiyorum. yardım edin

ona yakın yerlerde bulun seni görebilmesini sağla biraz da süslen tabi :) bi süre böyle devam et baktın olmadı açılırsın dünyanın sonu değil ya keşke demekten iyidir

genç yaşta böyle uçarı biriyle kendini yıpratma iradeni eline al öncelik ailen ve derslrin olsun kendini geliştir ilerde kendin gibisini bulursun. doğru insan gelir seni bulur alır senin çabalamana gerek yok canım. ilerde evleneceğin erkeğe sevgini veremessin olmassa yani o çocukla kendini yıpratma derim

Derdini bayan uzun anlatmissin belli,de o konu başlığı ne olaki onu çözemedim...Canım sen bence önce bi kendi içinde netleştir olayları öyle gelde bizimde kafamizi yorma...

Ee hani uzun uzun anlatcaktın, kimi sevdiğimi bilmiyorum derken sevdiğin birinden de söz etmemişsin ki. Hay Allah yorumlicaktım ya ben

teşekkür ederim fikirlerin için canım

Ee hani uzun uzun anlatcaktın, kimi sevdiğimi bilmiyorum derken sevdiğin birinden de söz etmemişsin ki. Hay Allah yorumlicaktım ya ben
dur bak anlatayım ben :) o başlık hatalı oldu kusura bakmayın kızlar :/ şimdi ben bu çocuktan bayağı hoşlanıyorum bakıyorum ama bu çocuk çok havalı biri ya. severek sevgili olacak değil yani ama bunu bildiğim halde hoşlanıyorum ilgi duyuyorum ama seviyor muyum bilmiyorum. dikkatini çekmek için ne yapacağım onu da bilmiyorum

bu tipler de hiç belli olmaz ki anacım belki azılı bi romantiktir ama belli edecek kimseyi bulamıyordur, ya da hıyarın teki de olabilir tanışmadan bilemeyiz, öyleyse farkedilmen lazım ortak yerlerde bi araya gelmeye çalışabilirsin mesela okulda klüpler vardır onun dahil olduğuna katılmak gibi, yada fırsatın varsa ark çevresine girmek gibi. Sonra duruma göre bakarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…