Kimi esmer sever kimi sarışın ben yaşlı seviyorum!

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
"Kimileri sarışın, kimileri esmer sever. Ben de yaşlı seviyorum." Bu sözler 91 yaşındaki sevgilisini annesiyle tanıştırmaya getiren genç bir adamın sözleri. Aşkın gözü kördür derler. Ancak, bu kadar körlük de sanki biraz fazla gibi.
Kyle Jones 31, sevgilisi Marjorie McCool ise 91 yaşında. Çift bir süredir birlikte...
Kyle ilk cinsel tecrübesini kendisinden 50 yaş büyük biriyle yaşadığı için yaşlı kadınlardan vazgeçemediğini söylüyor...
Diğer sevgilisi ise Anna Reimol. Kendisi 67 yaşında ve Kyle'ın üçüncü bir sevgilisi daha var...
9RLB0B5900AO0001.jpg

Sevgilileri bu durumdan haberdar ve Kyle'a hiç kızmıyorlar. Marjorie oldukça aktif bir cinsel hayatlarının olduğunu söylüyor.
9RLB0CGB00AO0001.jpg

Kylie kendisi hakkında çıkartılan yaşlı kadın parası yiyen jigolo dedikodularına aldırmıyor. "Onları mutlu ediyorum onlar da beni. Sadece bu" diyor.
9RLB0C3B00AO0001.jpg

http://nediyor.com/galeri/91lik-sevgiliye-sahip-gencin-sasirtan-hikayesi/7/#foto

Konu birkaç ay öncesine ait, ama bir yerde görünce dayanamadım paylaşmak istedim.
Daha önce paylaşıldıysa affola.
Mide bulandırıcı bir durum. :KK57::KK57::KK57:

nıye utansın ar damarı çatlamıssa :KK53: yaşlı sevıyormus
para sevıyorum hatta tapıyorum
hatta duyuruyorum buradan diğer yaşlı ninelerde gelsın :d reklamın ıyısı kötüsü olmaz

Bu haberi biliyordum da, iki tane daha olduğunu bilmiyordum..
Hey Allah'ım...

bu konuyu açmıştım ben daha önce canım. ama bir bulabilsem bunu kapatacağımda,bulamadım:))))

Back