kımı boy uzatıcının sıtesıne gırdım baya bı etkı edıyomus 4 cm hatta 7 cm uzayan dahı olmus ama kendı sıtesındekı yorumlara guvenemıyorum ben kullanan var mı acaba
bende araştırmıştım bu konuyu baya bi ama güvenemedim çoğu kişi sadece para tuzağı dedi almadım,japon icadıymış gerçekten işe yarıo olsaydı kısa japon kalmazdı ortalıkta ben vazgeçtim artık uzama sevdamdan çok da kısa değilim gerçi 1.68 boyum ama kabullendim bu saatten sonra uzamak hayaal
tarafsız bazı sitelerde sadece ayağımı yara yaptığıyla kaldı yazıodu,kendi sitesindekileri hiç okuma çoğu reklam gerçek değil zaten.yürümek nerdeyse imkansızmış onu kullanırken çok sertmiş ayağa zarar veriomuş.bide ben orantısız bi uzama olur diye korkmuştum
terzi kendi söküğünü dikemezmiş..bunu üretenler uzun insanlar değil bu da var..ya çok kötüleyen,para tuzağı sakın almayın hatta denemeyin zararlı diyenler var..kalıcı etkisi olduğundan şüpheliyim bende..
Ben boy uzatıcı tabanlık kullanıyorum.Ayakkabının astarının içine koyuluyor.Gözükmüyorda.5 cm Benim işimi görüyor.Boy uzatıcı tozlarda var ama düzenli kullanmak geriyormuş sanırım.Ben denemedim onu ama sabır işi valla.