• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimi boy uzatıcı

bbarbarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
İstanbul
Yüzlerce deney sonucu bu mucizevi ürünün kullanımı ile ortaya çıkan hormon üretimindeki hızlı artış, omurganın disk şeklindeki kısmının (25 diskten oluşan bölüm) gelişimine büyük oranda katkı sağlamakta ve omurganın uzunluğunu arttırarak, insan boyunun gövdenin alt kısmındaki kemikler kaynaştıktan sonra dahi uzamasına imkan vermektedir. Gövdelerinin alt kısmındaki kemikler tamamen kaynaşmamış olan kişilerde ise, gövdenin hem alt hem de üst kısmındaki kemiklerin gelişimine katkı sağlamakta ve kullanıcıların, daha olumlu sonuçlar elde etmelerine yardımcı olmaktadır 2,5 7,5 cm daha fazla uzatılabilir.

Tokyo Üniversitesinin raporlara göre, insan boyunun sadece genetik ve irsi nedenlerden değil, aynı zamanda alt bedendeki 62 kemikteki kıkırdaksı dokuların ve üst bedende belkemiğini oluşturan 24 oynar kemiğin gelişimlerinde büyüme hormonunun etkilerinden kuvvetli bir şekilde etkilenir. İnsan mühendisliği kavramlarını takip eden bilgisayar tarafından tasarlanan bu ürün ayaktaki belli sinir uçlarını uyarmak ve böylece de sırasıyla hipofiz bezinin artmış üretim yapmasını teşvik etmek için bulunmuştur. Artmış miktarda büyüme hormonu hem belkemiğinde hem de alt bedendeki kemiklerde kıkırdaksı dokuların daha fazla büyümesi, sürekli boy artışını bir hakiki gerçek haline gelmesi anlamına gelir

Kimi kullanımı oldukça kolaydır, sadece ayakkabılarınızın içine yerleştirip, yürümektir. Kimi’yi fitness ve spor yaparken de kullanabilirsiniz.

KIMI, bir akupunktur yöntemi olan refloxology’i kullanır.

urun_1cift.jpg

(ALINTIDIR.!)

Benim gibi boy problemi olanların ilgisini çekeceğini sanıyorum. Yalnız kullanmadım ve ne kadar etkili bilemiyorum. Gerçi japonların icat etmediği şey kalmadı sırnaşık şey Eğer aranızda kullanan varsa ürün hakkındaki yorumlarınızı bekleriz. Açıkçası doğru olmasını çok isterim sırnaşık şey

ben yaptım hiçbiişe yaramadı,:( oysa ınanmıstım ama hiçbi işe yaramıo...

Selam,

17 -18 yaşına doğru kemik uçlarında bulunan büyüme hücreleri kapanır ve büyüme tamamen sona erer.

boyun uzaması için ; kemik büyüme hücrelerinin faal olması ve kapanmaması gerekir. büyüme hücreleri kapanmışsa , ne ilacı verirseniz verin , hangi sporu yaparsanız yapın boy uzamaz..

eğer uzasaydı ; uzamanın sonu olamayacağına göre 60-70 yaşındaki insanlarda da boy uzaması olur , insanların boyu yüzlerce metre olurdu.

nasıl ki bir ağacın kökü yoksa ; durup dururken topraktan ağaç bitmezse , boyda öyledir.. büyüme için ; büyüme hücreleri gereklidir.

toprak olmayan taş üzerine hangi gübreyi koyarsanız koyun , ot bitmeyeceğine göre , kemik büyüme hücreleri kapanmış bir insanında boyuda kati surette uzamaz.

eğer kemik büyüme hücreleriniz kapanmış ise , yapılacak bir şey olmadığını belirtmek isterim.

kimi , uzamax veya başka bir ilacın ; kemik büyüme hücreleri kapanmış bir insanın boyunu uzatması mümkün değildir. Ayrıca kemik büyüme hücreleri kapanmamış dahi olsa , sağlıklı olan ve başka bir hastalığı bulunmayan bir kişiye boy uzatmak amacıyla hormon ilaçları verilmez.. zira hormon ilaçları çok ciddi hayati tehlikelere yol açabilir.

boy uzattığı iddia edilen bu tip ilaçlar ; tamamen ticari amaçla piyasaya sürülmüş olup ; gerçekçi değildir.

eğer ; paranız ve zamanınız fazla ise , ilacı alıp kullandığınızda hiç bir işe yaramadığını bizzat gözlerinizle görürsünüz.

sağlıklı günler dilerim.
Uzm. Dr. Ümit Hazar

Revir.com - Türkiye'nin sağlık sitesi dan alıntıdır... Para tuzaklarına düşmeyelim arkadaşlar...

doğal sürecin dışında insanın vücuduna bu şekilde müdahalede bulunması ne kadar yanlış. resmen sağlıgınızla oynuyorsunuz. bunlar gercek olsa dunya da kısa ınsan kalmazdı

Bende doğal sürece ancak doğal yollarla müdahale edilmesi taraftarıyım. Bu yüzden oğlumu basketbola yolladım ve kızımla oğlumun beslenmesine dikkat ediyorum. Başka bir şeyi denemenin sağlık açısından zarar vereceği düşüncesindeyim.
Ayrıca boy kısalığının bu kadar kafaya takılmaması gerekir. Boyu kısa biri olarak bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Allah sağlıklı bir ömür versin yeter.

sulak yerde büyümekle alakasi yok yani olayin:)))) olsaydi ben 1.5 metre olmazdim:)

bende doğru olmasını çok isterdim boyum 1.61 ama bir 5 santim daha olsa iyi olurdu yine de çok şükür

yanlış kullanmış olmayasınız diğer yorumları okudum ayda 1.5 cm falan uzadığını yazıo.

walla bnde 20 gündür deniorm ama şuan etkisi olmadı bu arada 17 yaş 10 ay

Back