kimi beğendiysen çok geç kalmışım bütün hakkı saklı

lonely girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2007
38
0
Çok üzgünüm çoook sizede olur mu bilmem ama bana çok olur birilerini beğenirim ya sevgilisi vardır yada birileri çok canını yakmıştır bana sıra bile gelmez ben nedenini bir türlü bulamadım galiba şansızım diyorum kendime birileri çıksın ve banada olur böyle şeyler desin zira kendimi çok yalnız hissediyorum herkesin başına gelmi
ştir böyle şeyler fikirlerinizi anılarınızı paylaşırsanız sevinecek bu garip :sm_confused: :1no2: :1shok: :uhm:

canim takma kafana herkes yasiyordur.

bence herkesin basına gelmiştir.. benimde geldi.. seninde gelmiş bak.. emin ol baskalarının basınada gelmiiştir

böyle olmasını sebebi şu aslında çok aşık olduğum çocuk ve onun nişanlısı olacak seviyesiz valla sinir oldum bula bula gitmiş onu bulmuş salak görümcesinin düğününde hiç takmadan gelen salaş giyinip saçını bile taramamış resmen ağzında bir sakız şişirip patlatıyor bu erkekler gerçekten salak valla Çok üzgünüm çoook :mymeka: klava:

kimseyi tercihi yüzünden yargılayamayızki.. geçen arkadaşımda senin gibi diyodu bakıyorum yakışıklı çok hoş çocuklar yanlarında hiç yakışmayan abuk subuk kızlar.. bende her şey var güzellik eğitim çevre.. ama niye ben hala yanlızım.. erkekler kör diyodu.. o zamanda düşünmüştüm herkez aynı şeyi göremezki.. belki o senin sakız çiğneyen kızda göremedğini o çocuk görmüştür o yüzden onu seçmiştir.. bakış açısı önemli derim ben..

mutlaka bir şey bulmuştur tabiki öyle aslında benimki yargı değil mutlu olur umarım kötü düşünmüyorum kimsenin hakkında zamanında beni eleştiren ve çok ağlatan annesi ve kız kardeşi hak ettiler herşeyi az bile bulmuş onlara fazla bile o kız jeyyar naniknanik sırnaşık şey ( o bile böyle düşünüyor )

hey allam kendini ne güzel teselli ediyosun ama güzel seninkide haa :Roflol: güzel bi bakış açısı süper boşver artık düşünme bile yerimsenibenyerimseniben:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…