Kime ne ki?

Benim de böyl bir ablam var işin tuhafı kendisi titiz öyle becerikli hamarat bir kadın da değildir ama bu konularda beni eleştirmeyi çok sever, ben çalışmıyorum, 3 sene önce evime geldi camları kirli buldu ben o sırada hamileydim ' ben sileyim bari' dedi tuhaf bir yüz ifadesiyle ( böyle acımakla küçük görmek arasında bir bakış ) . Silmedi camları ama hergün de camlar kirli deyip durdu. Ben bekarken de ev işleri ile ilgili yaptığım hiçbirşeyi beğenmezdİ hayır madem beğenmiyorsun bari öğret senin gibi yapayım o da yok. Zaten kendisi de yazdığım gibi öyle hamarat biri değil öyle olsa bi nebze anlayacağım.

senİn yazdıklarınada katılıyorum çalışmadığım halde canım İstemezse hiçbir iş yapmam sadece çocuklarım için evin kirlenmesine izin vermem elim üstündedir o kadar. Öyle her gün Camdı kapıydı bilmemneydi uğraşmam. Mutfağım, banyom temizdir zaten içim de rahattır , bunun aslında kıymetin bilinmesi bilinmemesi ile de ilgisi yok, siz kendi canınızın kıymetini bilin yeter

Kayınvalidemle görümcem temizlik hastasıdır. Birinin boynunda düzleşme ve bel fıtığı diğerinde sadece bel fıtığı var.

Canınızın kıymeti yok diyorum onlara. Kendimi paralayamam valla. Üç günlük dünya temizlik yapıcam diye helak mı olayım.

Süpürür silerim banyoyu çamaşır suyuyla temizlerim bitti. Cammış halıymış koltukmuş zırp pırt silemem.

Geleceğimi görüyor gibiyim :)
Şuan da bile herhangi bir konuda benzer şeyler oluyorken geleceğimi tahmin etmek zor değil. Yine de inşallah tahmin ettiğim gibi olmaz..
Haklısınız.

Ohh valla benim icimin yaglari eridi Iyi demissin, cok da haklisin.

ablan darıldımı?kızkardeşimde yatmasını sever ama hiç laf etmedim..,ama kötü niyet yoktur ablanda..tamam yaparım deyip geçiştireydin..

Benim ablam gerçekten çok hamarat ve beceriklidir.
Yağmur yağacağını bilerek cam siler, üşenmez kafaya koysun yeter.
Halıları yıkamaya vermez, güvenmez dizlerini yara edene kadar yıkar.
Sonra bütün gece acıdan inler, uyuyamaz.

Ben de eve örümcekler ağ örmeye başlayana kadar yatabilirim.
Bunu bildiği için sinir oluyor rahatlığıma.
Allah var ama benim evimi ben yapma dememe rağmen temizlerler.
Kirli deyip oturmaz.
Niye temizliğini yapmıyorsun. Biri gelse, kaynanan görse ne kadar titiz kadın
ne düşünür biliyor musun diyorlar.

Yooo hiç düşünmedim umrumda değil diyorum

Cevap: Ne rahat, pis bir şeysin

Al benden de o kadar..Ben diğerlerini de keyfime bağlı erteleyebiliyorum.
Sanırım o çıldırtıyor benimkileri..

Geleceğimi görüyor gibiyim :)
Şuan da bile herhangi bir konuda benzer şeyler oluyorken geleceğimi tahmin etmek zor değil. Yine de inşallah tahmin ettiğim gibi olmaz..
Haklısınız.

:) Bir şey olmaz. Sen sen ol canının değerini bil.
Eşini de öyle alıştır sana uyumlu olsun

Birde sinirlenince "gladyatör" olan deli gibi temizlik yapanlar var.Onları hiç anlamış değilim.Neyin kafası bu diye düşünüyorum.

İşte ablam aynen öyle..

Benim annemde " ağır iş yapma, vakit buldukça uzan , dinlen uyu der bana. "
İnsanlar canının kıymetini bilmeli ki herkes bilsin. Yinede çalışsakta temiz , düzenli olmak için belirli gunlerimizi tabiki ayırmalıyız
...
Elbette kime ne. Tabi haklısınız da yine de kırmasaydınız. Ablanızla iletişimi bilmem ama fevri davrandığınızı düşünüyorum.
Başka turlu anlatma yolu vardır .

Hic öyle insanlara gelemem. Sizene hakikaten yani.. insan evinde de rahat etmeyecekse nerde edecek.
benimde kendime göre bir düzenim var..ama öyle çok düzenlide değilim..kimi pazartesi genel temizlik yapar..zaten evi çocuk varsa her gün süpürmek gerekiyor..pazardan aldıklarımı yıkayıp koyuyorum kolaylık olsun diye..

Tamam karışmaları hoş değil ama sonuç olarak merak etmiş olamazlar mı bende merak ederler ayrıca gündüz 3'e kadar uyumak da baya fazla o saatten sonra kalkıp bir de kendinizi daha halsiz hissedersiniz evet madalya takmıyorlar elbette ama eşlerimiz dışarıda çalışıyorsa bizimde onlar geldiğinde bir yemek önüne koymak görevimiz ayrıca temizlik dediğiniz şey de misafir gelecek de görecek diye yapılmaz kendi temizliğimiz için yapılır ben haftasonlaerı gece 2 ye kadar otururum ama en fazla 12 ye kadar uyuyabilirim o da rahatsızsam. Tabii sizin terchiniz ama neden uyurken sessize alıyorsunuz birine bişey olsa annene babana haberin olmayacak. Sana ulaşamadıkları için kızmışlar bir de polemik yaratmak için mi açtınız acaba konuyu yine evini temizleyenler ev hanımları ile önemsemeyenler birbirine girecek.

Birde sinirlenince "gladyatör" olan deli gibi temizlik yapanlar var.Onları hiç anlamış değilim.Neyin kafası bu diye düşünüyorum.
stres atmaya yarıyor olabilr ama cidden mesela sinirlenmiştir,bağırıp çağırmıyordur,temizlik yapar..:)

elle falan silmiyorum bende vileda kullanıyorum 10 senedir falan..

Temizlik yaparak kendini sakatlamis kadinlarin bas taci edildigini hic gormedim. Bellerini dizlerini genc yasta patlatip 50 li yillarda dogru duzgun yuruyemiyorlar bile.

Hic isim olmaz oyle bir temizlik anlayisiyla.

Ohh valla benim icimin yaglari eridi Iyi demissin, cok da haklisin.

Valla bu kaç oldu ama yeter kendileri gibi temizlik diye hasta olayım istiyorlar.

Kimseyi ilgilendirmez ben de yatıyorum hFtasonu öğlene kadar artık uyandırmıyor kimse uyursam uyurum ne acelem var uyanmaya

Hiç sorma ya temizlik günü diye sabahın körü kalkan insanlara anlam veremiyorum.
Benim annem kahvaltı etmeden başlardı temizliğe öğlene kadar aç gezerdi.
Çok kızardım aklım almıyor, anlam veremiyorum.

Hic öyle insanlara gelemem. Sizene hakikaten yani.. insan evinde de rahat etmeyecekse nerde edecek.

Aynen. Millet pis dermiş çok da umrumda.
Evimin temizliğini yoklayacak olan gelmesin evime..
Yüz kere de söyledim.
Millet için yaşayan benim ailemden başka kimseyi görmedim bu kadar..

ablan darıldımı?kızkardeşimde yatmasını sever ama hiç laf etmedim..,ama kötü niyet yoktur ablanda..tamam yaparım deyip geçiştireydin..

Yok darılmadı ne kadar pissin, kime çekmişsin acaba diye güldü.
Bir de sen milletin evine gidince hiç temizliği gözüne çarpmıyor mu bakmıyor musun dedi.
Ben de yoooo bana gösterilen güler yüze bakarım, iki kap yemek hazırlamışsa ona bakarım.
Sağol zahmet ettin sen de gel der giderim dedim..

Bizim iletişim şeklimiz bu
Karşılıklı pek fevriyiz.

Kızdığım yıllar, yenilen kazıklar, görmedikleri değer, hastalıklar bunlara hiç bir şey öğretmiyor.
Hiç akıllanmıyorlar hiç. Beni böyle fırçalarken elinde bez mutfak dolaplarını indirmiş temizliyormuş.

Çalışıyor hafta içi çocuk bakıyor, temizlik de yapıyor.
İlk tatil gününe nasıl başladığına bakar mısınız?
Benden de beklediği bu işte..

Üstüne adet olmuş, kasık ağrısı ile başladı kıvranmaya telde.
Bırak yapma temizlik diyorum hala artarsa bırakcam diyor.

Nasıl kızmayayım?

Böyle böyle fevrileşiyorum.. Hiç kendilerine değer vermezler hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…