- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 37
- Konu Sahibi nomunomuchua
Sen yaslanmazsin faat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yaslanmazsin faat
Temizlik, ev işi dışında her şeyi, insanları kafama çok takıyorum ama
ona ne diyorsun?[/QUOTE
Oooo olmadi ozaman o daha fena..
Bende ona buna kizip hirsini evden temizlikten cikartanlardanim
Sabah bir uyandım.
Sabah dediğim öğleden sonra 3
Telefonum sessizdeydi 4 cevapsız arama.
3 ü annem biri ablamdan.
Üst üste ısrarla aramışlar diye.
Aklım çıktı birine bir şey mi oldu falan aklıma türlü türlü şey geldi.
Sonra hemen aradım tabi ablam açtı telefonu.
Ne oldu dedim direk korkuyla.
Bu bir çemkiriyor bana ama nasıl.
Ne oldu hanfendi rahatsız mı oldunuz?
Bile bile aradım evet uyan diye!
Öğlen 12 de ne uykusu?
Ne biçim kadınsın sen?
Kalk da bir işini yap, evini temizle.
Kaç gündür kar tatili diye evdesin.
Hani ne temizlik yaptın?
Akşama kadar uyumaktan ne anlıyorsun?
İyi ki kaynananlar uzak. İyi rahatsın..
Devamını duymadım artık attı tepem.
Ben başladım bu sefer.
Kime ne yahu?
Ev benim, uyku benim kime ne?
Kv için, misafir için, evin temizliği için, kocamın memnuniyeti için yaşamıyorum ben!
Yaşayanların da baş tacı edildiğini görmedim.
Annem dört dörtlük ev hanımı, hayatım mantar oldu diye geziyor.
Sen temiz cam, mutfak dolabı sile sile geziyorsun madalya mı taktılar?
Nerede yarım yamalak yemek yapan, gezen tozan, canının kıymetini bilen kadın var
baş tacı edilen o.
Çünkü kendisi kendine değer veriyor önce.
Siz daha devam edin kendinizi paspas etmeye ben etmiyorum!
Evimin pisliğini görmeye gelecek olan da gelmesin evime!
Çalışan kadınım ben tatilimde akşama kadar uyurum.
Temizliğimi de istediğim zaman keyfime göre yaparım.
Hadi laf edecek olan etsin, paşa paşa yol alır.
Diyerek sonlandırdım konuşmamı..
Haksız mıyım ama kime ne?
ablan darıldımı?kızkardeşimde yatmasını sever ama hiç laf etmedim..,ama kötü niyet yoktur ablanda..tamam yaparım deyip geçiştireydin..Ben öğretmenim canım günlerdir evdeydim.
Kar tatilinden ötürü.
Onun için söyleniyor.
Çok titizdir benim bu ablam.
Hasta hasta cam falan siler, misafir geleceğini bilsin ölecek olsa yatıramazsın.
Benden de aynı performansı bekliyor ama kusura bakmasın kimse.
Ben millet için yaşamıyorum.
Benim de böyl bir ablam var işin tuhafı kendisi titiz öyle becerikli hamarat bir kadın da değildir ama bu konularda beni eleştirmeyi çok sever, ben çalışmıyorum, 3 sene önce evime geldi camları kirli buldu ben o sırada hamileydim ' ben sileyim bari' dedi tuhaf bir yüz ifadesiyle ( böyle acımakla küçük görmek arasında bir bakış ) . Silmedi camları ama hergün de camlar kirli deyip durdu. Ben bekarken de ev işleri ile ilgili yaptığım hiçbirşeyi beğenmezdİ hayır madem beğenmiyorsun bari öğret senin gibi yapayım o da yok. Zaten kendisi de yazdığım gibi öyle hamarat biri değil öyle olsa bi nebze anlayacağım.
senİn yazdıklarınada katılıyorum çalışmadığım halde canım İstemezse hiçbir iş yapmam sadece çocuklarım için evin kirlenmesine izin vermem elim üstündedir o kadar. Öyle her gün Camdı kapıydı bilmemneydi uğraşmam. Mutfağım, banyom temizdir zaten içim de rahattır , bunun aslında kıymetin bilinmesi bilinmemesi ile de ilgisi yok, siz kendi canınızın kıymetini bilin yeter
Kayınvalidemle görümcem temizlik hastasıdır. Birinin boynunda düzleşme ve bel fıtığı diğerinde sadece bel fıtığı var.
Canınızın kıymeti yok diyorum onlara. Kendimi paralayamam valla. Üç günlük dünya temizlik yapıcam diye helak mı olayım.
Süpürür silerim banyoyu çamaşır suyuyla temizlerim bitti. Cammış halıymış koltukmuş zırp pırt silemem.
Geleceğimi görüyor gibiyim :)
Şuan da bile herhangi bir konuda benzer şeyler oluyorken geleceğimi tahmin etmek zor değil. Yine de inşallah tahmin ettiğim gibi olmaz..
Haklısınız.
Birde sinirlenince "gladyatör" olan deli gibi temizlik yapanlar var.Onları hiç anlamış değilim.Neyin kafası bu diye düşünüyorum.
benimde kendime göre bir düzenim var..ama öyle çok düzenlide değilim..kimi pazartesi genel temizlik yapar..zaten evi çocuk varsa her gün süpürmek gerekiyor..pazardan aldıklarımı yıkayıp koyuyorum kolaylık olsun diye..Hic öyle insanlara gelemem. Sizene hakikaten yani.. insan evinde de rahat etmeyecekse nerde edecek.
stres atmaya yarıyor olabilr ama cidden mesela sinirlenmiştir,bağırıp çağırmıyordur,temizlik yapar..:)Birde sinirlenince "gladyatör" olan deli gibi temizlik yapanlar var.Onları hiç anlamış değilim.Neyin kafası bu diye düşünüyorum.
elle falan silmiyorum bende vileda kullanıyorum 10 senedir falan..Kayınvalidemle görümcem temizlik hastasıdır. Birinin boynunda düzleşme ve bel fıtığı diğerinde sadece bel fıtığı var.
Canınızın kıymeti yok diyorum onlara. Kendimi paralayamam valla. Üç günlük dünya temizlik yapıcam diye helak mı olayım.
Süpürür silerim banyoyu çamaşır suyuyla temizlerim bitti. Cammış halıymış koltukmuş zırp pırt silemem.
Ohh valla benim icimin yaglari eridi Iyi demissin, cok da haklisin.
Kimseyi ilgilendirmez ben de yatıyorum hFtasonu öğlene kadar artık uyandırmıyor kimse uyursam uyurum ne acelem var uyanmaya
Hic öyle insanlara gelemem. Sizene hakikaten yani.. insan evinde de rahat etmeyecekse nerde edecek.
ablan darıldımı?kızkardeşimde yatmasını sever ama hiç laf etmedim..,ama kötü niyet yoktur ablanda..tamam yaparım deyip geçiştireydin..
Benim annemde " ağır iş yapma, vakit buldukça uzan , dinlen uyu der bana. "
İnsanlar canının kıymetini bilmeli ki herkes bilsin. Yinede çalışsakta temiz , düzenli olmak için belirli gunlerimizi tabiki ayırmalıyız
...
Elbette kime ne. Tabi haklısınız da yine de kırmasaydınız. Ablanızla iletişimi bilmem ama fevri davrandığınızı düşünüyorum.
Başka turlu anlatma yolu vardır .