• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kime inanayım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi gamze_8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gamze_8

Ziyaretçi
Arkadaşlar bi konu açtım alyans diyeki bir hafta sonra sözlenicem diye ama bişey duydum şimdi ve sinirlerim asırı bozuldu eskı calıstıgım alısverıs merkezınde bı kız vardı.Benımkıne asılmıştı öğrendim.Kız kocaya kactı gerı gelmıs.Ben artık orda çalışmıyorum.Baya zaman geçmişti bu olayın üzerinden.Daha sonra biz bi ara pek görüşmedik küsmüştük benimkiyle..Şimdi okız demıskı bana mesaj attı teklıf ettı ramazan bayramı zamanlarında bende inanmadım pek irdelemedim.Şimdi ordan bi kız arkadaşım vardı o söyledi.Kızın numarasıda var.Acaba gerçekten böyle birşey yapmış olabılır mı?Kızı arayıp doğru derse yüzleştirsem mi?Ya da aramasam mı?Nolur biakıl verin.Çok sinirlerim bozuk.Ama benim duyucagımı bıle bıle teklıf edermı yaaa.....

aklında böle kalıcana içinde güvensizlik olup bu hisler seni kemirip birşeyler kuracağına sor öğren kızla muhatap olmaman daha iyi bunu nişanlanıcan kişiye sor ve güven ama yinede içinde kuşku kalırsa daha derinleme araştırabilirsin
bide özellikle bu tarz olaylarda birileri bişiler yapıcak mutlu olucaksa birileride bunu çekemez ve bu tarz şeyler çıkar çokta dikkate almamak laızm kocaya kaçmış becerememeiş geri gelmiş yani fiyasko bi insan senin mutluluğunuda çekememiş olabilir peşin yargılı olma derim herkes dönem dönem hatalar yapabilir sen sözlenicen kişinin seni sevdiğine eminsen onunla konuş içini rahatlat

Son düzenleme:
çok şaşırdım ya,o kız nasıl biri peki,sence yalan söyleme ihtimali nedir?

geçmişi kurcalamak ne sana fayda sağlar ne ilişkine
ama şu var
o süreçte yani ramazan bayramı sularında birlikte miydiniz erkek arkasınla?
ayrıca erkek arkadaşın o kız hakkında ne düşünüyor?
olayı anlat ve ona sor

bana sorarsan bu olay komplo
huzurunuzu kacırmak isteyen mutlulupunuzu kıskananların oyunu
böylesi bi asparagas yüzünden ne ortalıgı ayagı kaldir ne huzurunu boz :delphin:

Önce sozlenicen kisiyle konus. Soyledikleri seni ikna etmezse yine kusku kalirsa kafanda yuzlestir bence. Cunku kafanda kuskuyla bi seylere adim atarsan hep icinde pismanlik olucaktir, keske yuzlestirseydim keske emin olsaydim diye..

Geçmişde ne olmuş ne bitmiş boşverin..
Önünüze bakın
Erkek arkadaşınız sizinle mi?o kişiyle mi?
Sizinle nişanlanıyor..ee daha ne..
Eğer çok canınız sıkıldıysa laf arasında söylersiniz
Ne gereği var yüzleştirmek falan :1closedeyes:

geçmiş geçmiştir derler ama
sinekte ufak mide bulandırır
konuyu pek anlayamadım ama ortada bir yalan varsa eğer o kötü işte

kesin sözleneceğinizi duydu ve çekemezlik yapıyor tipik bir 3. kişi vakaası boşver güzelim sevdiğin adama güvenin varsa kurcalama bile..

içinizdeki bu kuşkuyu çözmeden sakın sözlenmeyin derim.erkek arkadaşınıza sorun

canım yüzlestırmek istersen ..o zaman ıyıden huzurun kacar cunku...sevgılın guvenmıyormusun der cıkar...
o yuzden hıc eskıyı desme...yaranın kabuguylada oynama..bosver...ama yok içim rahat degıl dıyorsanda kırmadan uygun bır dılle sevgılınle konus nısan olayına oyle gır..
kıskanclık içinde yapıyor olabılır...
sevıyormusun sevılıyormusun..
sonsuz guvenın varmı..sen ona bak..guzel canınıda boylelerı yuzunden sıkma...

Son düzenleme:
teşekkür ederim herkese
Okız zaten sağlam bir ayak değil erkek arkadaşımla konuşucam söylicem yüzleştirmek falana banada hiç hoş gelmiyor.Ben böyle şeyler duyduğumda ilk okızın olduğunu bilmiyordum söyledim benimkine dedi bulalım bakalım kımse yuzlestırceksın dıye cok ustume gelmıstı blmiyorum ya yinede evet insanın aklından gitmiyo işte tekrar duymam ama nedense aynı kız söylüyo ozaman ablama söylemişti şimdi bana resmen aklım durdu ondan başka bişey düşünemiyorum ne derece doğru diye...

geçmiş zaman ama şu var o ara birliktemiydiniz..
eger birlikteysen ve dogruysa bu olay üzücü evet.. birde bu ramazan daysa çok yakınnnn!!!!
bilemiyorum çok kritik bir nokta... sevgilinle konuş derim ben..
direk kızın lafıyla hareket etme..

O zamanlar beraber miydiniz ? galiba ayriydiniz...Eger oyle ise, hiç kulak asma.
Ama sevdigin erkekle de konus. bilsin duyduklarini.
Yanliz o kizlara karsi kendinden emin oldugunu goster. Ve sevdigin erkege yuzdeyuz guvendigini goster.
Tabi içinde birsey kalmasin. en iyisi sevdiginle konusmak.

Back