Kime inanacağımı şaşırdım... Allah aşkına akıl verin.

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Ciddi diyorum ülkemizde özellikle devlet hastanesindeki doktorlar " hasta bir an önce gitsin de ..." kafasındalar !!!

Bir hotmon testi yaptırdım 10.gün aldım sonuçları...Sonuçlarım şöyle:

TSH: 0,93 ---- (normalmiş)

FSH: 3,15 ---- (biraz düşükmüş)

LH: 5,35--- (Yorum yapmadı bile)

PROLAKTİN: 17,28 (normalmiş)

Sonuçlarımı dün aldım ama dayanamadım biri ebe biri hemşire iki arkadaşımı aradım. Ebe olan İstanbul.'da Bahçelievler M.Park'ta çalışıyor. Hemşire olanda Iğdır'da özel kadın doğum hastanesinde ünlü bir opr.dr.'un hemşiresi.

Ebe arkadaşım baktı, hiç bir sorun yok fsh biraz düşük ama herkes düşürmeye çalışıyor zaten senin avantajın hem zayıfsın hemde aşırı değil gecikmelerin strestendir üzülme dedi. İçim ferahladı...

Hemşire arkadaşımda sonuçları opr.dr. göstermiş kadın sağolsun aradı bizzat " Canım muayene etmeden ne desem yalan olur ama sonuçların gayet güzel,stresten olmuyordur hiç üzülme fsh biraz düşük e o da bünyeden bünyeye fark gösterir " dedi...

Sabah kendi muayene olduğum (sadece tahlil istedi) dr.a sonuçları gösterdim. ki zaten ilk gittiğimde diena35i dayayıp yollama taraftarıydı.. baktı baktı herşey çok güzel ama yumurtlaman yavaş dedi. haydaaaa buyur burdan yak !
"çocuğun olmaz demiyorum,belki hemen olur ,belki 6 ay sonra belki bi destekle belki de hiç olmaz ben garanti veremem ama diena35 kullan evlenince " dedi.

Kafam karıştı tekrar hemşire arkadaşımı aradım bu kez dr. hanım yine aldı telefonu canım alttan muayene etmeden ne gördü ne bildi,yumurta takibi yapılmadan nasıl teşhis koydu " dedi...

Şimdi Allah aşkına evli olanlar yada uzman olan başından bu illet geçenler bi yardım edin fsh düşük olunca çok mu sorun olur , yumurtlama tembel olunca bebeğim olmaz mı ??? yemin ediyorum ağlamaktan helak oldum ya

bak cnm hiç kendini helak etme evli değilsin sanırım aklına çok takılıyorsa bi özel hastaneye git sadece tahlillerini göster fsh yüksekse bende olduğu gibi başa bela kafayı yedirdi bana drlar biri dio git senin çocuğun olur diğeri buraya gel çabuk tüp bebek yapcaz dio bende karıştım ama biz fshı yüksek olanlar düşürmeye çalışıyoruz yani düşük olmasının bi sorun olacağını ssanmıyorum

lh hormonu fsh hormonundan yüksek olunca pko olma olasılığı varmış öyle okumuştum ama doktorunun söylemesi lazımdı başka doktora göster biz sadece yorum yapabiliriz

lh hormonu fsh hormonundan yüksek olunca pko olma olasılığı varmış öyle okumuştum ama doktorunun söylemesi lazımdı başka doktora göster biz sadece yorum yapabiliriz

Zaten pko geçmişim var canım... ama en son gittiğim özel hastanedeki dr. kist göremiyorum demişti... ama bu dr.da pko asla geçmez diyor

Zaten pko geçmişim var canım... ama en son gittiğim özel hastanedeki dr. kist göremiyorum demişti... ama bu dr.da pko asla geçmez diyor

pko olanların ayrı topiği var tedavi süreçlerinden bahsediyorlar hamile kalanlarda çoğunlukta boşuna stres yapma

peki pcos teshisimi kondu size

Canım 4 yıl önce pko dendi ve 8 ay tedavi gördüm. sonra adetlerim düzene girdi... En son işte 2 ay falan önce özelde gittim ultrasona aldı kist yok dedi...

pko olanların ayrı topiği var tedavi süreçlerinden bahsediyorlar hamile kalanlarda çoğunlukta boşuna stres yapma

İnşallah canım ya ...

Canım 4 yıl önce pko dendi ve 8 ay tedavi gördüm. sonra adetlerim düzene girdi... En son işte 2 ay falan önce özelde gittim ultrasona aldı kist yok dedi....

her doktorun dedigine gorede hareket etme ben birine gittim gercekten moralimi cok bozmustu baska doktora gittimde oyle rahatlattıki icimi ondan sonra adetlerimde bile sorun yasamadım adet donemin duzenliyse zaten korkmana gerek yok olmasa bile ilacla yoluna sokuyorlar cok fazla kist sorunu yasadım bende ama hepside gecti kafanı takma moralini bozdukca daha cok hasta edersin kendini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…