- 1 Aralık 2007
- 1.093
- 189
- 39
Kimolacak bundan sonra uyandığıma soğuk yatağımda?
Kim dinleyecek kalbimi bakacak yüzüme güzel mişim gibi sanki?
Kim tutacak son anda bedenimi havada düşen uçurumlarda
Ben tutarken nefesimi ağzından aldığım ağzımda sakladığım
Uçup gitmesin diye..
Biz büyür dünya değişirken
Birbirimizi düşünüp başkalarıyla sevişirken...
Kim sevişecek kalbiyle?
İnandırıp sevgiye uyutup nefesiyle
Kim ısıtacak teniyle sanki sıcak evim olup
Kış vakti okul dönüşümde
Bu şarkıyı ona dinletebildim ya gözüm açık gitmem artık...Dinlediği her an her kelimeyi anlayacak beni hatırlayacak,içi acıyacak...
Benim içim zaten her an acıyor,bir lafına bakar kollarına koşmam..Bir an için sarılabilsem,kokusunu içime çekebilsem...
Bu benim irademle ilgili bir durum değil ki...Engel olamadığım çok farklı bir şey..Unutmam gerek biliyorum,umutlarımı çürütmem gerek ama yapamıyorum.Elimde değil ki seviyorum hala,deli gibi özledim,sabrediyorum,isyan etmiyorum ama hala yüzüm gülmüyor...
Kim dinleyecek kalbimi bakacak yüzüme güzel mişim gibi sanki?
Kim tutacak son anda bedenimi havada düşen uçurumlarda
Ben tutarken nefesimi ağzından aldığım ağzımda sakladığım
Uçup gitmesin diye..
Biz büyür dünya değişirken
Birbirimizi düşünüp başkalarıyla sevişirken...
Kim sevişecek kalbiyle?
İnandırıp sevgiye uyutup nefesiyle
Kim ısıtacak teniyle sanki sıcak evim olup
Kış vakti okul dönüşümde
Bu şarkıyı ona dinletebildim ya gözüm açık gitmem artık...Dinlediği her an her kelimeyi anlayacak beni hatırlayacak,içi acıyacak...
Benim içim zaten her an acıyor,bir lafına bakar kollarına koşmam..Bir an için sarılabilsem,kokusunu içime çekebilsem...
Bu benim irademle ilgili bir durum değil ki...Engel olamadığım çok farklı bir şey..Unutmam gerek biliyorum,umutlarımı çürütmem gerek ama yapamıyorum.Elimde değil ki seviyorum hala,deli gibi özledim,sabrediyorum,isyan etmiyorum ama hala yüzüm gülmüyor...