Ona göre çok normal demek ki tüm bunlar. Şaştım kaldım. Onun İstediği böyle konuşmasına rağmen ona güvenmemdi herhalde ama bu mümkün değildi tabi. Bir daha konuşmayı düşünmüyorum sildim tamamen.Cinsi Sapik cok net .. Allah islah etsin boylelerini engelle ve bi r daha sakin muhatap olma.. sen gayet normal ve duzgunsun asil anormal olan kendisi..
Haklısınız. Ben de merak ediyorum. Böyle konuşmalarına kim izin veriyor da normal hale geliyor bunlar için?bu adamlar nasıl böyle patavatsız oluyor,kim yüz verip azdırıyor bunları,doğru düzgün adam sayısı o kadar az ki
Ciddi olup olmadığını anlamak için yanlış bir mevzuyu ele alıyorsun bence. Cinsel muhabbetler kişilerin kendi seçimleridir. Çiftler arasında böyle muhabbetler olabilir ki yapmayanına da rast gelmedim henüz. Bir erkeğin ciddi olup olmadığını sana yaklaşımında, ailesi ile tanıştırıp tanıştırmamasında, evlilik planları kurup kurmamasında ara bence. Bunlar olağan muhabbetler. Ama bu cinsel yaklaşımlardan hoşlanmıyorum dersen saygı duymak zorundadır. Kendini frenlemeyi öğrenmek zorundadır. Benim buradan çıkardığım sonuç cinselliğe biraz düşkün bir arkadaş kendisi. Ama cinselliğe düşkün insanlarda evet ciddi düşünebilir. Yani ben ikinizde de bir anormallik görmedim sadece birbirinizin isteklerine daha fazla saygı duymayı öğrenip orta yolu bulmalısınız.Konum ayrıntılıydı düzenlemeye karar verdim kusura bakmayın bayanlar. Sizler yazdıkça anlatayım çünkü toparlayamadım tam anlamıyla. Bir insanın niyetinin ciddi olduğunu nasıl anlarız?
Bir erkek daha tanışalı bir ay olmasına rağmen her şeyi konuşabilir mi karşısındaki ile ciddi olduğunu söylemesine rağmen?
Cümleler Şunlar bayanlar;
-Yanıma gel, beni yanında hayal et, yatağın nasıl gibi salakça Şeyler. Ki bu kişinin yaşı 30 a yakın.
Tepkimi gösterdim. Benim için bu Konuşmalar doğru değil dedim. İlk başta denemek için öyle dedim dedi. Kusura bakma olmaz, Allah yolunu açık etsin dedim. Özür diledi, denemedim hislerime yenildim dedi. Bu şahısla konuşmalarım hep mesafeliyken, mesafeli olmama rağmen Birkaç hafta sonraki konuşmamızda söyledikleri,
Canım bir şey yapmak istedi, bir hoş oldum yine gibi Şeyler söyledi ben ne kadar iğrençleştiğini gördüm. Normal değil ben konuşmam konuşturmam dedim. Tüm bunlar daha tanışalı iki ay bile olmasan gerçekleşti. Birini sevmenin benim için ne olduğunu ve nasıl biri olsun istediğimi anlattım. Normal olmayan ben oldum. En son haddini bildirdikten sonra Hakkını helal et yazdı. Cevap vermedim. Bir daha da muhatap olmam. Şimdi açıklığa kavuştu biraz. Kusuruma bakmayın uzun ve anlaşılmaz olduğu için tepki alırım diye hemen düzeltmeye çalıştım. Ciddi olan birinin bunları konuşması normal mi? Ya da böyle konuşan birinin ciddi olması mümkün mü?
Normal olmayan kim?
Bu arkadaşla tanışalı daha bir buçuk ay gibi bir süre olmuşken hatta ilk bu tür Şeyler konuştuğunda daha 2 hafta olmuşken konuşalı, nasıl olur dedirtiyor insana. Normal bir şekilde konuşurken bunları söylemesi ayrı olay. Uyarmama rağmen yine tek önemsediğinin zevkleri olduğunu göstermesi ve olumsuz cevap verdiğimde de beni sorunlu etmesi sinir bozucu. Ciddi olduğunu da söyledi en baştan ama daha tanımadan etmeden, nasıl tepki alacağını düşünmeden bu kadar rahat olabilir mi ciddi olan insan?Ciddi olup olmadığını anlamak için yanlış bir mevzuyu ele alıyorsun bence. Cinsel muhabbetler kişilerin kendi seçimleridir. Çiftler arasında böyle muhabbetler olabilir ki yapmayanına da rast gelmedim henüz. Bir erkeğin ciddi olup olmadığını sana yaklaşımında, ailesi ile tanıştırıp tanıştırmamasında, evlilik planları kurup kurmamasında ara bence. Bunlar olağan muhabbetler. Ama bu cinsel yaklaşımlardan hoşlanmıyorum dersen saygı duymak zorundadır. Kendini frenlemeyi öğrenmek zorundadır. Benim buradan çıkardığım sonuç cinselliğe biraz düşkün bir arkadaş kendisi. Ama cinselliğe düşkün insanlarda evet ciddi düşünebilir. Yani ben ikinizde de bir anormallik görmedim sadece birbirinizin isteklerine daha fazla saygı duymayı öğrenip orta yolu bulmalısınız.
Kişiden kişiye değişir. Ben sevgilimle 3 yıldır birlikteyim. Bizimde aramızda böyle muhabbetler yaşandı, tam süresini tutmadım kendiliğinden gelişti ama en fazla 1 aylık çıkıyoruzdur başladığında belki de daha az..Ama beni rahatsız etmedi, herhangi bir şüphe de yaratmadı. Ondan sonuna kadar emindim ve sonuna kadarda eminimdir. 3 yıldır hiçbir yamuğunu da görmedim, evleneceğiz yakında kısmetse. Bu tamamen bakış açısı. Cinselliği tabu yada ciddiyetsiz erkeğin yaklaşımı olarak hiçbir zaman görmediğimdendir belki. Ben daha farklı şeylerle yargılarım karşımdakini. Sadakat, yalan,riya vs.. Sapıklığıda başka şeylerde ararım. Bazı insanlar cinselliğe bazı insanlardan daha düşkündür ama bu onun sapık olduğunu da göstermez. Ama sen belli ki hoşlanmıyorsun. Buna kim olursa olsun saygı duymak zorunda.Bu arkadaşla tanışalı daha bir buçuk ay gibi bir süre olmuşken hatta ilk bu tür Şeyler konuştuğunda daha 2 hafta olmuşken konuşalı, nasıl olur dedirtiyor insana. Normal bir şekilde konuşurken bunları söylemesi ayrı olay. Uyarmama rağmen yine tek önemsediğinin zevkleri olduğunu göstermesi ve olumsuz cevap verdiğimde de beni sorunlu etmesi sinir bozucu. Ciddi olduğunu da söyledi en baştan ama daha tanımadan etmeden, nasıl tepki alacağını düşünmeden bu kadar rahat olabilir mi ciddi olan insan?