Kim normal değil?

Aminn... Rabbim butun genc kizlarimizi korusun...

30 yaşında dediginizi okuyana kadar olabilir böyle şeyler diyecektim ama yok adam olmuş 30 sanarsin 17...
O yaştaki çocuklar bile utanır da nasıl bir insan bu kadar rahat olabilir aklım almadı. Daha tanımadan nasıl bir cesaret bu şaşırdım.

O yaştaki çocuklar bile utanır da nasıl bir insan bu kadar rahat olabilir aklım almadı. Daha tanımadan nasıl bir cesaret bu şaşırdım.
17 yaşındayken o cesaret oluyor da işte büyüdükçe yuh ne cesaret diyebiliyor insan kendi kendine geçmişte yaptıklarına bakarak

Yalnızlık vurmuş bi yerlerine anlaşılan. Sen normalsin arkadaşım yol ver gitsin sapık mıdır nedir

Yalnızlık vurmuş bi yerlerine anlaşılan. Sen normalsin arkadaşım yol ver gitsin sapık mıdır nedir
Uzak duruyorum, Allah böylelerinden korusun. Bir de böyle konuşup da yüzüne terbiyesizliğini vurunca ne demek istiyorsun sapık mıyım ben demesi zaten ayrı olay. Demek ki çok normal çok olağan şeyler bunlar onun için.

bence iki tarafta normal :)
erkeklerin bizlere oranla daha net cümleleri ve istekleri vardır aklından geçeni söylemiş ki evlenmeyi düşünsün yada düşünmesin her erkeğin hayatında ki kadını hayal ettiğine inanırım.
belki sizin tavrınıza yaşantınıza uygun olmamış dile getirdikleri ama ben sapık olarak görmedim sadece söylemek için acele etmiş ilişkinin ilerlemesini beklemeliydi.
cinsel çekim yoksa evlilikte olmaz

Demek ki kendini bildi bileli sapık herhalde. Erkek değil mi aynı işte demeyeceğim çünkü hepsi aynı değil. En azından gerçek yüzünü görmüş ve kurtulmuş oldunuz

Öyledir belki bilemiyorum ama daha tanımadan etmeden, karşındakinin nasıl tepki vereceğini bilmeden nasıl bu kadar rahat olunur ki?

Demek ki kendini bildi bileli sapık herhalde. Erkek değil mi aynı işte demeyeceğim çünkü hepsi aynı değil. En azından gerçek yüzünü görmüş ve kurtulmuş oldunuz
Gerçekten öyle. Şükür ki ne olduğunu en başından görmüş bilmiş oldum.

Adam resmen sapık sızde cok ıyı bılıyorsunuz kı sızın yaptıgınız dogru olan bosverın konusmayıda kesmıssınız nasıl olsa

Öyledir belki bilemiyorum ama daha tanımadan etmeden, karşındakinin nasıl tepki vereceğini bilmeden nasıl bu kadar rahat olunur ki?
hatası o zaten çok acele etmiş bu tarz bir sohbet için ilişkiler ilerlediğinde bence konuşulmalı yoksa ciddi sorunlar yaşanabiliyor.
umarım gönlünüze göre biri ile tanışırsınız sadece ciddi ilişkilerde böyle sohbetler olabileceğini bilmenizi isterim

Hayırlısı olsun. Bilmiyorum ben hiçkimse ile bu tür sohbetler içerisine girmedim şimdiye kadar. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Adam resmen sapık sızde cok ıyı bılıyorsunuz kı sızın yaptıgınız dogru olan bosverın konusmayıda kesmıssınız nasıl olsa
Insan düşünüyor yahu nasıl olur da utanmadan karşısındakine bu muameleyi yapar diye. Düşünüyorum düşünüyorum yine aynı şeyleri söylerdim, aynı Cevapları verirdim. Hayırlısı olsun artık umarım herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkar.

Valla canım bu adamın senin gibi saf ve bi o kadarda aynı duyguları hissettiğini düşünmüyorum .

Valla canım bu adamın senin gibi saf ve bi o kadarda aynı duyguları hissettiğini düşünmüyorum .
Haklısınız. Zaten herhangi bir his yoktu içimde. Sadece oturaklı ve olgun olduğunu düşündüğümden nasıl biri bilmek istedim. Yanıldım, zaten onun ilgilendiği konu apayrıydı anlaşıldığı gibi.

Allah yüzüne bakmış . ilk başta belli etmiş kendini . Bu devirde artık güvenmek çok zor

Allah yüzüne bakmış . ilk başta belli etmiş kendini . Bu devirde artık güvenmek çok zor
Öyle gerçekten. Çok şükür ki en başından ne olduğu belli oldu. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Cinsi Sapik cok net .. Allah islah etsin boylelerini engelle ve bi r daha sakin muhatap olma.. sen gayet normal ve duzgunsun asil anormal olan kendisi..

İlişkiniz çok yeni
istekleri bana sizinle ciddiymiş gibi gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…