- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
Aminn... Rabbim butun genc kizlarimizi korusun...Üzücü bir durum gerçekten. Daha en baştan böyle konuşunca nasıl kırmadan reddederim dedim ama sonunda sinirleri bozulan ben oldum. Çok Ayrıntılı yazamadım ama birkaç arkadaş ilk Yazdığım haliyle okumuşlar anlamışlar sağolsunlar. İlişkinin hiçbir döneminde bu sohbetler benim için doğru olmaz. Ama böyle düşündüğüm için anormal muamelesi gördüm çok şaşırdım. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.
O yaştaki çocuklar bile utanır da nasıl bir insan bu kadar rahat olabilir aklım almadı. Daha tanımadan nasıl bir cesaret bu şaşırdım.30 yaşında dediginizi okuyana kadar olabilir böyle şeyler diyecektim ama yok adam olmuş 30 sanarsin 17...
17 yaşındayken o cesaret oluyor da işte büyüdükçe yuh ne cesaret diyebiliyor insan kendi kendine geçmişte yaptıklarına bakarakO yaştaki çocuklar bile utanır da nasıl bir insan bu kadar rahat olabilir aklım almadı. Daha tanımadan nasıl bir cesaret bu şaşırdım.
Uzak duruyorum, Allah böylelerinden korusun. Bir de böyle konuşup da yüzüne terbiyesizliğini vurunca ne demek istiyorsun sapık mıyım ben demesi zaten ayrı olay. Demek ki çok normal çok olağan şeyler bunlar onun için.Yalnızlık vurmuş bi yerlerine anlaşılan. Sen normalsin arkadaşım yol ver gitsin sapık mıdır nedir
Uzak duruyorum, Allah böylelerinden korusun. Bir de böyle konuşup da yüzüne terbiyesizliğini vurunca ne demek istiyorsun sapık mıyım ben demesi zaten ayrı olay. Demek ki çok normal çok olağan şeyler bunlar onun için.
Öyledir belki bilemiyorum ama daha tanımadan etmeden, karşındakinin nasıl tepki vereceğini bilmeden nasıl bu kadar rahat olunur ki?bence iki tarafta normal :)
erkeklerin bizlere oranla daha net cümleleri ve istekleri vardır aklından geçeni söylemiş ki evlenmeyi düşünsün yada düşünmesin her erkeğin hayatında ki kadını hayal ettiğine inanırım.
belki sizin tavrınıza yaşantınıza uygun olmamış dile getirdikleri ama ben sapık olarak görmedim sadece söylemek için acele etmiş ilişkinin ilerlemesini beklemeliydi.
cinsel çekim yoksa evlilikte olmaz
Gerçekten öyle. Şükür ki ne olduğunu en başından görmüş bilmiş oldum.Demek ki kendini bildi bileli sapık herhalde. Erkek değil mi aynı işte demeyeceğim çünkü hepsi aynı değil. En azından gerçek yüzünü görmüş ve kurtulmuş oldunuz
hatası o zaten çok acele etmiş bu tarz bir sohbet için ilişkiler ilerlediğinde bence konuşulmalı yoksa ciddi sorunlar yaşanabiliyor.Öyledir belki bilemiyorum ama daha tanımadan etmeden, karşındakinin nasıl tepki vereceğini bilmeden nasıl bu kadar rahat olunur ki?
Hayırlısı olsun. Bilmiyorum ben hiçkimse ile bu tür sohbetler içerisine girmedim şimdiye kadar. Allah iyilerle karşılaştırsın.hatası o zaten çok acele etmiş bu tarz bir sohbet için ilişkiler ilerlediğinde bence konuşulmalı yoksa ciddi sorunlar yaşanabiliyor.
umarım gönlünüze göre biri ile tanışırsınız sadece ciddi ilişkilerde böyle sohbetler olabileceğini bilmenizi isterim
Insan düşünüyor yahu nasıl olur da utanmadan karşısındakine bu muameleyi yapar diye. Düşünüyorum düşünüyorum yine aynı şeyleri söylerdim, aynı Cevapları verirdim. Hayırlısı olsun artık umarım herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkar.Adam resmen sapıksızde cok ıyı bılıyorsunuz kı sızın yaptıgınız dogru olan bosverın konusmayıda kesmıssınız nasıl olsa
Valla canım bu adamın senin gibi saf ve bi o kadarda aynı duyguları hissettiğini düşünmüyorum .Konum ayrıntılıydı düzenlemeye karar verdim kusura bakmayın bayanlar. Sizler yazdıkça anlatayım çünkü toparlayamadım tam anlamıyla. Bir insanın niyetinin ciddi olduğunu nasıl anlarız?
Bir erkek daha tanışalı bir ay olmasına rağmen her şeyi konuşabilir mi karşısındaki ile ciddi olduğunu söylemesine rağmen?
Cümleler Şunlar bayanlar;
-Yanıma gel, beni yanında hayal et, yatağın nasıl gibi salakça Şeyler. Ki bu kişinin yaşı 30 a yakın.
Tepkimi gösterdim. Benim için bu Konuşmalar doğru değil dedim. İlk başta denemek için öyle dedim dedi. Kusura bakma olmaz, Allah yolunu açık etsin dedim. Özür diledi, denemedim hislerime yenildim dedi. Bu şahısla konuşmalarım hep mesafeliyken, mesafeli olmama rağmen Birkaç hafta sonraki konuşmamızda söyledikleri,
Canım bir şey yapmak istedi, bir hoş oldum yine gibi Şeyler söyledi ben ne kadar iğrençleştiğini gördüm. Normal değil ben konuşmam konuşturmam dedim. Tüm bunlar daha tanışalı iki ay bile olmasan gerçekleşti. Birini sevmenin benim için ne olduğunu ve nasıl biri olsun istediğimi anlattım. Normal olmayan ben oldum. En son haddini bildirdikten sonra Hakkını helal et yazdı. Cevap vermedim. Bir daha da muhatap olmam. Şimdi açıklığa kavuştu biraz. Kusuruma bakmayın uzun ve anlaşılmaz olduğu için tepki alırım diye hemen düzeltmeye çalıştım. Ciddi olan birinin bunları konuşması normal mi? Ya da böyle konuşan birinin ciddi olması mümkün mü?
Normal olmayan kim?
Haklısınız. Zaten herhangi bir his yoktu içimde. Sadece oturaklı ve olgun olduğunu düşündüğümden nasıl biri bilmek istedim. Yanıldım, zaten onun ilgilendiği konu apayrıydı anlaşıldığı gibi.Valla canım bu adamın senin gibi saf ve bi o kadarda aynı duyguları hissettiğini düşünmüyorum .
Öyle gerçekten. Çok şükür ki en başından ne olduğu belli oldu. Allah iyilerle karşılaştırsın.Allah yüzüne bakmış . ilk başta belli etmiş kendini . Bu devirde artık güvenmek çok zor