Aynen öyle. Ama sonunda beni sorunlu ilan etti öyle demeyin :) ben asıl onun normal olmadığını söylemediğim için sorunlu olmuş oldum. Inanamadım nasıl böyle olabilir bir insan dedim.Bunun adı ciddiyim ben adı altında karşıdakine cinsel atışlar yapmaktır.
Baya salak sandı herhalde seni, esas salak kendisi
Kusura bakmayın konuyu özetlemek için düzenleyemeden yorum yapıldı.Başlıktaki sorunun cevabını veriyorum. Sen.
Aynen öyle. Ama sonunda beni sorunlu ilan etti öyle demeyin :) ben asıl onun normal olmadığını söylemediğim için sorunlu olmuş oldum. Inanamadım nasıl böyle olabilir bir insan dedim.
Ben bu şahısla hep mesafeli konuştum ki zaten aklım almıyor dememin sebebi bu kesinlikle bu tür Şeyler konuşacak rahatlığı vermemişken nasıl olur da rahatça konuşabilir dedim hep. Aklım almadı bunu. Bu kişiyle iş sebebiyle yüz yüze gelmeyeceğimi bilsem tepkim çok daha ağır olurdu ama ben konuşmam konuşturmam böyle Şeyler demekle yetindim.Bu cocugun sevimsiz olmasinin en temel nedeni normal olmadiginizi soylemesi.
Diger durumlara libido, fazla rahatlik, gevseklik vs diyebiliriz.
Ama insanin kendi gibi olmayana anormal demesi sacma ve saygisizca.
Normali ve anormali ki belirliyor ki?
Onun gibi fantazi dunyasini ozgurce paylasmayani anormal yapan ne?
Tabii ona bu cureti veren de sizsiniz.
Sizin kafa yapiniza uymadigi her halinden belli olan birine neden idealinizdeki insandan bahsediyorsunuz?
Madem size gore cok ucuk davraniyor neden hemen haddini bildirmiyorsunuz 'kim oluyorsun' diye?
Sadece 'dur, sus' demekten bahsetmiyorum tabii saglam bir ayar cekseydiniz haddini bilirdi.
İnsanlara nerede duracaklarini soylemezseniz geneli gaza basar boyle.
O da yetmez hakliyken haksiz, sucsuzken suclu olur, normali anormali sorgular hale gelirsiniz.
Ben bu şahısla hep mesafeli konuştum ki zaten aklım almıyor dememin sebebi bu kesinlikle bu tür Şeyler konuşacak rahatlığı vermemişken nasıl olur da rahatça konuşabilir dedim hep. Aklım almadı bunu. Bu kişiyle mesleklerimiz aynı. Yüz yüze gelmeyeceğimi bilsem tepkim çok daha ağır olurdu ama ben konuşmam konuşturmam böyle Şeyler demekle yetindim.
Aynı yerde değiliz. Belki yazdıklarımdan anlaşılmıyor ama gerçekten konuşmalarım normal bir arkadaşla konuşma şeklindeydi. Beni çekici buluyor musun gibi sorular sorup duruyordu ben insanlara öyle bakmam, düşünmedim öyle bir şey dedim hep ama o bu mesafeye rağmen iğrençleşti.Yuz yuze gelmeyeceginizi bilseniz tepkiniz daha agir olurmus ya...
Asil yuz yuze geleceginiz icin tepkiniz daha agir olmaliydi.
Size bakarken, ayni ortamda kafasindan ne tilkiler gectigini cesurca anlatmis.
Mesafeli konustugunuz icin bu rahatligini akliniz almamis ama...
'Ben boyle seyler konusmam, konusturmam' dediginiz insan durup dururken gelip bunlari soylediyse...
Ustelik ayni is yerinde calisiyorsaniz bunun adi sozlu tacizdir ve sikayet gerektirir.
Yani o sizin dediginizin aksine sizin ona bu rahatligi verdiginizi dusunmus.
Cunku aksi halin tacize girdigini herkes bilir.
Aynı yerde değiliz. Belki yazdıklarımdan anlaşılmıyor ama gerçekten konuşmalarım normal bir arkadaşla konuşma şeklindeydi. Beni çekici buluyor musun gibi sorular sorup duruyordu ben insanlara öyle bakmam, düşünmedim öyle bir şey dedim hep ama o bu mesafeye rağmen iğrençleşti.
İşte ben bu yüzden paylaştım. Zaten böyle sorular sorup iğrençleşmeden önce ben onun ağırbaşlı, olgun biri olduğunu düşündüm. Daha bir ay olmuşken tanışalı ve belki haftada bir iki defa konuşmuşken böyle şeyler konuşması sohbetlerine istediği cevapları vermediğim için bana ettiği muameleden dolayı paylaştım. Yazdığım mesajların, Konuşmalarımın hiçbiri o yöne çekilmeyecek şeylerdi. Baktım haddini aşıyor olmayacağını söyledim bir daha muhatap olmadım.Ben bundan sonrasi icin bir hemcinsiniz olarak tavsiyede bulunmus olayim.
Bir erkek 'beni cekici buluyor musun' diyorsa arkadan gelecekler bellidir.
'Ben insanlara oyle bakmam, dusunmedim oyle bir sey' onlar tarafindan potansiyel olarak algilanir.
Yani 'hayir' demiyorsunuz, devam ederse daha somut bir cevap alabilecegini dusunmus, detaya inmis.
Direkt 'hayir, sana o gozle bakmiyorum' deseydiniz daha net olurdu.
Tabii gercekten bir sey hissetmiyorsaniz...
Ama anlasilan siz onu degerlendirmek istemis fakat size daha duygusal yaklasmasini beklemissiniz.
Oysa direkt 'beni cekici buluyor musun' diye damardan giren birinin niyeti bellidir.
Yani beklentileriniz birbirinden cok farkli o nedenle birbirinizi anormal buluyorsunuz.
Allah Razı olsun. Gerçekten ben bilemedim kırmamak için yüzüne çarpmadım terbiyesizliğini benim için doğru değil dedim ama sonunda bana insanlara güvenmiyorum diye ettiği muameleye şaşırdım. Böyle birine nasıl Güvenilir ki? Önceliği zevkleri olan birine insan nasıl güvenebilir?Bence kesinlikle suc sizde degil. Siz okudugum kadariyla erdemli birisiniz, en dogru olani yapmışsınız! Boyle sapiklara mahal vermemek lazim, boyle birinin amaci ciddiyet degil, cinselliktir bemce...
En iyisini yapmissiniz bitirmekle.. Zaten boyleleri yuzunden hep genc kizlarimiz pisman olacak seyler yapiyo ama helal olsun siz cok mantikli davranmissiniz. Kimin ne dedigi hic onemli degil, o sapik adaminda ne dedigi zerre kadar umrunuzda olmasin siz en dogrusunu yapmissiniz tebriklerAllah Razı olsun. Gerçekten ben bilemedim kırmamak için yüzüne çarpmadım terbiyesizliğini benim için doğru değil dedim ama sonunda bana insanlara güvenmiyorum diye ettiği muameleye şaşırdım. Böyle birine nasıl Güvenilir ki? Önceliği zevkleri olan birine insan nasıl güvenebilir?
Üzücü bir durum gerçekten. Daha en baştan böyle konuşunca nasıl kırmadan reddederim dedim ama sonunda sinirleri bozulan ben oldum. Çok Ayrıntılı yazamadım ama birkaç arkadaş ilk Yazdığım haliyle okumuşlar anlamışlar sağolsunlar. İlişkinin hiçbir döneminde bu sohbetler benim için doğru olmaz. Ama böyle düşündüğüm için anormal muamelesi gördüm çok şaşırdım. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.En iyisini yapmissiniz bitirmekle.. Zaten boyleleri yuzunden hep genc kizlarimiz pisman olacak seyler yapiyo ama helal olsun siz cok mantikli davranmissiniz. Kimin ne dedigi hic onemli degil, o sapik adaminda ne dedigi zerre kadar umrunuzda olmasin siz en dogrusunu yapmissiniz tebrikler