Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hıııı ilginçççççç CADIARZUCADIARZUCADIARZU ya karşımdaki insanın enerjisi yansır bana bilmem seninki gibi mi ama mesela karşımdakinin morali bozuksa benimde o günüm enerjisiz geçer mutluysa bende o gün oldukça enerjik olurummmm heralde bu kadar,, ama sende 32 yaşındayım diyosun incelenmesi gereken numune bi kişilik olabilirsinnn :roflol::tomato::roflol:
hıııı ilginçççççç CADIARZUCADIARZUCADIARZU ya karşımdaki insanın enerjisi yansır bana bilmem seninki gibi mi ama mesela karşımdakinin morali bozuksa benimde o günüm enerjisiz geçer mutluysa bende o gün oldukça enerjik olurummmm heralde bu kadar,, ama sende 32 yaşındayım diyosun incelenmesi gereken numune bi kişilik olabilirsinnn :roflol::tomato::roflol:
bende kişiliğimde sorun yasıyorum bigün cok iyi melek gibi biri bigün cok bencil biiri anlayamıom kendimi hiç bölyle biri olmak istemezdim cokta kararsız ama dısardanda beni cok güclü görüyolar ne hikmetse:)