• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kim kişilik bunalımı yaşamıyorki

pelincan

evlat nefes gibi
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
2.433
12
683
49
merhaba 32 yaşındayım ve bazen kendime şaşırıyorum çok çabuk öfkelenebiliyorum kinde tutamıyorum nasılbir kişilik bu anlayamadım.

Son düzenleme:
hıııı ilginçççççç CADIARZUCADIARZUCADIARZU ya karşımdaki insanın enerjisi yansır bana bilmem seninki gibi mi ama mesela karşımdakinin morali bozuksa benimde o günüm enerjisiz geçer mutluysa bende o gün oldukça enerjik olurummmm heralde bu kadar,, ama sende 32 yaşındayım diyosun incelenmesi gereken numune bi kişilik olabilirsinnn :roflol::tomato::roflol:

hıııı ilginçççççç CADIARZUCADIARZUCADIARZU ya karşımdaki insanın enerjisi yansır bana bilmem seninki gibi mi ama mesela karşımdakinin morali bozuksa benimde o günüm enerjisiz geçer mutluysa bende o gün oldukça enerjik olurummmm heralde bu kadar,, ama sende 32 yaşındayım diyosun incelenmesi gereken numune bi kişilik olabilirsinnn :roflol::tomato::roflol:

bendede aynısı olur mutsuzla mutsuzluğunu paylaşırım kötügün dostuyumdur

Son düzenleme:
bende kişiliğimde sorun yasıyorum bigün cok iyi melek gibi biri bigün cok bencil biiri anlayamıom kendimi hiç bölyle biri olmak istemezdim cokta kararsız ama dısardanda beni cok güclü görüyolar ne hikmetse:)

Back