kim kardasian sorunsali !!!

Kendisi sanki brad Pitt. Sen onun seni boyle küçük görmesine izin verme canım bi arkadasim var kız dünya güzeli ama sevgilisi allahın gücüne gitmesin ama frankestain gibi bisey
Kız buna yüz verdi tepesine çıkardı kıza sürekli suran şöyle buran boyle gibi aşağılayıcı laflar etmeye başladı kız da yol verdi en sonunda. Çocuk simdi kopek oldu arkadaşımın peşinde. Bence sen de onun kusurlarını yüzüne vur ama direkt değil mesela sana kırıcı bi laf ettiğinde sen de alttan alttan kendisini çok beğenmediğini belli et. O da biraz kendini kotu hissetsin bak mesela fake bi hesap ac yakışıklı bi erkeğin fotosunu koy ama fake olduğu da anlasilmasin kendine mesaj at sonra onun yaninda oku. AA tipi de iyiymis de gül geç. O zaman nasıl moraracak seninki. Seni cepte bilmesin. Ben de bu numarayı benimkine sik sik yapıyorum o sürati gormelisin ahahha. Dene yüzde yüz çalışıyor

aman be kardeş kim kardishıan kim o kim anca ulaşamıcaklara kadınlara hasta olur bu erkekler oyüzden hiç takma bile kendine güven özgüvenin olsun pasif olarak görme kendini ..tak takıştır allah aşkına takma bile bunları bırak baksın anca bakar zaten :)

kadına mal gözüyle bakan bir erkek işte,kadındaki beyin önemli değil popo olsun yeter,kendi bilgisinin kıtlığını meydana çıkarmasın işte..alt düzey yaşayıp gitsin, peh!

kadin konu acip ortadan yok olmus.neden cvb vermiyosun.Nisanlinda sorun varsa sendede var.hangi akillikadin baskasina tel.lafoto yollarki.... cok sinirlendim bu neya.

onun size yaptığını siz de ona yapın, kendine gelmesini sağlar belki de nişanlınız sizi sadece gaza getirmek için yapıyordur bunları? ama kendisine dip not olarak tek başına gaza gelinmeyeceğini belirtmenizde fayda görüyorum ((=

eşim nadiren de olsa yanındakilerin gazıyla "şööle bi ukrayna tatili iyi gider, haklısınız beyler. dese" gidin hayatım biz de şööle bi italya turu yapalım derim... onların canı var da bizim yok mu (=

saf ve masum bir yaklaşım olmalı bir kere erkekte size karşı.
bu tarz şeyler çok çirkin :/

Konu hortlamis tekrar
Düğüne 1.5 ay vardi sanirim ilk acildiginda.
Belki evlenecekler kizin kafasina girmeyin

Belki nişanlınız size o fotoğraflarla mesaj vermek istiyor bunu düşündünüz mü peki ?
''Fotoğrafları görsün, kıskansın belki bir şeylere adım atabilir (spor gibi..)'' bu tarz düşünmüş olabilir ?
Mesela kendinize bir saygınız olsun. Fiziğinize bakın. Spor yapın beslenme düzeninize dikkat edin. İmaj değişikliği yapın.

Ve lütfen ciddi olun. Nişanlılık dönemi bile olsa fotoğraf ve cinsel konuşmamaya özen göster ve ağırlığını koru. Cool tarz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…