kim kardasian sorunsali !!!

Kim Kardashian i begenenler var mi gercekten yaa
Zevkler ve renkler tartısılmaz tamam da ne bıleyım..
Bem olsam ben fena sogurdum.. Elbette baska kadinlari da begenebilir ama Kim Kardashian nedir ya. Onu begeniyorsan beni begenme derim heralde

Bütün yorumlara katıldım ama en çok nişanlınızın telefonundan kimin resminin olmasına şaşırmamanıza dahası kendinizi onunla kıyaslamanıza şaşırdım.ilk başta okurken kimin resmini gördüm sizce ne yapmalıyım falan yazacaksınız sandım.

Kim kardashian=popo.
Nişanlınız=koca popoluları beğenen bir zevksiz.
Siz=kendini sadece popoyla simgeleşmiş biriyle kıyaslayan,hatayı nişanlısında değilde kendi fiziğinde arayan klasik özgüvensiz insan.

Amma çok popo demişim. Herneyse zaten yapılan yorumların hepsi cuk oturmuş. Benim ciğerim soldu şöyle hödükleri tepenize çıkarmayın diye diye.Allah başıma vermesin ama böyle bir durum olsa o çok kıymetli poposuna basarım böyle ergen nişanlının.

Ben de anlamıyorum bu Kim Kardashian'ın olayını. Eşime de soruyorum diyorum ben mi zevksizim, ben mi anlamıyorum yok diyor, kocaman bir arkası var diyor (beğendiği kadınları söylemekten de çekinmez eşek). Ama anlaşılan beğenenlerin sayısı da az değil ki kadın bizde bile olay. Ne dizisini biliriz ne hayatını biliriz bir tek poposundan haberimiz var milletçe.:KK53: Kim beğeniyor bu kadını kim fenomen yapıyor çıksın ortaya :KK53:

Büyük toto iyidir
images

Merhaba arkadaslar aslinda boyke bi konuyu acmak istemiyordum ama bu dusunceyle kafayi usutecegim ustelik dugunume 15gun var.. Kisaca bahsedeyim..
Nisanlimin telefonunda kim kardasianin kalca fotolarini gordum bundan 3 Ay once evet bana buyuk kalcali ince belli begendigini soyledi sorun su ki ben oyle degilim bende popo yok gogus yok bacaklarim kalin vucudum oyle puruzsuz degil ben 3aydir ne ona yaklasabiliyorum ne de eskisi gibi foto cinsel mesajlasnam oluyir kendimden sogudum ayrica eskiden foto gonderince begenirdi simdi daha seksi gonder diyor aklima o kadinin fotolari geliyor ve kendimden sogudum cok ozur dileyerek yazdim cok uzuluyorum ve nisanlim 35 yasinda suan evlenmek bile istemiyofum o derece.
kendinden neden soğuyorsun ki ? ayrıca koskoca adama öyle fotoğraflar atıp kendini beğendirmeye çalışırsan beğenmediği anda tabiki soğursun kendinden de herşeyden de allah aşkına nedir şu beğendirme çabaları ..sanki kendileri çok matah birşey gibi yok onun totosu yok bunun beli ..

Ben de anlamıyorum bu Kim Kardashian'ın olayını. Eşime de soruyorum diyorum ben mi zevksizim, ben mi anlamıyorum yok diyor, kocaman bir arkası var diyor (beğendiği kadınları söylemekten de çekinmez eşek). Ama anlaşılan beğenenlerin sayısı da az değil ki kadın bizde bile olay. Ne dizisini biliriz ne hayatını biliriz bir tek poposundan haberimiz var milletçe.:KK53: Kim beğeniyor bu kadını kim fenomen yapıyor çıksın ortaya :KK53:
şu twerk olayları çıktı çıkalı büyük popo moda e kimin de maşallahı var bu konuda :KK66: o zevk meselesi herkes pilav sevecek diye kural yok sonuçta:KK59:

Allah razı olsun o twerk modasından zaten. Keşke hepsi büyük sevse küçülteceğiz diye bir yerlerimizden ter akıyor.:KK53:
aynen ya şimdi de dad bod çıkmış hangi akla hizmet kim çıkartmışsa zaten koca göbekli adamlar vardı şimdi tam oldu dad bod nedir allah aşkına ya bunun yanında kim falan halt yemiş :KK52::KK53:

Merhaba arkadaslar aslinda boyke bi konuyu acmak istemiyordum ama bu dusunceyle kafayi usutecegim ustelik dugunume 15gun var.. Kisaca bahsedeyim..
Nisanlimin telefonunda kim kardasianin kalca fotolarini gordum bundan 3 Ay once evet bana buyuk kalcali ince belli begendigini soyledi sorun su ki ben oyle degilim bende popo yok gogus yok bacaklarim kalin vucudum oyle puruzsuz degil ben 3aydir ne ona yaklasabiliyorum ne de eskisi gibi foto cinsel mesajlasnam oluyir kendimden sogudum ayrica eskiden foto gonderince begenirdi simdi daha seksi gonder diyor aklima o kadinin fotolari geliyor ve kendimden sogudum cok ozur dileyerek yazdim cok uzuluyorum ve nisanlim 35 yasinda suan evlenmek bile istemiyofum o derece.
Senin foto göndermen itici bi davranış ayrılırsan ailene yaysa ya rezil bir adamsa ayrıca daha iyisini gönder diyo ki bunlar da yetmemiş ona evlenilecek bi tip degil ki..

Twerk ne? Dad bod ne? Ay kizlar twerk arattirayim instaya dedim, pisman oldum!!! Igrencc! baska bisi kastediyosunuz umarim. Bad dod hadi neyse gobekli gobekli abiler ama twerk ne yaaa :/

Kim Kardashian gotu hayal edende var karisinin dogum catlaklarini sevip seni bu halinle daha cok seviyorum diyende...

aynen ya şimdi de dad bod çıkmış hangi akla hizmet kim çıkartmışsa zaten koca göbekli adamlar vardı şimdi tam oldu dad bod nedir allah aşkına ya bunun yanında kim falan halt yemiş :KK52::KK53:

Bence olumlu açıdan bakalım buna. Umarım moda diye o göbekliler revaçta olur, ikinci plana atılan six pack'liler bize kalır oh ohh:KK76:

Twerk ne? Dad bod ne? Ay kizlar twerk arattirayim instaya dedim, pisman oldum!!! Igrencc! baska bisi kastediyosunuz umarim. Bad dod hadi neyse gobekli gobekli abiler ama twerk ne yaaa :/
yeni dünya gerçekleri şekerim yapacak birşey yok bu akımı çıkaranlar utansın resmen totosu başı ayrı oynuyor herkesin:KK14:

X