kim kardasian sorunsali !!!

O zaman sende karın kasli erkeklerden hoşlaniyorum de yapsin bakalim erkekler kadinlarin fiziģinin hep kusursuz olmasini istiyor ama gobekleri iki metre öteden gidiyor

valla hangi birine sasiracagimi sasirdim !!!
siz neden boyle resimler gonderiyorsunuz Allah askina ...herseyi gectim velev ki nikah olmadi bisey cikti bozuldu,peki o resimler ne olacak ???
adamin telefonunda boyle resimler gordugunuzde ' sizin o kadina benzemediginize ' degil, nisanlinizin boyle resimleri telefonunda bulundurmasina uzulmeniz daha dogru olurdu. ne desem bilemedim...

Bi daha senden ole bi resim isterse popona yastik bagla ustune tayt giyin cek yolla:KK66: tobe allahim daha neler duyacagim senin kendine neden guvenin gidio onu da anlamadim adama iki tane carpsaydin da bak gercek dunyada bu popodan var deseydin ayy sinir oldum:KK62:

Kim kardashian gibi koca .ötlü bi hatunun nesini begenmis ya
Aman neyini takiyosun ki öyle büyük kalcalari zayiflatmak ne kadar zor biliyormusun acaba? her yerde kalcan dikkat ceker millet cok oturuyoda ondan oluyo falan sanir hicte güzel bisi deil bakma bu aralar moda olduguna onun modasida gececek bir gün bence
ayrica kendinden degil nisanlindan soguman lazimdi sucu hep kendinde arayip kompleks yapmissin. bu düsüncen cok yanlis özgüvenini zedeliyosun

Bazen ''düşünsem aklıma gelmez'' dediğim konular şok etkisi yaratıyor bende,uzunca süre çıkamıyorum.:KK57:
Nişanlınız çok ilginç.Siz de ondan ilginç.Sayfaları okuyamadım ama fotoğraf gönderme olayını çözebilirsem yorum yapabilirim..:KK57:

Cozum dusunerekten yaziyorum;
Kim ablamiz beline korse takiyo, nefessiz birakan korselerden. Ayrica kalcalarida sahte.
Senin yapabilecegin sey o korselerden giymek, ve bir an once rejime baslayip bol bol squad yapmak. Gelin olacan madem, tut biraz kendini kilo ver rahat rahat evlen. Evlendikten sonrada squadlara devam et, saglikli beslen, yuruyus yap filan.
Kendine guvenin birkac kilo vermekle (emin ol) geri donecektir.

Cozum dusunerekten yaziyorum;
Kim ablamiz beline korse takiyo, nefessiz birakan korselerden. Ayrica kalcalarida sahte.
Senin yapabilecegin sey o korselerden giymek, ve bir an once rejime baslayip bol bol squad yapmak. Gelin olacan madem, tut biraz kendini kilo ver rahat rahat evlen. Evlendikten sonrada squadlara devam et, saglikli beslen, yuruyus yap filan.
Kendine guvenin birkac kilo vermekle (emin ol) geri donecektir.

Kız zaten zayıfım popom göğsüm yok demiş, Aksine kilo alması lazım :KK53:

X