kim kardasian sorunsali !!!

Bide tatlım sen kendinden neden nefret eder oldun onu anlamadım. Azcık kendine güven ve dik dur. Sen kendini begenmezsen karsındaki hic begenmez. Bikeresinde erkek arkadasımda bana demişti, sen 50 kilo olsan süper olurdu aslında diye. 60 kiloyum boyum 1.70. Bende hazır 50 kilo olanlar var neden onlardan birinde denemedin şansını dedim beni yanlıs anladın ben öyle demedim,sen böylede güzelsin sadece fikrimi söyledim,kilo vs ne Önemi var ben seni ondanmı seviyorum, bidaha sakın bana böyle bişey söyleme falan demeye başladı. Paçalarını tutustur, o nefret etsin kendinden sen neden ediyorsun?

Bu kadar takmayın ya erkeklerin çoğunda vardır o ünlü tiplerin kalça göğüs fotoları. Onlara sadece bakarlar, gerçek dünyada da yüreğiyle severler. Kör değil görmüş ve sevmişki sizi evleniyor.
Şimdiden mutluluklar....

Yüreği bizim, penisi elin olsun diyorsunuz yani :)

Merhaba arkadaslar aslinda boyke bi konuyu acmak istemiyordum ama bu dusunceyle kafayi usutecegim ustelik dugunume 15gun var.. Kisaca bahsedeyim..
Nisanlimin telefonunda kim kardasianin kalca fotolarini gordum bundan 3 Ay once evet bana buyuk kalcali ince belli begendigini soyledi sorun su ki ben oyle degilim bende popo yok gogus yok bacaklarim kalin vucudum oyle puruzsuz degil ben 3aydir ne ona yaklasabiliyorum ne de eskisi gibi foto cinsel mesajlasnam oluyir kendimden sogudum ayrica eskiden foto gonderince begenirdi simdi daha seksi gonder diyor aklima o kadinin fotolari geliyor ve kendimden sogudum cok ozur dileyerek yazdim cok uzuluyorum ve nisanlim 35 yasinda suan evlenmek bile istemiyofum o derece.
KİM'i bulamaz KİM'i bilemez işte :) Nişanlın da bulmuş bunuyor.Kim'in eşi gibi çalış çabala o kadar paraya sahip ol ben estetik olurum sana de.Şaka bir yana da kendisi İngiliz prensi falan mı ? Yaşlanınca o göbeği illa salacak.Neyin egosu.Biraz sinirlendim kusura bakma ama seni bu şekilde üzdüğü için.

aman yaa takma kafana foto motoda yollama artık ne yolluyorsun kendi psikolojini bozuyorsun hoş dediğin kadın psikoloji bozcak kadın değil aslında bizim erkekler büyük toto hastası ama hatun türk olsa balina bilmem ne kezban diyorlar yabancı olunca ağızlarının suyu akıyor o yüzden takma kafanı yani genetik olaylar bunlar :KK45: foto falan istersede sen bakcak foto buluyorsun gerek yok de:KK14:

Kim kardashiani begeniyo olabilir bu gayet normal ama telefonunda kalca resmini birak normal resmini bulunduracak kadarda degil! Korkarim siz ona yetemeyeceksiniz :KK43:

Merhaba arkadaslar aslinda boyke bi konuyu acmak istemiyordum ama bu dusunceyle kafayi usutecegim ustelik dugunume 15gun var.. Kisaca bahsedeyim..
Nisanlimin telefonunda kim kardasianin kalca fotolarini gordum bundan 3 Ay once evet bana buyuk kalcali ince belli begendigini soyledi sorun su ki ben oyle degilim bende popo yok gogus yok bacaklarim kalin vucudum oyle puruzsuz degil ben 3aydir ne ona yaklasabiliyorum ne de eskisi gibi foto cinsel mesajlasnam oluyir kendimden sogudum ayrica eskiden foto gonderince begenirdi simdi daha seksi gonder diyor aklima o kadinin fotolari geliyor ve kendimden sogudum cok ozur dileyerek yazdim cok uzuluyorum ve nisanlim 35 yasinda suan evlenmek bile istemiyofum o derece.
bence sana bu konuda elestrı ıle gelen ya da ben boyle sevıyom lafını rahatca soyleyebılen adamın sevgısınden suphe et derım. ayrıca cınsel ıcerıklı foto yollamakta neyın nesı dunyanın bın turlu halı var yarın obur gun bırsey olur alır sana karsı kullanır o kadar ac sa cınsel anlamda kendını bır sekılde tatmın etsın elızabet denılen bısı var :KK66: ben asla kım olursa olsun seksı foto moto yollamam kımseye, esıme bıle !
hem kendınden ne soguyorsun oz guvenın eksık sanırım benımde burnum yamuk kemıklı ve egrı bıraz, memeler fındık falan hatta kendı kendımle dalga gecerım buyutsek mı acab dıye y ada esıme bı buyutemedın sunları dıye takılırım :KK66: ama kendımı severım :KK66: ne memem ıcın ne burnum ıcın estetık yaptırmadım , yaptırmam da begenen boyl ebegensın begenmeyen kapı orda..!!!

Kim kardasian tamamen pazarlama ve reklam urunu. Oyle bi popomuz olsa hepimiz isyan ederdik. Ya zatiflamaya calisiyoduk ya burda topiklerdeydik. Popom basenim kocaman giydigim hicbir sey yakismiyor diye. Yaş 35 yolun yarisi eder demisler adam hala milleti poposuna bakarak tatmin oluyor.

kendi öyle severmiş nerde bulacak öylesini acaba...
sende pascal noumayı begendiğini söyle bakalım on un gibi olmaya çalışıp kendişnden soguyacak mı.............

ya kızlar ben kım kardashıan asıgıyımm bayılıyorum :) sende sporlaa oyle olabılırsın squat yapp bence dunyada trend o bel ınce kalca buyuk..ha tabı nısanlına gelınce ıyı bı halt etmemıs resımlerıne bakarak ama uzgunum bkmayan erkek yok

Kıyamam sana çok tatlısın nasıl içli yazmış :) benim yorumum bu kadar, sadece bunu dile getirmek istedim :)

15 gün sonra evlenicek olsan bile nasıl fotoğraflarını gönderiyosun arkadaşım. Bi gün ayrılsan mesela bu fotoğrafları tehdit için kullanmayacağı ne malum yada en basitinden telefonu Bozulsa tamirci bile içinden alabilir dosyayı.

kimin poposu anomali ürünü. onu beğeniyorsa zevksiz. kadın abarttıkça dolguyu abarttı.
7e9dc02150d92280ecb3f5480d12e96f.jpg
3e0300c6a007d3fd6ce7cebea078e351.jpg
b0376b69c3b724b97ebb6debfc4d3118.jpg
4b8dd6b9d303a3eef71806f141d6b583.jpg

Haftalık Closer dergisi, son sayısında kalçalarının büyüklüğüyle dikkat çeken Kim Kardashian'ın kalça pozlarını yayınladı..

"Kim kalçalarını daha da büyük yapmak için 12 Bin Sterlin (yaklaşık 43 Bin TL) harcadı" başlığını atan dergi, 2006 yılında çekilen fotoğraflarında Kim Kardashian'ın kalçalarının daha küçük olduğunu yazdı...

Closer, Kim Kardashian'ın yakınlarının onun bu saplantısını daha da ileriye götürebileceğinden korktuklarına dikkat çekti...Kalça estetik cerrahisinde aşırıya kaçanların başlarına gelecek felaketler hatırlatıldı.
Kalça iğnelerinden sonra ellerini ve kollarını kaybeden Apryl Brown (46), ameliyattan sonra ölüm tehlikesi geçiren gece kulübü hostesi Renee Talley (45), silikon kalçasına enjekte edilince kalp yetersizliğinden ölen Londra'lı dansöz Claudia Aderetomi (20) kalça saplantılarının kurbanı oldukları kaydedildi.

X