kim kardasian sorunsali !!!

Onun begenme kategorisine girmiyorsaniz neden evleniyor o zaman?

Icinize sinmeyen seyler varsa düğün yarin olsa bile vazgecin. 3 gün şu forumda "boşanma" ile ilgili dertleri okuyun demek istedigimi anlayacaksiniz

Acikcasi ben olsam ben de kabullenemezdim telefonda böyle bisey

Bu kadar takmayın ya erkeklerin çoğunda vardır o ünlü tiplerin kalça göğüs fotoları. Onlara sadece bakarlar, gerçek dünyada da yüreğiyle severler. Kör değil görmüş ve sevmişki sizi evleniyor.
Şimdiden mutluluklar....

Şu erkeklerin yaptığı şeyler hiç şaşırtmıyor beni artık. Bunlar için dünya üç şeyden oluşuyor göğüs kalça bacak arası.Resmen sapık adam yahu neden sen komplekse giriyorsun ki? Problem adamda sende değil.Te Allah'ım ya..

Bizim nikahimiz cumartesi yapiliyor.
Cinsel derken kalcaladimi goguslerimi gondermiyorum.
Kiyaslamiyorum fakat ben oyle degilim onun boyle begenmesi ve benim onun hayallerindeki insan olmamam
Bazen sinirlenip yuzune vruyorum ne alakasi var diyor

Ben olsam bunu yüzüne vurmazdim.. k.cina tekmeyi vururdum kesin

iğrencc yaaaa......yanlış bi adamla evlilik yapmak üzeresin.bu adamın gözü dışarda belli.zaten nişanlısından seksi foto bekleyen bi adamın normalligi söz konusu olamaz.sapıkmı ne anlamadım

Iiiiyyy ne igrenç birsey! Adam güya 35 yasinda ve 13 yasindaki ergenler gibi ünlü kadinlar fotolarini telefonuna yüklemis. Üstelik sendende cinsel foto isteyip "daha seksi olabilirdi" diyor ha? Ya baska topiktede dedim, böyle adamlari allasen neeeeeeeeereden buluyorsunuz? saçmasapantipler.com diye bir site mi var benim haberim olmadan?

Yani böyle bir tip, kesinlikle karakterinin baska alanlarindada tuhaflik gösterir, ergenlik modlarina girer. Ben olsam yüzügu acilen atip, asla ve asla evlenmezdim.

Ben kendi ozguvenimi kaybettim.herkes taafindan begenolen biriyim ama inanin icimden bakim yapmak bile gelmiyor

Cidden özgüven sorunun var senin.
Sende özgüven olsaydı başkalarının fikrine bağlı (bu başkası nişanlı da olur, koca da olur vs.) olarak değişkenlik göstermezdin. Kendini severdin her türlü.
O büyük kalça seviyor olabilir. Zevktir.
Ama sana karşı bir saygısızlığı, bir yanlışı, kişiliğine ve tipine karşı hakareti mi var adamcağızın? Sonuçta bizler de kadın olarak ünlü erkeklerden etkilenebilir ve fotoğraflarını telefonumuzda tutabiliriz. Ama bu hayatımızdaki insanı o ünlülere benzemiyor diye değersiz ve çirkin yapmaz.
Saçma sapan düşüncelerinle hayatını mahvedeceksen evlenmemelisin.
Önce bi kendine gel ve kendini kabul et, sev; daha sonra evlilik düşün ve sevilmeyi bekle. Ama devam edeceğim dersen de nişanlına hislerini anlat ve o fotoğrafları silmesini iste. Ya da karşıt tepki olarak sen de çok güzel bir kadın, poposu harika falan de. Özgüven göstergesidir böyle tavırlar. Sızlanıp sinirlenmek komik duruyor.

yaw baksın ne olucak niye ergen gibi diyorsunuz sanarsınız hiç bir erkek o hatunlara bakmıyor

Son düzenleme:
Ya Kim Kardashian Hollywood oyunundan 80 milyon dolar götürmüş. Daha bunun üzerine ne poposu, ne fotoğrafı?! ($_$)

Ya hic korkmuyor musunuz yarin öbür gün ayrilsaniz ona yolladiginiz o fotograflarla neler yapabileceginden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…