Kim haklı

Ablanıza gittiğiniz, eniştenizle ne konuştuğuna dair ayrıntıları verdiğiniz iyi olmuş yoksa yorum yapamazdık..detaylarda boğulmaktan ana konuyu anlatamamışsınız..ama önemi yok dayak yemişsiniz nokta

Benim çocuğum olmadığı halde kendi anneme bile giderken mutlaka markete uğrar elimden geleni alırım.Şimdi annem benden mi esirgeyecek ihtiyacı mı var hayır ama bu da bir görgüdür adaptır bana göre.

Görgüsüzlüklerine bidahaki bayramlaşmaya gittiğinizde 1tane hata2 tane:nazar: :nazar:verinde bi yerlerine taksınlar insanlıktan nasibini alamamış kişilerden güzel davranış :KK43: beklenmez

konuma yorum yapanlara teşekkür ederım anlatamadım sanırım vurma olayını hatırlamamak için çok yazmadım zaten darp raporu alırım sakın uğraşma benımle dıye bağırdım. marketı eşimle gormuştuk ellerınde yok dıye yemeklerı benım yapmamın sebebı ıkı tane yavrum var kımse hazırlamıyor evde ne yapıyorsam onlar sulu yemek yesın dıye duşunmuştum bırde kalabalık aıle herkes ıçın yapayım dedım. görümcem şımarıklık yaptı eşimde ağızlarına bakıyor :KK43: görümcem enişteyle uyu dedı bızımkıde gıttı onla uyudu 10 yıldır evlıyım. ayrılsam çocuklar babasız buyuycek dıyorum

Benim çocuğum olmadığı halde kendi anneme bile giderken mutlaka markete uğrar elimden geleni alırım.Şimdi annem benden mi esirgeyecek ihtiyacı mı var hayır ama bu da bir görgüdür adaptır bana göre.
marketı aldık bırde pazarı gorduk cnm

Çok karışık anlatmışsın. .
Kocanın huyu değişmez. .
Görümcen neden böyle davrandı?
anlatamadım kusra bakmayın kocam huyu on yıldır böyle uzak olunca ıyıydık görümcem şımartıldı sanırım kımse haksızsın yanlış yapıyorsun demiyor ona

Eşiniz neden gorümcenizin kocasıyla yatıyor? Siz neden çocuk gondermek istiyorsunuz eşinizin yanına? Gorümcenizin kocası ile eşinizin yatması tuhafken yeterince çocuğuda al demenizi anlamadim?
Masayı kurdunuz saat 3e kadar çoluk çocuk aç mı beklediniz? (Kahvaltilıkları kaldırmiş ya)
Eşiniz size vurunca iyi mi oldu? Neden böyle terbiyesizce davranıyor? Siz onun ailesini cok mu ozlüyorsunuzda siz bırakıp gidiyor?
çocuk ıkı tane cnm haftada bı defa gelır eşim ılcede çalışıyor çocuklarla beraber gel odamıza dedım uyutalım dedım tek başına ıkısı zorluyor dedım
bız kahvaltıyı yaptık görümce oturmadı kahvaltıya zaten yaptığım göze batmış ne bılım ıyılık yapıyorum dıye hazırlıyordum

Baştan sona kadar size hak verdim.
Ayrı yatmak ne oluyor ? Çocukların ikiside çok küçük, yükü nasıl verir size bu kadar ?
Dışarıya çıkıyorsa alıp karısını da çıksın, akşam da gideceği yere tekrar gitsin.

Bayramda neden yemek olmuyor ? Yoldan geliyorsunuz, buharı tüttürmeliydiler evde..

Eşinizi kınıyorum. İki küçük yavrusu olan hayat arkadaşını hem incitmiş, hem tüm yükü yükletmiş hem de üstüne vurmuş. ( Elleri kırılsın , yok derseniz o zaman bir daha dokunursa ) ve üstelik tüm bunlar ailesinin yanında olmuş.

Allah akıl fikir versin..

Böyle kocalık olmaz olsun.. El üstünde tutması gerekiyor karısını özellikle kendi ailesinin yanında. Ama yok bu tipler ailesinin yanına gidince aslan kesiliyor, bir tuhaf oluyorlar.

Bitişik yazmışsın ama o kadar uzun olmadığından anladım

nasıl insanlar bunlar ailecek

en büyük suçu da eşinde görüyorum ben eniştesiyle yatmak ne demek,

bu adam hep seni yalnız bırakmış ve üzerine de dövmüş yuh yani

çekilmeyecek bir durum bu

eşin hem suçlu hem güçlü
nasıl aıleymış böyle ya on yıldır çektırıyorla r uzakta olunca karışamıyorlardı işte hasta dıye gıttım dı dahada gıtmem

Baştan sona kadar size hak verdim.
Ayrı yatmak ne oluyor ? Çocukların ikiside çok küçük, yükü nasıl verir size bu kadar ?
Dışarıya çıkıyorsa alıp karısını da çıksın, akşam da gideceği yere tekrar gitsin.

Bayramda neden yemek olmuyor ? Yoldan geliyorsunuz, buharı tüttürmeliydiler evde..

Eşinizi kınıyorum. İki küçük yavrusu olan hayat arkadaşını hem incitmiş, hem tüm yükü yükletmiş hem de üstüne vurmuş. ( Elleri kırılsın , yok derseniz o zaman bir daha dokunursa ) ve üstelik tüm bunlar ailesinin yanında olmuş.

Allah akıl fikir versin..

Böyle kocalık olmaz olsun.. El üstünde tutması gerekiyor karısını özellikle kendi ailesinin yanında. Ama yok bu tipler ailesinin yanına gidince aslan kesiliyor, bir tuhaf oluyorlar.
evt çok degışıyor

Canım sen haklısın tabii ki. Benim olaya benzeyen olay yaşamış, günün sonunda da eşinden tokat yemişsin. Elti yerine bende kp var bi o değişik.. Haklı olduğumu bastıra bastıra söyledim taa ki kabullenene kadar. Kabullenmese de kendi bilir, haklıyım o kadar! Tavrı takıldım.
Günün sonunda tokat attığı için "o el son defa kalktı bana, gerekçe ne olursa olsun birdaha kalkarsa o el giderim" dedim daha da üzerine birşey demedim.. Vee tabii ki ailesiyle irtibatımı kestim, en az bana bir sene ver saygımın toparlanması adına dedim ailene karşı.. Önce kem küm etti boşanalıma kadar getirdi sonra kabul etti. Ben o tokada rağmen yanındaysam o da bu kadarına katlanmayacaksa boşanırdık.

İçlerne su serpilmiştir eşinin sana vurduğunda. Ya ne biçim aile! Nerde bu büyükler! Benim annem kendi kızını atardı gelinlerini savunurdu.. Büyük büyüklüğünü bilmezse küçük neden haddini bilsin? Arkanda durmayan eşte ap ayrı bir olay. Çok zor işimiz çok..
eşim arkamda olsa bunlar olmazdı yemek yapmıyorlar temızlık yapmıyorlar sureklı oturuyorlar e benım ıkı tane çocuk gorumcemen ıkı tane çocugu var görümce ılgılenmez çocuklarıyla bendeAllah var çocuklarım yeeksız olmasın dıye yaptım market alışverışını bız yaptık cnm.dahada onlar haklıymış kendı bılır gözümde yok boşanmaya razıyım işte çocuklar babaya duşkun

X